Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

addon'dan hack?


Chewy

Öne çıkan mesajlar

Curse'den quest helper indirdikten 30 saniye-5dakika-1 saat sonra hacklenmek, quest helperden hacklenmiş olmak anlamına gelmiyor yanlız.

Gerçekten biri bana bir addon gösteremezki ben indirip addons klasörüne kopyalayınca hack yiyeyim. Emin olun mümkün olmayan bişey bu.

Addondan hack ancak şöyle olabilir, siz addon diye bir exe dosyası indirir birde utanmadan çalıştırırsınız. Ki sonrada ben addondan hacklendim diyemessiniz. Ancak mallık yaptım dersiniz.

Addondan hack diye bir kavram olmaz, burda açık kaynak kodlu tek başına çalışamayan, üstelik siz oyuna girme işlemini bitirip karakter ekranına gelmedende aktif olamayan bir dosyadan hahsediyoruz. Addon klasöründe virüs olablir, bu mümkün ancak o virüs bile siz WoW çalıştırınca bulaşmaz. Bulaşmaso için başka şeyler yapmanız gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sabah mahmurlugu heralde dediğimi anlamadın ya da anlatamadım.


arkadaşım makinasına format attı, wow kurdu, quest helper indirdi oyuna girdi oynadı, çıktı, bir kaç saat sonra hacklendi.

bu kadar detaylı yazmama gerek oldugunu düşünmüodum ama kısaca adam eskisinden farklı 1 tek add on indirdi ondan sonra hack yedi otomatik olarak o add ondan die düşünmekteyiz.

saygılar :)


edik: typo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En mükemmel durumda bile (ki sizinki buna güzel bir örnek) gözden kaçan binlerce şey vardır.

Formattan önce bir trojen yemiştir arkadaşın, trojen oyuna girerken şifre bilgilerini, klavye kayıtlarını mail atmıştır trojen sahibine. Sonra arkadaşın format atıp WoW'u kurup, quest helperı indirip oyununu oynamıştır. Trojenin sahibi makina başına oturupta gelen maili görünce WoW hesabı ile online olup hacklemiştir arkadaşını.

Ya da bunun gibi 100 lerce farklı şey senaryo geliyor aklıma. Ama addondan nasıl hack yemiş olabileceği ile , o addonun bilgisayarından nasıl bilgi göndereceği ile ilgili, bu tarz bir addon teknik açıdan nasıl mümkün olabileceği ilgili bir senaryo aklıma gelmiyor şahsen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu addon konusunda benim başıma bişey gelmiyorsa kimsenin gelmez heralde.

3 senedir önüme gelen siteden addon indiririm, direk googledan aratır ilk gelen sitelere dalarım. Her büyük patch sonrası .rar formatında dev addon paketleri bulur onları makinaya açıp tek tek addon seçerim. Nerdeyse bu addonlar ilk yaygınlaşmaya başladığından beri kullanırım ve korkunç sayılarda addon kullanırım. (şuan addon klasöründe 428 klasör var). İşin ilginci görüntüm wow'un orjinaline çok yakındır, addonlarımın %95'i falan bilgi veren addondur.

3 yıldır bu kadar pervasızca addon download eden biri olarak sadece şunlara dikkat ederim.
1- Firefox kullanmadan bir siteye girmem, o site firefox uyumlu değilse es geçerim başka site ararım.
2- Asla, en güvendiğim siteden bile gelse, asla exe uzantılı addon indirmem, indirmişsem direk silerim.
3- Asla inen dosyaya çift tıklamam, sağ klik "buraya çıkart" yapar, copy paste ile wow interface içine atarım.
4- Makinada asla search&destroyun teatimerı olmadan internete girmem. Birşey kurmuyorsam her türlü regedit değişikliğine "hayır" derim..

Bunlar dışında çok ender firewall kullanırım, çooook daha ender virüs programı kullanırım. 2-3ayda 1 kes format atmadan önce makinaya virüs programı kurar full update edip taratırım, ki daha virüs bulduğunu görmedim. Msn kullanmam, copya program, oyun, film vs vs indirmem, oynamam, izlemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna 3 ay ara vermiştim. Geri döndüm fakat her karakterin ekran sağ üst köşede Petition arabirimi (UI) duruyor. Mevcut bir petition atmışlığım yok. Konu hakkında gerçekten petition attım bu sefer. Bağlandı biraz sonra sayın GM. Konuştuk biraz, hoşbeş falan derken sorunumu anlattım. Titan kullanıyomusun dedi, evet dedim, bi süre kullanma dedi ondan oluyodur. Amaannn bu GMlerde hep addonlara bok atar zaten dedim. Titan kullanmaya devam ettim. Yeni versiyon mu? Üşengecim kardeşim kim yükliycek şimdi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...