Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bu oyunu ben beta sından beri oynarım freemoon gibi istediğim yerden herşeyi indiririm. Ama bi farkla dosyaya çift tıklarım format ı 8-9 ayda bir yaparım virüs programı olmasına rağmen hiç kullanmam :D hertürlü kopya oyun film zart zurt indiririm 24 saat msn 'deyim daha başıma bişey gelmedi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 FreEmoon said: Lan hala mı uğraşıyorsun sen o konuyla, noldu halledemedin mi? Yani harbiden bir çözüm bulamıyorsun, alayım ben sana 2 aylık preorder :D, sen sonra havale falan yaparsın kafana göre. ahahahaa valla sen al bi key girim sorasında hemen iş bankası veya garantiye havale yapayım canım nolcek :D ama h.arası yapılabilinio havale felan bilgine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Privhunter said: dosyaya çift tıklarım bunu anlamadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 @Dworgian Ciddiysen alayım hemen 60 günlük bir preorder. ÖM hat konuşalım. Çift tıklamada şu, hani dosya rar olarak iniyorya, ben onu çift tıklamadan sağ tıklayarak menüden "buraya çıkar"ı seçip açarım, Privhunter direl onada dikkat etmeden çift tıklarmışta onu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 FreEmoon said: Curse'den quest helper indirdikten 30 saniye-5dakika-1 saat sonra hacklenmek, quest helperden hacklenmiş olmak anlamına gelmiyor yanlız. Gerçekten biri bana bir addon gösteremezki ben indirip addons klasörüne kopyalayınca hack yiyeyim. Emin olun mümkün olmayan bişey bu. Addondan hack ancak şöyle olabilir, siz addon diye bir exe dosyası indirir birde utanmadan çalıştırırsınız. Ki sonrada ben addondan hacklendim diyemessiniz. Ancak mallık yaptım dersiniz. Addondan hack diye bir kavram olmaz, burda açık kaynak kodlu tek başına çalışamayan, üstelik siz oyuna girme işlemini bitirip karakter ekranına gelmedende aktif olamayan bir dosyadan hahsediyoruz. Addon klasöründe virüs olablir, bu mümkün ancak o virüs bile siz WoW çalıştırınca bulaşmaz. Bulaşmaso için başka şeyler yapmanız gerekir. Gayette güzel bulaşır Addon'dan. Senin herhangi bir .exe yada vs çalıştırmana gerek. Ben senin PC 'ne serveri attıktan sonra bende bulunan Client ile senin sistemine bağlabilirim. 2 adet bilgisayarım var. İkiside bağımsız çalışıyor. Birinde sadece WoW oynuyorum. Onun haricinde google bile açmam.Fakat bir gün Curse 'dan şu mine , herb yerlerini gösteren addonu indirdim ve 5-6 saat sonra acc'u hacklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hemen gönder addonu kullanayım, hacklersen geri bile almıyacam hesabı senin olsun, aylık ödemesini yapmaya devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Dworgian said: Privhunter said: dosyaya çift tıklarım bunu anlamadım lol yani yok sağ kliktir yok yolla falan deil çat diye açarım sonra extract Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Dün müsait değildim, o yüzden sonra anlatacağım dedim. Kendimden başlayım, 2.5 yıldır aktif wow oyuncusuyum ve girdiğim her siteye özellikle dikkat ederim ki bu sadece wow için değil, aynı bilgisayarda kredi kartlarımı da kullanıyorum. Yaklaşık 9 ay önce addonlarımı güncellediğim bir günde, ekstra olarak titan paneli de çekmiştim curse'den. O zaman kaspersky yüklüydü, hepsini tarattım temizdi. 3 gün geçtikten sonra hesaba girdiğimde iki karakterimde cıbıl vaziyetteydi. Neyse ticket vs. derken hesap incelemeye alındı, blizzde mail attı, bilgisayarınızın güvenliğinden emin olun falan filan diye, bende piyasadaki bütün anti-virusleri çekip, tekrar tarattım bilgisayarı ve sadece bit-defender'in bulduğu bir trojan vardı curse'den çektiğim titan panel rar dosyasında. 4-5 hafta önce de arkadaşlarımdan biri hacklendi, o da aynı şekilde kesinlikle abuk sitelere girmez ve bilgisayarının güvenliğine dikkat eder. Yeni olarak sadece curse'den titan panel ile beraber birkaç addon daha indirmiş. Tabi titan paneli duyunca hemen şüphelendim. İindirip tarattım fakat birşey bulamadım. Sonuç olarak curse veya başka herhangi bir siteden çektiğiniz dosyaları kesinlikle düzgün bir anti-virüs programıyla tarattıktan sonra kullanın. Titan paneli sormamın nedeniyse çok fazla ekstrası olup herhangi bir kullanıcıya bir şekilde yararlı olması. Titan panelle herhangi bir alıp veremediğim yok yani. Ayrıca addondan hacklenen birini duymadım şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brutality Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sonucta diyosunuzki Kaspersky bulamadı, AVg ile tarat.Ben kararsız kaldım. Gercekten tam koruma saglıyacagını bildigim bir program olsa paralıda olsa kıyıp parasına alıcam.Yani Kaspersky ın bulabildigi bir trojan i Avg bulamayabilir. Ya da tam tersi.. oyle abuk subuk sitelere girmem sadece raidlerde gerekli olan addonları kullanmama ragmen hacklenmıstım.Msn ye bile girmezdim doru dürüst.Sütten ağzım yandı bari bu sefer daha dikkatli olayım .. Hangi antivirus programını önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Eğer satın alacaksan bit-defender total security öneririm ama sadece anti-virüsü de iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yani yeni kaspersky güncelledim ben ama bit defender dediniz içime kurt düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 virusler üreticiler tarafındna cıkarıldıgı ıcın ole bırsey yok. paraya kıyıp guvenlık de ıstıyorsan mac al derım. mac versiyonu vardır wowun buyuk ıhtımalle. tabiki mac alıp w yuklersen ustune aynı sorunlar gene cıkar. tam bir cozum yazamadıgım ıcın yuzgunum ama paraya kıyacaksan bu bir alternatif olabilir. cunku macda cok daha az tehdit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BronS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ne kadar cok boş insan var. Birisi derdini anlatıyor. Basına gelen bi durumdan bahsediyor. 5 6 kişi de her zaman her yerde yaptıkları gibi geri zekalı yorumlar cevaplar yazmaya dewam ediyor. Benimde bi kac arkadasımın basına gelmişti. Addon yuzunden. Curse den indirmişti onlarda. Oradan addon indirirken özellikle cok cok dikkatli oldun derim.wowace yi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Benimde bir arkadaşım sabah işe giderken bacağını kırdı, demek ki sabahları işe gitmemek lazım. Yaya yolundan karşıdan karşıya geçerken bacağını kırmış olması birşeyi değiştirmez. Yada değiştirir belkide, suçlu yaya yolu o zaman, yaya yolunu kullanmayalım.. O sırada ona araba çarpmış olması önemli değil suçlu yaya yoludur kesin, belkide değildir. O zaman suçlu arabanın şöförü, bu durumda insanların araba kullanmaması en güzeli. Ama arabada şöför yoktu, el fireninin teli kopmuş araba hareket etmiş arkadaşta kırmızı ışıkta durur nasılsa diye yürümüş. Bu durumda el fireni teli suçlu, arabalara el fireni koymayalım, koyarsak ta telsiz yapalım. Belkide yayaya yanan yeşil ışık suçludur, komple kaldıralım yeşil ışıkları. P.S: Varya sizin ilkokul hocalarınızı toptan taksimde sallandırmak lazım. Sebep sonuç ilişkileri konusunda hiç eğitim vermemiş belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Dworgian said: sabah mahmurlugu heralde dediğimi anlamadın ya da anlatamadım. arkadaşım makinasına format attı, wow kurdu, quest helper indirdi oyuna girdi oynadı, çıktı, bir kaç saat sonra hacklendi. bu kadar detaylı yazmama gerek oldugunu düşünmüodum ama kısaca adam eskisinden farklı 1 tek add on indirdi ondan sonra hack yedi otomatik olarak o add ondan die düşünmekteyiz. saygılar :) edik: typo Hoca add-on tek başına virüs taşımaz + basitçe yeni aldığım hp servisten geldiğinde bile virüs buldum. senin elindeki yükleme cdlerine bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Privhunter said: bu oyunu ben beta sından beri oynarım freemoon gibi istediğim yerden herşeyi indiririm. Ama bi farkla dosyaya çift tıklarım format ı 8-9 ayda bir yaparım virüs programı olmasına rağmen hiç kullanmam :D hertürlü kopya oyun film zart zurt indiririm 24 saat msn 'deyim daha başıma bişey gelmedi.... IP ni tespit ettik müsaitsen pazartesi baskına gelicez polis arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Karag8z said: Dworgian said: sabah mahmurlugu heralde dediğimi anlamadın ya da anlatamadım. arkadaşım makinasına format attı, wow kurdu, quest helper indirdi oyuna girdi oynadı, çıktı, bir kaç saat sonra hacklendi. bu kadar detaylı yazmama gerek oldugunu düşünmüodum ama kısaca adam eskisinden farklı 1 tek add on indirdi ondan sonra hack yedi otomatik olarak o add ondan die düşünmekteyiz. saygılar :) edik: typo Hoca add-on tek başına virüs taşımaz + basitçe yeni aldığım hp servisten geldiğinde bile virüs buldum. senin elindeki yükleme cdlerine bir bak istersen. bende bi sorun yok canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 arkadaşın demek istedik. bu arada cuma saati ne arıyon burda pis münafık (/summon horizon, buyse, sir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 janis said: FreEmoon said: Curse'den quest helper indirdikten 30 saniye-5dakika-1 saat sonra hacklenmek, quest helperden hacklenmiş olmak anlamına gelmiyor yanlız. Gerçekten biri bana bir addon gösteremezki ben indirip addons klasörüne kopyalayınca hack yiyeyim. Emin olun mümkün olmayan bişey bu. Addondan hack ancak şöyle olabilir, siz addon diye bir exe dosyası indirir birde utanmadan çalıştırırsınız. Ki sonrada ben addondan hacklendim diyemessiniz. Ancak mallık yaptım dersiniz. Addondan hack diye bir kavram olmaz, burda açık kaynak kodlu tek başına çalışamayan, üstelik siz oyuna girme işlemini bitirip karakter ekranına gelmedende aktif olamayan bir dosyadan hahsediyoruz. Addon klasöründe virüs olablir, bu mümkün ancak o virüs bile siz WoW çalıştırınca bulaşmaz. Bulaşmaso için başka şeyler yapmanız gerekir. Gayette güzel bulaşır Addon'dan. Senin herhangi bir .exe yada vs çalıştırmana gerek. Ben senin PC 'ne serveri attıktan sonra bende bulunan Client ile senin sistemine bağlabilirim. 2 adet bilgisayarım var. İkiside bağımsız çalışıyor. Birinde sadece WoW oynuyorum. Onun haricinde google bile açmam.Fakat bir gün Curse 'dan şu mine , herb yerlerini gösteren addonu indirdim ve 5-6 saat sonra acc'u hacklendi. o server dedıgın zımbırtıyı yanı exe'yi kullanıcı calıstırmadıktan sonra hıc bır sekılde baglanamazsın. ayrıca addonlarda exe olmuyor. addonlar lua file. executable degıller. luaların calısması ıcın interpreter ıhtıyac var buda wow client zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 BronS said: ne kadar cok boş insan var. Birisi derdini anlatıyor. Basına gelen bi durumdan bahsediyor. 5 6 kişi de her zaman her yerde yaptıkları gibi geri zekalı yorumlar cevaplar yazmaya dewam ediyor. Benimde bi kac arkadasımın basına gelmişti. Addon yuzunden. Curse den indirmişti onlarda. Oradan addon indirirken özellikle cok cok dikkatli oldun derim.wowace yi tavsiye ederim. konu hakkında birsey bılmeden yorum yapmak boyle oluor sanırsam.. indirdiginiz addon ıcersınde executable file varsa, exe, com , bat, vbs vs vs calıstıyorsanız, hacklenmenızın nedenı 'addon' degil sizin acizliginiz. hos gliderdır av bot gibi seyleri kullanırsanıza normal. bunlar executable ıceren yazılımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bu guildlaunch denen şeyi bileniniz var mı? hani addon çekip atıyorsun foruma karakterinin gearı, statsları vs update ediyor. bir sorun yaşadığım için değilde, sonuçta karakterden bilgi falan alıyor ya, bi cacık olmasın. şimdiki guildde kullanıyor da adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bu tarzda calısan addonlar wdb dosyalarından okuyorlar bu bilgileri.. profiler mantıgı pek bı sorun olmaz executable olayına gırmemısse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yok lua var yine exe falan yok dosyada, exe olsa işim olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bir dönem Curse ve Worldofwar.net'in download serverlarında virüs vardı. IE ile bağlananlarda keylogger yükleniyordu hemen. Addon üzerinden keylogger yüklenmesi çok zor. imkansız demiyorum çünkü karşınızda yeterince dikkatsiz bir kullanıcı varsa addon üzerinden de yüklerler. Sizin arkadaşlarınızın başına gelenlerde o dönemlerde gelmiş olabilir. Bende files.wowace.com kullanıyorum. ya da wowinterface kullanıyorum. IE'nin açıklarını kullanarak bir çok wow temalı sitelerden trojan ya da keylogger yüklenebiliyor. Onlara dikkat etmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aente said: yok lua var yine exe falan yok dosyada, exe olsa işim olmaz zaten. abi bak şöyle anlatıyım bir ara thottbot dan bile trojan bulaşabiliyordu.. curse den de aynı şekilde.. bunu orda burda yazdılar zaten bu forumlarda biz bile belirttik.. şimdi sen ordan burdan kapmışsındır addondan değil. o yüzden adam gibi antivirüs falan yükle mozilla veya türevlerini kullan explorer yerine. problem kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar