Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Hee sonuçta E serisine mi karar verilmişti? Ben Porsche'a benzettim ya yine o zamanda Porshce'a benzetmiştim ama birebir açıp karşılaştırmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Vodan said: Hee sonuçta E serisine mi karar verilmişti? Ben Porsche'a benzettim ya yine o zamanda Porshce'a benzetmiştim ama birebir açıp karşılaştırmadım yani. yok yani kimdi hatırlamıyorum E serisine bakınca "haa ööleymiş hakkaten" demişti ben söledikten sora. ya neyse işte, fotoşop fotoraf, ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bu corvette nası? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 uuuu beybi ay lav yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 http://img.donanimhaber.com/upfiles/312175/D40CA395BFE5413082EF66429221DF74.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 mazdanin ki sag ve sol sinyali nasil veriyor merak ettim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 merc f700 isterdim cok buyuk ihtimalle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bak bu hoş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nesi hoş ya battlestar galactica nın 4 tekerlisi gibi arabaya benzememiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 araba jokere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Namessar said: mazdanin ki sag ve sol sinyali nasil veriyor merak ettim hehe Arabayı yolda giderken görmedigim icin bişey diyemicem.Youtube olmadıgı icin de video arayamıcam. Kusura kalma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 adam espiri olsun diye yazmış onu niye alındın ki üstüne bi sinyali bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Selam, Cons bölümden sürülsün diyorum; kabul edenler? Hadi Avrupa markaları concept tasarımlarından ilerki modellerine ışık tutan bazı detaylar sergiliyorlar. Bu Mazda hangi noktasını güncel modellere aktarıyor Allah aşkına?!? Ben mi göremiyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 RX9da görürsün bence o detayları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Selam, Amin... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Hepsinden birer tane alırdım imkanım olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 iyide o conceptin internette yuruyen videosu var ve esas olayi motoru o conceptin deli bir wankel motoru var wankel bilmem kacinci yilinimi ne kutluyorlar okumayan moderator kaldiki rx9 da gorursun :) paramecium said: Selam, Cons bölümden sürülsün diyorum; kabul edenler? Hadi Avrupa markaları concept tasarımlarından ilerki modellerine ışık tutan bazı detaylar sergiliyorlar. Bu Mazda hangi noktasını güncel modellere aktarıyor Allah aşkına?!? Ben mi göremiyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Selam, Bir Mazda kalmışdı takip etmediğim, onu da edeyim tam olsun :P Motorun detayları ne? 1.6 dediler olmadı 1.8 dediler, 2.0 diyene bile denk gelmiştim. Nedir motorumuz bu sefer? said: In 1957 NSU re-entered the car market with the new NSU Prinz, a small car with a doubled NSU Max engine, an air cooled two-cylinder engine of 600 cc and 20 hp. Motorbike production continued until 1968. In 1964 NSU offered the first Wankel engine car of the world: the NSU Wankelspider. In the same year Prinz 1000 and derivates like the TT and TT/S followed. As a family car the Typ 110 (later 1200SC called) was launched in 1965 with a more spacious body design. The last NSU cars with a conventional 4 - stroke engine had the air cooled OHC four cylinder engine in common. In 1967 the sensational 2 rotor 115hp NSU Ro 80 was presented to public and soon gained several design awards like "car of the year 1967". The sensation was never found back in sales figures. The development of the rotary engine was very cost-intensive for the small company. Problems with the sealings of the engine rotor soon damaged the image of the company. In 1969, the company was taken over by Volkswagen Group, who merged NSU with Auto Union. VW also owned the almost forgotten pre-war brand Audi, which was reintroduced in 1966. So now the new company was called Audi NSU Auto-Union A.G. The management of the Neckarsulm plant moved to Audi's headquarters in Ingolstadt. Since the small rear engined NSU models (Prinz 4, 1000, 1200) phased out in 1973, the Ro 80 was the last car still in production, that carried the NSU badge. Unfortunately Audi never made use of the brand name NSU again after April 1977, when the last NSU Ro 80 was sold. Ironically enough you can still find NSU as a brand name on very mean bicycles which are neither produced to former NSU standards nor have any spirit of the once 1st address for quality and innovation on 2 wheels. NSU is primarily remembered today as the first licensee, and one of only three automobile companies, to produce cars for sale with Wankel engines. NSU invented the principle of the modern Wankel engine with an inner rotor. The NSU Ro 80 was the second mass-produced two-rotor Wankel-powered vehicle after the Mazda Cosmo. In 1967, NSU and Citroën set up a common company, Comotor, to build engines for Citroën and other car manufacturer. Only Mazda continued the development on the Wankel engine. Mazda currently has a reliable sportscar, the RX8 in their portfolio looking back on a successful Wankel engine family. Yani bu motorun temelinde de Alman dwarflar var :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Wankel alman işi evet, isminden de bariz belli zaten ya... Kağıt üstünde hoş görünüyor ama son derece kötü bi motor, iyi olsa zaten sıralı silindir sisteminin önüne geçerdi çoktan. Küçük hacimden yüksek beygir ve yüksek devir almak hoş tabi ama torku çok düşük kalıyor. Accayip çok benzin tüketiyor, emsiyon değerleri iyi değil ve bozuldu mu kolay kolay tamir edilemiyor. Bi de Concept otomobillerin %99 yürür zaten, emisyon ve güvenlik kaygıları olmayan birer otomobildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Selam, Japonların sevme nedeni bizdeki gibi; motor hacmi kaynaklı vergiler. Ayrıca güzel devirlenmesi. Motor hacmi 1.3 olabilir ama Çalışma mantığı yüzünden efektif hacim 1.5 katı oluyor normal hacmin; yani 1.3x1.5=1.95 litre. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Motorda bu teknolojinin en büyük eksisi kanatların aşınması. Yoksa son prototipte nerdeyse her türlü yanıcı sıvıyı yakabiliyor alet. Tabi artık daha gelişmiş malzemelerle böyle dertlerin üstesinden gelinebilir, sıradan motorlardan çok daha üstün bi yerde olabilir bu motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Alfa Romeo Nuvola güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Selam, Audi'ye laf söyleyenleri insafa çağırıyorum, bu yukarıdaki ne şimdi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mino'ya Şamil ile karşılık veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar