Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rivendell Vadisi....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yetti ama kaç zamandır sesimi çıkartmıcaktım ama adamları buldunuz eziosunuz
siz çok mu iş başardınız rra bi shard açtın die insanları nası eziosun sen? yok biz büyüüz siz küçüksünüz kafanız küçük flm
senin kafan büyük de nooluo burda millete laf atıosun.
sen demek ki bu shardı egonu tatmin etmek milleti ezmek için açmışsın.bi tartışma olunca hemen arkasına sığınmaya çalışıosun
ama kibirin sayesinde sıamıosun arkasına.ilk önce git bi kendine bak tmm mı? saçma sapan tartışmalara girme madem büyük bi serverın adminisin bab the kenksin tmm mı?
burda herkes eşit camia da bizi burda ilgilendirmio burası PA-Tİ-CİK tmm mı?
ravena sen de uzatma ne derlerse desinler..[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Mesaj tarihi:
Bivrip..
''Kelimeleri Kullanmalasınki Cümle Yapabilesin'' Diyorum...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Rivendell
Mesaj tarihi:
said:
Bivrip, 28 Mart 2004 11:53 tarihinde demiş ki:
Yetti ama kaç zamandır sesimi çıkartmıcaktım ama adamları buldunuz eziosunuz
siz çok mu iş başardınız rra bi shard açtın die insanları nası eziosun sen? yok biz büyüüz siz küçüksünüz kafanız küçük flm
senin kafan büyük de nooluo burda millete laf atıosun.
sen demek ki bu shardı egonu tatmin etmek milleti ezmek için açmışsın.bi tartışma olunca hemen arkasına sığınmaya çalışıosun
ama kibirin sayesinde sıamıosun arkasına.ilk önce git bi kendine bak tmm mı? saçma sapan tartışmalara girme madem büyük bi serverın adminisin bab the kenksin tmm mı?
burda herkes eşit camia da bizi burda ilgilendirmio burası PA-Tİ-CİK tmm mı?
ravena sen de uzatma ne derlerse desinler..

Ben şahsen bi insana bilgisi tecrübeleri becerileri doğrultusunda saygı gösteririm mesela sen bivrip biliorum ki akıllı yetenekli birisin sana saygım sonsuz ama bak mesela ben ravenayı burda görüorum ama başka ortamda tanımam içi boş bi kavanoz misali insanlar var
Ravena çok bişi bildiğini sanır başkaları için alaycı düşünür bana kalırsada ravena hiç bişiden anlamıodur... Anladığınızı sanmayın bişey yapıcam diyosanız çok çalışın bi atl de bilgisayar yazılım okuyorum mesela günün okul harici 5 saatini programlama ile harcıyorum hafta sonları bu süre 15 saate çıkıyor off ya ne saçmalıyorum ben herneyse kısacası:
Ravena sen kardeşim bi b.ktan anlımıyan ama bişi başardıını sanıp kendini aldatan zavallılardan biri gibi gözüküosun burdan
Mesaj tarihi:
ne yazık ki ööle deil
arthur nerden çıkarttın bunu sööle düzeltsin kendini o da ben biliorum ki ravena ööle deil gerçekten bilio işini..

benim bilgisi olana da olmayana da saygım sonsuz ama yaptıklarıyla bi tarafı kalkanlara saygı göstermem (lafım rra ya yannış annamayın)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Mesaj tarihi:
Arthur_HellsFire
Senden Böle Bi Düşünce Hayatta Beklemezdim..
Haklısındır Belki Sadece Beni Pati Forumlarında Gördün..
Doğru Başka Bi Serverın Veya Uo ve Sphere İle İlgili Sitelerde Hiç Acıklama,Yorum Yardım Etmedim.Güvenemedim Çünkü..
Eskiden Bir Olaydan Dolayı Kimseye Güvenim Kalmadı..
Şimdi O OLayı Acıklamak Istemiyorum..Ama Hala Paticikteki Herkeze Saygım ve Sevgim Sonsuzdur....
Bivrip Cankardeşimdir Kankamdır Ona Sorabilirsin Nası Biri Olduğumu..
''Burdan b.ktan biri Gibi Gözükuosun'' Sözünüde Sana Yakıştıramadım....

RRa ve Kronosh MaiL Olayları Icınde Özür Dilerim..
Kavgamızı Burada Bitirelim Arkadaş Olalım Diyorum..
Fazlada Uzatmayalım Tamam?[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

Rivendell

[Bu mesaj RaVena tarafından 28 Mart 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 26 Mart 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
Siz Adammı Oldunuz ?
Sizene Benden Serverımdan Nerelisiniz Bakiyim Siz GeliP BUrda Artislik taslıosunuz Yakışıomu Size??
Daha Dünün Cocukları Gelmiş BUrda Elelame Artislik Taslıyor.

Ahanda olay burdan kommuş ya bu laflar söylenebilcek laflar mı kınıyorum
*!kınn*
tmm işte diom ya biz milletce birbirimizi çekemioz hatta bi fıkra bile var bu konuda
cehennemde kazanları milletlere göre ayırmışlar her kazanın başında zebaniler var bi tek türklerin kazanında yok nedenini sormuşlar zebani başına onlar birbirini aşağıya çekip düşürürler onlara gerek yok demiş :(
Mesaj tarihi:
Arthur_HellsFire Ben Durduk Yere O Lafları Etcek Kadar Düşmedim...
Ondan Önceside Vardı..
Ama Nese Artık Olan Oldu Bitti..
Sonuçta Herkezin Gözünden Düştüğümü Sanıyorum (Ölemi Size Göre Bilemem).
Ama Artık Uzatmıyorum...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

Rivendell
Mesaj tarihi:
Ravena güvenemeni anlıyorum ama ben yardım ederken karşılığında bişi beklemiyorum ben yapıcaamı yapıım gerisi yardım ettiğim kişinin insafına kalmış şu uo yaşamımda ne şerefsizlikler gördüm ama bozmamamız lazım kendimizi içimizde hep bi iyilik yapma isteği kalsın
Mesaj tarihi:
Arthur_HellsFire Zaten Öle....
Herzaman Iyilik Vardır Insanın Icinde..
InsaN Kötü Bile OLSA.
Bir sÖZ Vardır ''Her Kötülüğün icinde Iyilik Her Iyilğin Icindede Kötülük Vardır''.
Ama Ben Kötü Bir Insan Değilim..Karşımdakini Kırmamaya Dıkkat Ederim..Bu TOpicde Kırıc Sözler Sölemiş Olabilirim Onlar İicnde Ozür Dilyiorum....[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

Rivendell

[Bu mesaj RaVena tarafından 28 Mart 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oh be dier tartışma neyse de şu ikinizin tartışması korkuttu beni iki tane sevdiim arkadaş neyse tatlıya bağlandı[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Mesaj tarihi:
Önemli Değil Arthur..
Bölece Daha Cok DeneyiM Kazanıoruz :D[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

Rivendell
Mesaj tarihi:
Başarılar Ravena bir rp shardı açmak için ne kadar istekli olduğunu biliyordum bu amacına ulaştın umarım başarılı olursun ve bab muhabbetlerinin geçmediği kaliteli bir player kitlesi oluşturursun.[signature][hline]See you at the bitter end
Mesaj tarihi:
Hala laf geliyor...
Ravena konu sahibi olarak başkalarına laf atılmasını engellemek ilk senin üstüne vazife değilmi? Bitdi dedik dimi...
Diğer arkadaşda önce diğer konuları takip etsin zaman ve tarihlerine baksın ondan sonra gelsin buraya neden adamın üstüne yükleniyorsunuz desin.
Kimseye durduk yere bişey diycek halimiz yok ama benim 2 aylık emeğime burda lakayit konuşarak rp mi olur diye yanıt alırsam sinirlenirim.Üstünede RP SHARD'ı diyip burda aşkum canum çekerse gelir lafımıda söylerim.
Ortada bir yanlış vardır ve bu bana ait değil.
Herkeze her zaman destek veririz başarı dileriz.
Çünki Unlive in ne player kaygısı olur, nede kapanma korkusu olur o kadar uzun zamandır hazırlanıyoruz ki maddi manevi bizi yıkabilcek herhangi bişey yok.Unlive in kötü bir süreç yaşaması için owner ve adminlerin trafik kazasında hayatlarını filan kaybetleri gerek başka türlü hiçbirşey shardı yolundan alıkoyamaz.
Tuzumuzda kuru istediğimize laf atarız istediğimiz serverı kötüleriz çünki umurumuzda değil ama yinede bunu yapmıyoruz.
Sizse tam aksine herkezle iyi geçinmek ve biran önce güzel bir server oluşturmak zorundasınız.
Lütfen laf atmayın artık.Kimin ne açdığı yakında belli olur..[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Mesaj tarihi:
yeni gördüm daha doğrusu yeni açıldığıı öğrendim paticiğin.Role playing adına shardların açılması ve buna gönül vermiş insanları görmek beni sevindirdi.
Başarılarınızın devamını dilerim. Onur ışık ve adalet sizinle olsun[signature][hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi
Mesaj tarihi:
Saol Drachai,
Sizinde Shardınız (Rol) Başarılarına Devam Etmesini Isterim.
Onun Kadar Güzel Bir Harita Ve Staff/Player Ilışkisi Olan bir Server Türkiyede YoK Denilcek Kadar Az..
Cok güzel Bir Serverınız Var..
Sizede Başarılarınızın Devamını Dilerim...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;

Mesaj tarihi:
Bütün Herkes Beklenmektedir
BU Vadiye
Bir Şey Dışında...
KÖTÜLÜK VE AŞAYALAYICI KARAKTERLER!!

demişsin belki karakterim kötü olcak :) almıyormusunuz beni şimdi :P[signature][hline]Ben...
Güneşin içindeki karanlıkta
Geçmişin gerisinde
Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim
Ben Denanmor'dayım.....
Mesaj tarihi:
ayrıca bu tip rp shardları neden genelde orta dünya üzerinde?
erethar ı istiyoruuuum!!!!![signature][hline]Ben...
Güneşin içindeki karanlıkta
Geçmişin gerisinde
Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim
Ben Denanmor'dayım.....
Mesaj tarihi:
said:
Nookie, 24 Mart 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
O ne lan öyle kurtlar vadisi gibim :lol:

lol bu benzetmeyi çok sevdim :D

Hayırlı uğurlu olsun serveriniz. Ayrıca paticik tekrar açıldığı için onada buradan bi hayırlı olsun çekelim.[signature][hline]Icq : 162015742
  • Yeni Oluştur...