Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Selam arkadaşlar. 1 aydır uğraştıktan sonra bir account sistemi yazdım. account sistemi phpBB 2.0.7 forumun üzerine kuruluyor. Admin onaylı bir sistem. Mail ile bilgilendirme v.s. var. Kesinlikle güvenilir bir sistem. Ciddi anlamda sunucu açacak arkadaşlara bu sistemi karşılıksız vereceğim. Teşekkürler.
PiNg Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Senle bişey konuşmam lazm mirc yüklüyorum. ircden konusalim ok.. irc.doruk.net ten faust diye kanal aç gir yükleyip geliyorum
Scphelp Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Arkadasim sistemi nereden temin edebilirim acaba ?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Faust benim yazdığım php scriptinide veriim onun üstünde de az çalış ben ne hata olduğunu bulamadım ancak bazı hatalardan script kıllık yapıo ben başka bi yok buldum acc sistemi için
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 arthur tamam. irc.doruk.net.tr deyim. faust kanalı
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Scphelp, 30 Mart 2004 16:25 tarihinde demiş ki: Arkadasim sistemi nereden temin edebilirim acaba ? scphelp. eğer ciddi bir projen varsa sana scripti bedava olarak verebilirim.
Turkoyun Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Insanları uğraştırmadan yapsanız olmuyor mu :) suraya link versen ınsanlar bu sekilde eziyet cekiyor diye dusunuyorum ama sizin kararınız tabii... http://www.google.com.tr/search?q=sphereserver+account+creator+php&hl=tr&ie=UTF-8&oe=UTF-8 isinize yararmi bilemiyorum tam bakmadım... [signature][hline] Turk Oyun Inc. www.turkoyun.net/uoforum Forum www.turkoyun.net/chat Sohbet Çok Yakında Counter-Strike ve Diğer Oyun Sunucuları [Bu mesaj Turkoyun tarafından 30 Mart 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 server açtıktan sonra ownerini buraya çağıran gmler. birde onlara %serv.name% isimli accountlar verdikten sonra bilgilerini göstersinler diye buraya gönderiyorlar heralde. imzalarına %serv.name% %metallica.lyricz% yazarak olayı aşan adamlar. evet. google'â girin. oradan bulun.
karabocek Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Faust, 30 Mart 2004 16:41 tarihinde demiş ki: arthur tamam. irc.doruk.net.tr deyim. faust kanalı Iyide burası mirc veya ircmi herneyse ? Icq gibi konuşuyorsunuz dakka başı irctayım , sen nerdesin ? şu kanala gel fln...Neyse faust tebrikler.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 tamamda. seni burada dürten nedir? moderatör adayımısın? yoksa postmu kasıyorsun?
Scphelp Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ciddi calışmam var şuan o yüzden istiyorum sistemi
Larethian Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Faust yalnış hatırlamıyorsam injection kullanarak bizim sharda girmeyi deneyen belkide girebilen biri sanırım senden account sistemi almak saçma olur. Yinede doğru ise güzel bir çalışma[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Faust, 30 Mart 2004 18:17 tarihinde demiş ki: tamamda. seni burada dürten nedir? moderatör adayımısın? yoksa postmu kasıyorsun? Bilincli kullanici, laf sokacagina ornek almayi dene.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bir sistem hazırlayıp free yapmaya kıyamamak, ama millete ballandıra ballandıra anlatım "ben yaptım" diyebilmek istemek kötü bir durum olsa gerek. detaylarını bize faust anlatabilir.[signature][hline]its supersonic
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Larethian, 30 Mart 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Faust yalnış hatırlamıyorsam injection kullanarak bizim sharda girmeyi deneyen belkide girebilen biri sanırım senden account sistemi almak saçma olur. Yinede doğru ise güzel bir çalışma ben o zamanlar loginkey editlemeyi bile bilmiyorum. o yüzden clientiniz bana garip gelmişti. bende sana versionunu sordum. "54.54545.101 client versionumuz" deyince şüpheye düştüm. Zaten inj ile girsem hiç bir işime yaramayacaktı. Apprentice char ile adam düşürüp oklayamazdım heralde.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: MumChamber, 30 Mart 2004 23:14 tarihinde demiş ki: bir sistem hazırlayıp free yapmaya kıyamamak, ama millete ballandıra ballandıra anlatım "ben yaptım" diyebilmek istemek kötü bir durum olsa gerek. detaylarını bize faust anlatabilir. asla bunu yapmadım. evet free bir sistem hazırladım. ama ele düşüp bunu ben yazdım denilmesini istemiyorum. gerçekten ben o sisteme zaman ayırdım. gerçekten ciddi projeleri olan arkadaşlara bunu vermek istiyorum. çünkü şuan bir php account sistemi yok.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Faust Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 evet haklısın bagg. [Bu mesaj Faust tarafından 30 Mart 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bence internette dolaşan herşeyde bir emek var. buraya yazılan her yazıda, her faq'ta. ve bunun güzel yanı da paylaşmak. ayrıca hatırladığım kadarıyla bu sistem kısmen anonim ve sharky'nin netor'un büyük katkılarıyla hazırlandı. neyse bunun bu başlık altında tartışılması yanlış sanırım. bu kararı verecek sensin. benim için pek bir şey değişmeyecek. çalışmalarının devam etmesi dileklerimle.[signature][hline]its supersonic
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Naaptım ben ya off Faust sana verdiğim sistemi silmeni istiyorum :( GEçmişin iyi gözükmüyor [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 31 Mart 2004 06:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Arthur_HellsFire, 31 Mart 2004 06:26 tarihinde demiş ki: Naaptım ben ya off Faust sana verdiğim sistemi silmeni istiyorum :( GEçmişin iyi gözükmüyor [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 31 Mart 2004 06:28 tarihinde değiştirilmiştir] o nedemek? tamam hem siliyorum. pcyide formatlıyorum.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Faust Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: MumChamber, 30 Mart 2004 23:59 tarihinde demiş ki: bence internette dolaşan herşeyde bir emek var. buraya yazılan her yazıda, her faq'ta. ve bunun güzel yanı da paylaşmak. ayrıca hatırladığım kadarıyla bu sistem kısmen anonim ve sharky'nin netor'un büyük katkılarıyla hazırlandı. neyse bunun bu başlık altında tartışılması yanlış sanırım. bu kararı verecek sensin. benim için pek bir şey değişmeyecek. çalışmalarının devam etmesi dileklerimle. evet zaten paylaşıyorum.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
Öne çıkan mesajlar