Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rusya - gürcistan savaşı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rus ekonomisi nasi cokuste yahu?

hazır sıcak para olarak kasalarında inanılmaz paraları var, rusyanin bence tek sorunu her yıl 900k kadar insan nufus azalması.
Mesaj tarihi:
Zegna said:

hazır sıcak para olarak kasalarında inanılmaz paraları var, rusyanin bence tek sorunu her yıl 900k kadar insan nufus azalması.

savaş nedeniyle çöküşe geçtiler diye bişey okumuştum
Mesaj tarihi:
Pikachu** said:
Zegna said:

yok yok.

ihracatlari ithalatlarından cok yuksek, inanılmaz sıcak para rezervine sahipler.

ordu silah muhimmat olarak zaten belli.

putin simdi cocuk yapmayi tesvik etmek icin yuksek odenekler cikariyor yapilan cocuk basına, buyutme odenegi.
Mesaj tarihi:
Zegna said:
Pikachu** said:
Zegna said:

yok yok.

ihracatlari ithalatlarından cok yuksek, inanılmaz sıcak para rezervine sahipler.

ordu silah muhimmat olarak zaten belli.

putin simdi cocuk yapmayi tesvik etmek icin yuksek odenekler cikariyor yapilan cocuk basına, buyutme odenegi.

Türkiye'den erkek kabul ediyolar mı? 2 sene içinde nüfusu 2 ye katlarız asdfsdgsdfa

neyse savaşa dönelim.
gürcüler çekiliyomuş herhalde.
Mesaj tarihi:
Zaten 3. dünya savaşı ya ortadoğudan patlıyacak yada kafkaslardan bu bariz bir şekilde belli çünkü ülkelerin çıkarları bu bölgelerde yoğunlaşmış durumda.
Mesaj tarihi:
nedanko said:
Chris_Metcalf said:
Russian Peacekeeping Units olarak adlandırmışlar bir de kendilerini ahuahuah hastayım politikaya yaa.

biz kibrisa nasi girdik?

ayşe tatile çıkınca
Mesaj tarihi:
abi savaş çığırtkanlığı yapmayın şurda. fanatik taraftar

3 GELİYO 3 GELİYO

ÜÇ ÜÇ ÜÇ ÜÇ

diye bağırmanın alemi yok. çok sevineceksiniz çıksa savaş sanki
Mesaj tarihi:
3. dünya savaşı çıksa askere yazılabilioz mu? yani TR de öyle bir sistem var mı direkt hacı ben asker olmak istiom gönüllüyüm diyip asker olabilioz mu? bir de lise ya da üni mezunu olsan da er olarak mı başlıon
teşekkürler saygılar
  • Yeni Oluştur...