Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account sistemi isteyenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar.
1 aydır uğraştıktan sonra bir account sistemi yazdım.
account sistemi phpBB 2.0.7 forumun üzerine kuruluyor.
Admin onaylı bir sistem. Mail ile bilgilendirme v.s. var.
Kesinlikle güvenilir bir sistem.
Ciddi anlamda sunucu açacak arkadaşlara bu sistemi karşılıksız vereceğim.
Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
said:
Scphelp, 30 Mart 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
Arkadasim sistemi nereden temin edebilirim acaba ?

scphelp. eğer ciddi bir projen varsa sana scripti bedava olarak verebilirim.
Mesaj tarihi:
Insanları uğraştırmadan yapsanız olmuyor mu :) suraya link versen ınsanlar bu sekilde eziyet cekiyor diye dusunuyorum ama sizin kararınız tabii...
http://www.google.com.tr/search?q=sphereserver+account+creator+php&hl=tr&ie=UTF-8&oe=UTF-8 isinize yararmi bilemiyorum tam bakmadım...

[signature][hline] Turk Oyun Inc.
www.turkoyun.net/uoforum Forum
www.turkoyun.net/chat Sohbet

Çok Yakında Counter-Strike ve Diğer Oyun Sunucuları

[Bu mesaj Turkoyun tarafından 30 Mart 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
server açtıktan sonra ownerini buraya çağıran gmler. birde onlara %serv.name% isimli accountlar verdikten sonra bilgilerini göstersinler diye buraya gönderiyorlar heralde. imzalarına %serv.name% %metallica.lyricz% yazarak olayı aşan adamlar.
evet. google'â girin. oradan bulun.
Mesaj tarihi:
said:
Faust, 30 Mart 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
arthur tamam. irc.doruk.net.tr deyim. faust kanalı

Iyide burası mirc veya ircmi herneyse ? Icq gibi konuşuyorsunuz dakka başı irctayım , sen nerdesin ? şu kanala gel fln...Neyse faust tebrikler.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Mesaj tarihi:
bir sistem hazırlayıp free yapmaya kıyamamak, ama millete ballandıra ballandıra anlatım "ben yaptım" diyebilmek istemek kötü bir durum olsa gerek.

detaylarını bize faust anlatabilir.[signature][hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
said:
Larethian, 30 Mart 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
Faust yalnış hatırlamıyorsam injection kullanarak bizim sharda girmeyi deneyen belkide girebilen biri sanırım senden account sistemi almak saçma olur. Yinede doğru ise güzel bir çalışma

ben o zamanlar loginkey editlemeyi bile bilmiyorum.
o yüzden clientiniz bana garip gelmişti.
bende sana versionunu sordum. "54.54545.101 client versionumuz" deyince şüpheye düştüm. Zaten inj ile girsem hiç bir işime yaramayacaktı. Apprentice char ile adam düşürüp oklayamazdım heralde.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
said:
MumChamber, 30 Mart 2004 23:14 tarihinde demiş ki:
bir sistem hazırlayıp free yapmaya kıyamamak, ama millete ballandıra ballandıra anlatım "ben yaptım" diyebilmek istemek kötü bir durum olsa gerek.

detaylarını bize faust anlatabilir.

asla bunu yapmadım.
evet free bir sistem hazırladım. ama ele düşüp bunu ben yazdım denilmesini istemiyorum. gerçekten ben o sisteme zaman ayırdım. gerçekten ciddi projeleri olan arkadaşlara bunu vermek istiyorum. çünkü şuan bir php account sistemi yok.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
bence internette dolaşan herşeyde bir emek var. buraya yazılan her yazıda, her faq'ta. ve bunun güzel yanı da paylaşmak.

ayrıca hatırladığım kadarıyla bu sistem kısmen anonim ve sharky'nin netor'un büyük katkılarıyla hazırlandı.

neyse bunun bu başlık altında tartışılması yanlış sanırım. bu kararı verecek sensin. benim için pek bir şey değişmeyecek.

çalışmalarının devam etmesi dileklerimle.[signature][hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 31 Mart 2004 06:26 tarihinde demiş ki:
Naaptım ben ya off
Faust sana verdiğim sistemi silmeni istiyorum :(
GEçmişin iyi gözükmüyor

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 31 Mart 2004 06:28 tarihinde değiştirilmiştir]

o nedemek? tamam hem siliyorum. pcyide formatlıyorum.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
said:
MumChamber, 30 Mart 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
bence internette dolaşan herşeyde bir emek var. buraya yazılan her yazıda, her faq'ta. ve bunun güzel yanı da paylaşmak.

ayrıca hatırladığım kadarıyla bu sistem kısmen anonim ve sharky'nin netor'un büyük katkılarıyla hazırlandı.

neyse bunun bu başlık altında tartışılması yanlış sanırım. bu kararı verecek sensin. benim için pek bir şey değişmeyecek.

çalışmalarının devam etmesi dileklerimle.

evet zaten paylaşıyorum.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
  • Yeni Oluştur...