Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Allah yardımcın olsun o zaman. :) İnşallah halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Saat 4te askerlik şubesinde 3. sıradaydım. 8:30da içeri almaya başladılar ancak ilk olarak dünden kalanları aldılar. Bir kerede 350 kişi aldılar. Ben dün 250-300 kişi var diyordum sırada ama bir o kadarda giremeyn varmş meğerse. Saat 10gibi bize sıra geldi. Bizim sırada vardı yine 500 kişi. ilk 250sine numara dağıttılar yarın sabah tekrar gelip işlemleri halletmek için. geri kalan yarın yine gelip numara alıp ondan sonraki gün ancak halledebilecek işlemlerini. 6 saat ayakta, oturmak yok, duvara yaslanmak yok,kapıya tutunmak yok. Ben böyle eziyet görmedim. bir ara tepem attı dedim yürü zamanı gelince onlar gelip alsınlar seni evden diye ama işte (N). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abi askerliğim bitti benim ya Antalyadayım şimdi ne askerliği yaw : D allah sabır versin size bişey demiyorum başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 şükür lan bitirmişin. ne uzun sürdü senin askerlik öyle :D hadi geçmiş olsun. darısı diğer askerlerimizin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oper said: şükür lan bitirmişin. ne uzun sürdü senin askerlik öyle :D hadi geçmiş olsun. darısı diğer askerlerimizin başına. Çok hain sin haa : DDD ayıp yaptığın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bugün şubeye uğradım ve henüz üniversiteye kayıt olmadığım için bilmem kaçıncı maddenin ek c'sine göre 31 ekime kadar üniversitede okuduğuma dair belgeyi kayıtlı olduğum şubeye yollayacakmışım. Yoklamaya bile almadılar. Aynı durumda olup da gitmeyen arkadaşlar varsa 31 ekime kadar üniversitelerinden belgelerini alıp <öğrenci belgesi olması muhtemel> kayıtlı oldukları şubeye yollamaları yeterli. En azından bana denen böyleydi. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 banada aynısını dediler, ben şimdi yurtdışına gideceğimden konsolosluktan falan halledicekmşim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 beşiktaş tarafına en yakın şube nerde? haliçteki mi? yarın bi ugrayacam tecil içn (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orman Adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Merhaba. Sanırım bu Temmuz'da benim de yoklamaya girmem gerekecek. Bilmiyorum tam ama öyle sanırım. 90 doğumluyum ben. (hakikaten daha çocuğum lan ben, ama daha bu yaşta oramı buramı kontrol edecekler, bakalım yapabilir miyim gelecekte diye. Küçüklükten başlayacaklar yani takibe.) Lise biteli oldu 2 yıl. Ama Öss denen belayı atlatamadık bir türlü. Yine gireceğim bu Haziran'da. Lakin sonuçlar açıklanmadan yoklama tarihi gelecek sanıyorum ki. Öğrenci değilim bir şey değilim, ne yapacağım? Sahiden hiçbir bilgim yok bu konularda, nefret ederim bürokrasiden, formaliteden, evrak işlerinden zaten. Sanırım her lise mezununun direk 2 yıl tecil hakkı varmış. Diploma fotokopisi mi götüreceğim, ne yapacağım oraya da? Ayrıca ben Yalova'da oturuyorum. Fakat kütük İstanbul Büyükçekmece'de kayıtlı. İstanbul'un bir ucu... Hiç alakamın olmadığı, gitmediğim, bilmediğim yerler. Sırf baba orası doğumlu diye orasını yazmışlar. Neyse. İlk kez gireceğim işte böyle bir şeye. Yalova'dan da yapılabilir mi acaba bu işlem? Taa İstanbullara gitmeden günübirlik? Diyelim Üniversite olmadı yine. Ki o tarihte henüz sonuçlar açıklanmamış olacak daha. Teknik olarak öğrenci falan olmayacağım yani daha o zaman. Ne yapacağım? Her lise mezununa verilen 2 yıllık tecil hakkımı kullanacak mıyım hemen o an, yoksa Üniversite sonuçlarının kesinleşmiş olacağı bir ileri tarih mi verecekler bana, öğrenci belgesini alıp getirmem için? Diyelim ki öyle dediler, ileri bir tarih verdiler, ama yine de olmadı Üniversite. O zaman ne olacak? "Abi böyle böyle, ben geldim gene, ama olmadı bizim üniversite.." mi diyeceğim? :P O zaman sıradan 2 yıllık tecil hakkımı mı kullanacağım. Offf, ne karışık işler yahu. Onlarca ihtimal, her biri için ayrı durum, işlem, evrak, koşturmaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Bunun en doğru cevabını şube verir. Telefonla falan uğraşma, sallamıyorlar pek telefonları o yoğunlukta doğal olarak. En yakın şubeyi git yarın anlat derdini, sana prosedürü söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Hepinizi alicaklar askere. Subede dikkat edin kas goz hareketlerinize, kil olurlarsa aliyorlar ayni gun. sabah subeye gidip aksam yatakhaneye bitirirsiniz gunu. korkuttum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Orman Adam said: Merhaba. Sanırım bu Temmuz'da benim de yoklamaya girmem gerekecek. Bilmiyorum tam ama öyle sanırım. 90 doğumluyum ben. (hakikaten daha çocuğum lan ben, ama daha bu yaşta oramı buramı kontrol edecekler, bakalım yapabilir miyim gelecekte diye. Küçüklükten başlayacaklar yani takibe.) Lise biteli oldu 2 yıl. Ama Öss denen belayı atlatamadık bir türlü. Yine gireceğim bu Haziran'da. Lakin sonuçlar açıklanmadan yoklama tarihi gelecek sanıyorum ki. Öğrenci değilim bir şey değilim, ne yapacağım? Sahiden hiçbir bilgim yok bu konularda, nefret ederim bürokrasiden, formaliteden, evrak işlerinden zaten. Sanırım her lise mezununun direk 2 yıl tecil hakkı varmış. Diploma fotokopisi mi götüreceğim, ne yapacağım oraya da? Ayrıca ben Yalova'da oturuyorum. Fakat kütük İstanbul Büyükçekmece'de kayıtlı. İstanbul'un bir ucu... Hiç alakamın olmadığı, gitmediğim, bilmediğim yerler. Sırf baba orası doğumlu diye orasını yazmışlar. Neyse. İlk kez gireceğim işte böyle bir şeye. Yalova'dan da yapılabilir mi acaba bu işlem? Taa İstanbullara gitmeden günübirlik? Diyelim Üniversite olmadı yine. Ki o tarihte henüz sonuçlar açıklanmamış olacak daha. Teknik olarak öğrenci falan olmayacağım yani daha o zaman. Ne yapacağım? Her lise mezununa verilen 2 yıllık tecil hakkımı kullanacak mıyım hemen o an, yoksa Üniversite sonuçlarının kesinleşmiş olacağı bir ileri tarih mi verecekler bana, öğrenci belgesini alıp getirmem için? Diyelim ki öyle dediler, ileri bir tarih verdiler, ama yine de olmadı Üniversite. O zaman ne olacak? "Abi böyle böyle, ben geldim gene, ama olmadı bizim üniversite.." mi diyeceğim? :P O zaman sıradan 2 yıllık tecil hakkımı mı kullanacağım. Offf, ne karışık işler yahu. Onlarca ihtimal, her biri için ayrı durum, işlem, evrak, koşturmaca... 22 yaşına kadar tecil hakkın var, üniyi kazanamasan bile 3 yıl tecil hakkın oluyor. yani 19+3=22 yaşını doldurana kadar rahatsın. ama tabii yoklamanı yaptırman lazım eğer össyi kazanamassan. ayrıca temmuzda yoklama başlar ancak ekime kadar sürer yani çağırdılar diye hemen gitmene gerek yok. öss olayına gelince, eğer bu sene kazanırsan, üniye kayıt için gereken tecil kağıdını almaya gittiğinde zaten otomatik erteleme ediyorlar. üniye kayıt zamanı git şubeye 2 işi de halledersin, yoksa temmuzda gidersen bi güzel askere gidecek muamelesi görürsün. hastanesiydi, verem röntgeniydi bokuydu püsürüydü kuyruğuydu günlerce uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar