RaVena Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Uzaklarda,çok uzaklarda bulunan bu vadide yaşar birçok ırk tan insan. Güzelliğin,çekiciliğin,kardeşliğin hatta sevginin vadisi denilebilecek kadar güzeldir bu vadi. Hikayemiz işte bu vadide geçiyor. Son bir kez olsun,son bir kez bile görebilmek için oranın güzelliğini,bütün halk ayaklanmış,karşı koymakta kötülüğe. Direnmekte Sauron ve Ordusuna Hele o Nazgullar yokmu? Altlarında gölge kadar soğuk,bir fırtına kadar vahşi Dragonları ile. Dehşet saçtırırlar Rivendell ahalisine. İşte bunun için savaşır Rivendell vadisi.Sadece bu güzelliği kaybetmemek,vede o şarıl şarıl akan şelaleler,etrafta dolaşan Unicornlar ve Eamareler vede oranın temiz havasına tekrar kavuşabilmek için... Rivendell Vadisi Tamamı ile Role Play Serverı Olan bu Güzel Vadi Herkesi Beklemekte O Güzel Yeşil Ağaçlar Şarıl Şarıl Akan Şelalerin GÜzel Insanların Olduğu Bu Şehre.. Vadide KarakteriniN Şahını Anlatmayan(Role Play Yapmayan) Ve Şahını Ve Kişiliğini Gösteren bir Irktaki Kimse Ile Aşayalayıcı Sözler Icerenleri Istemez bu Vadi... Oyun Icersindeki Karakter Göstermelidir Şahını ve Kişiliğini.. Rivendell Vadisi [Bütün Herkes Beklenmektedir BU Vadiye Bir Şey Dışında... KÖTÜLÜK VE AŞAYALAYICI KARAKTERLER!!] Saygılarımla.....[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell DiyarI [Bu mesaj RaVena tarafından 24 Mart 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Yeni bir hayatın belkide bir sonun başlangıcı bu hikaye. herkezin kendinden bir pay çıkarabileceği ve bazı dersler alabileceği bir "Vadi" burası... Burdaki güzellik dünyanın başka bir yerinde yok. Tabiiki normal bu, "Shire" Ovalarına bakar bu vaadi. Herkez iyilik güzellik için savaşır burda. Sonunda aralanır bu gizli vaadinin kapıları kötü insanlara. Bakalım ne olucak? Yeni bir Başlangıçmı? Yoksa yeni bir sonun başlangıcımı? Hep beraber göreceğiz... Hepinizi bekliyoruz. Aralayın kapıları,katılın bu iyiliğin savaşına...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
Nookie Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 O ne lan öyle kurtlar vadisi gibim :lol: şaka şaka kardeşim hayırlı ugurlu olsun en kısa zamanda çökerisin işşallah.... :tebrikz:[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
RaVena Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Nookie Bir Kerede Ciddi oL...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Lol Güsel[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır...
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Rivendell Vadisi Tamamı ile Role Play Serverı Olan bu Güzel Vadi Herkesi Beklemekte O Güzel Yeşil Ağaçlar Şarıl Şarıl Akan Şelalerin GÜzel Insanların Olduğu Bu Şehre.. Vadide KarakteriniN Şahını Anlatmayan(Role Play Yapmayan) Ve Şahını Ve Kişiliğini Gösteren bir Irktaki Kimse Ile Aşayalayıcı Sözler Icerenleri Istemez bu Vadi... Oyun Icersindeki Karakter Göstermelidir Şahını ve Kişiliğini.. Rivendell Vadisi [Bütün Herkes Beklenmektedir BU Vadiye Bir Şey Dışında... KÖTÜLÜK VE AŞAYALAYICI KARAKTERLER!!] Bekliyoruz..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi [Bu mesaj RaVena tarafından 26 Mart 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 tebrik ediorum dostum..[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Saol canım Bivripcim Canım Dostum...[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 daytttt ben ?? ben?? :D başarılar lem revoş[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 :D Seni Unuturmuyum Erutan :) Sende Saol Canım.. Bak Utandırdın Beni :utaniem:[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Sorj Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 :utaniem: yok ayol ne utandıracam :D :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem:[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 :D[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ciddiyet istiyosun değil mi? Ciddi oldugum anları hatırla..[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Hatırlıyorum Nookie. Gereği Geldimi Ciddiyet Gereği Geldimi Eğlence... Herşeyin Bi Zamanı Var ;)[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ben hep ciddi ya da hep hayatı dalgasının ucuna almayı seviyorum.Hangisini istersen bi de msn e gir kikerim[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
Patonojen Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 RaVena Aşkım nasılsın bitanem :) Tebrik ediyorum daha yeni gördüm wallahi özür dilerim. Tekrar Tebrikler.[signature][hline]www.sindarin.net Online Oyun Merkezi
RaVena Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Tcpip Sende Saol Canım. :D[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Ölümsüzlüğü ÖlümSüz Kılan Icinizdeki Işık Yani Güveninizdir.. Rivendell Vadisi
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 aha .pnelere bak :) aşkım canım falan :) ahuahu yarıldım kırıldım darıldım catladım buzuldum fıskırttım falan filan.....[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sanıyorsam bu shardın owneri bizim threadde rp shardı olmadıgımız halde rp yapmıyorsunzu forumda demişti.. Soruyorum sana SEN NE YAPIYORSUN BE ADAM? askım cicim dior bide üstüne rp shardıyız dior attiğin lafı unutma. ona göre davran
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Boşver 13 üye rlz.[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 G.t kadar aklınızla sataşmaya mı calısıyorsunuz. Ra hatırlatırım sende burda staff olcaktın.Ayıp lan yaptıgın.[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
RRa Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Anlamadim nerde staff olcaktım? Sen beni ne sanıyorsun koçum.Ben sizin gibi ona buna beni gm alın demem shardın ya kurucularından olurum yada olmam ok?[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: Nookie, 26 Mart 2004 23:22 tarihinde demiş ki: G.t kadar aklınızla sataşmaya mı calısıyorsunuz. Ra hatırlatırım sende burda staff olcaktın.Ayıp lan yaptıgın. 10 yasında veletsin belli? git kırıcanmı belimi dierek hopla zıpla sataşıorsunuz diene bak kendin laf ediyorsun alıyorsun cevabını . göt kadar aklımızla bu kadar şey yapıorsak senin aklın bizde olsaydı demek ucardık fln yani ? ozaman sen aptalsın ? hmm tcpip nin dediği gibi " felsefik" bir durum
Nookie Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 CAHİL lik zor bişi olsa gerek demi kronos.[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
Kronos Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 sen daha iyi bilirsin aslan burdan konuscagına pmden telefon at konusalım . uzatma burda bu konu kapandı kendı shardını yukseltmeye calısma 13 üye rulz nede olsa kurtlar vadisi prd rivendell vadisi neyse uzatma
Öne çıkan mesajlar