-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Merhaba arkadaşlar son zamanlarda böyle bi mmorpg krizine girdim bişeyler istiyodu canım ama yaratık kes/level atla/item bul döngüsünden sıkılmış biri olarak farklı oyunlara baktım.Oyunlarda ticaret üretim gibi şeylerdende çok hoşlandıgım için Eve Online çıktı karşıma basit bikaç guide fln okudum.Şirketlerden çatışmalardan vs. bahsediliyor.Irk isimleri sandıgım bazı şeyler amarr fln nedir ne değildir.Başlamak için oyuna geçmidir nasıldır ne iştir anlatırsanız sevinirim.Oyunun bayaaaaaaaa büyük bi evreni ve bi o kadarda büyük bi fan kitlesi var sanırım.Steamden indiricem 21 gün trial diyor bakalım haftasonuna yetişir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 uretimden hoslaniyorum yazmissin bu guzel eve online bunun icin cok sahane corp olarak calismak faydana olmiya bilir ilk anlarda eyer uretim falan yerine baska seylerde yaparim dersen o zaman sabir gerektire bilir :) bu arada uretim isi cok guzel ama yanliz birden fazla acc. sahip olman gerekiyo olmadanda yapabilirsin ama4-5 acc li olursan herseyi cok hizli bi cimde uretip cok kisa surede zengin olursun bu arada yazmamisim irk falan pek baglamiyo bu oyunda hangi irk baslarsan basla hepsini yapiyosun muklaka uretimci icin caldari achura acman gerekiyo genel bilgilierde yazmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Hmm peki çok zaman gerektiren bi oyunmu çünkü günde 5-6 saatimi ayırabilicek biri değilim =) bide 4-5 acc nedir ya abuse a girmiyomu o biraz o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 www.eveturk.com u bi oku çok genel bilgi sahibi olursun bide 20 gun trial alip bi bak oyuna enr ahatı o şekilde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 -Dark_Angel- said: Hmm peki çok zaman gerektiren bi oyunmu çünkü günde 5-6 saatimi ayırabilicek biri değilim =) bide 4-5 acc nedir ya abuse a girmiyomu o biraz o_O role playing abi beklenen perfromans gercek is gibi igrasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 4-5 acc acmadanda keyif alarak oynarsın aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ok trialle bakıcam biraz.4-5 acc işi aşırı lame geldi çou oyunda yasaktır ztn öle şeyler bnm bildigim.İş gibi ugrasmak olmuyo bu hax oluyo direk iş gibi kendi karakterinle ugrasırsın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sahsen alakasiz buldum yorumlari :P Gerci uretim icin hakli olabilirler ama diger yonlerinden bakildiginda eve oynamasi kolay bi oyun. Para icin kasmaniza gerek yok, yetenek icin kasmaniza gerek yok. Genel olarak kasmiyor; oynuyorsunuz. ben haftada toplasan 12 saate ulasmayan bir oyun zamaniyla gayet kıvamında etkili olabiliyorum. Zaten sadece pvp ile ugrasan biri oldugumdan (0-madencilik, 0-uretim, 0-gorevcilik ve 0-ratting) zaten oyun kısa sureli yogun aksiyonlu catismalar ya da uzun sureli kamplamalar olarak geciyor ben de heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Heh bende haftada daha fazla süre bağlı kalabilicegimi sanmıyorum okullar açıldıgında hele günde 1-2 saat işte yinede zevk alabiliceksem bişeylerde oynamak istyiorum yani neyse bugün giricem triale bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hazir burda topic varken bende buraya yaziyim. bende accountumu tekrar actirmayi dusunuyorum 2 aylik bi accountum vardi. en son raven falan alip birakmistim cok yeto oynuyorum millet 0.4 assasi gezerken ben hala mission yapiyodum. beni yanina cirak alip isi ogretecek varmi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ara ara oynamak için iyi bir oyun eve, karakter gelişim sistemi saolsun, oyuna girdiğinde turkish coffee kanalına katıl ordan bizi bulursun onlinesak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bende başladım 2 gündür oynuyorum valla eheh Tormentorumun içinde mining görev vs yapıyorum takılıyorum =) Mission ve mining dışında yapıcak pek şeyde bilmiyorum ama görevlerde oyun ögreniliyo yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Slmlar herkese arkadaslar oyunda biseye ihtiyaciniz olursa bana ulasabilirsiniz. Oyundaki nickimde DareJedi ztn kanallarda bana denk gelirsiniz kanimca. Ayrica kendi nicklerinizide yazinki sizleri kanallara cekebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 madem buraya yaziliyor gecen turk squad dan arkadaslar tribute de camp yapmaya gelmislerdi ben biraz uzaktim gidemedim karsılamaya bi dahaki sefer guzel bi combat yapariz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Moss said: madem buraya yaziliyor gecen turk squad dan arkadaslar tribute de camp yapmaya gelmislerdi ben biraz uzaktim gidemedim karsılamaya bi dahaki sefer guzel bi combat yapariz ;) tuh cok sey kacirmissin bidaha kacirma sende gelcem diyon gelmiyon milletin halini bi lingde gostereyim http://www.erenet.net/komikfilm.php?op=izle&id=402 dun gece m-o da bekledik oynamaya gelmedin hehehe (bazen bende katiliyorumda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bekleris beklerisss gerci sizinkiler genelde edepsizlik edip 2 Tane NYX atio tepemize.. hech utanmada yok.. 1 tanesini anlarim daa 2 tane :p ondna onceki gün 1 tane atmislardi normal karsiladikti :p bu gece 3 tane bekliom ben!! yoksam cok darilirim haaaa bu arada yeni gleen arkadas bu oyundan alacagin zevki / eger scifiden hoslaniosan uzay gemileri filan falan hesabi/ baska hech bi yerde alamassin wowdaki/aoc taki gibin bi iki tuşa basip standart spawnlarla urasmaya benzemio pek :p pvpside ap ayri zaten evrenin kendi icinde direk 30 bin kişi olmasi oyunu "unique" statusüne getirio trialde yapabilecegin herseyi yapmayi dene öle missionmuss gmemiymiş takili kalma hich dolas evreni tani filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Corptan birileri para verdi saolsun Retriever alabilmem için.Güzel bi minera benziyoda skillerin train olması 1 hafta alıcak gbi.O zamana kadar ne yapıyım bulamıyorum mine etsem anlamı yok görev flnmı yapsam acaba.Amaçsız kaldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 -Dark_Angel- said: Corptan birileri para verdi saolsun Retriever alabilmem için. İşte EVE Online'ın bu tarafını çok seviyorum. Herkes herkese yardımcı olmak için gerçekten çok uğraşır. Aynı corpdan olması bile gerekli değil. Oyuna başladığımda Turkish kanalından bir arkadaş Merlin parası vermişti. 2 milyon bir paraydı o zamanlar. Büyük paraydı benim için ve hiçbir karşılık beklememişti. Sonra bende elimden geldikçe yardım isteyenlere uzattım elimi. Kazıkta yedim bazen ama olsun (Ravenimi çalmıştı biri) Anlatmaya çalıştığım şu aslında EVE oyuncularında oluşmuş bir kültür var. En alttan başlayıp en üst kesimlere kadar giden bir kültür bu. Örneğin WOW oyununda hiç tanımadığı birisi 1g bile istese çok kişinin vereceğini sanmıyorum. Farklılık ve kalite burada bence. Dark Angel sen de anladığım kadarıyla maden-üretim işine meraklanmışsın. Aldığın da güzel gemi. Gerekli skiller gelişene kadar devamlı maden kaz. Madenleri rafine etmeden ham olarak satman daha karlıdır ilk etapta. "Jet Mining" denen sistemi öğrenmişsindir zaten. Daha ileri teknikleri oyun içinde daghan babadan öğrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Heh saol =) . Retrieverdayım şimdi contractlerden 1-2 runlık cruiser bpc leri alıp onlardan yapıyorum.Çok fazla kâr ediyorum denemez zydrine,megacyte ları satın alıyorum.Bpc parasıda var belki zarar bile ediyorumdur ( yani direk materyalleri satmaya oranla) ama gemilerin satılması daha kolay sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Creed said: bekleris beklerisss gerci sizinkiler genelde edepsizlik edip 2 Tane NYX atio tepemize.. hech utanmada yok.. 1 tanesini anlarim daa 2 tane :p ondna onceki gün 1 tane atmislardi normal karsiladikti :p bu gece 3 tane bekliom ben!! yoksam cok darilirim haaaa bu arada yeni gleen arkadas bu oyundan alacagin zevki / eger scifiden hoslaniosan uzay gemileri filan falan hesabi/ baska hech bi yerde alamassin wowdaki/aoc taki gibin bi iki tuşa basip standart spawnlarla urasmaya benzemio pek :p pvpside ap ayri zaten evrenin kendi icinde direk 30 bin kişi olmasi oyunu "unique" statusüne getirio trialde yapabilecegin herseyi yapmayi dene öle missionmuss gmemiymiş takili kalma hich dolas evreni tani filan :) Stargate Worlds geliyor yakında conem.. Eve'e yavas yavaş bağları koparmaya başla bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben uzun süre oynadım hatta bu forumun en eski topiclerine bakarsan eskiden burda moderatör olduğumu görürsün. Bırakma sebeplerimi şöyle sıralayım: 1. LAG.. oyunda benim şimdiye kadar aldığım maksimum zevk fleet savaşlarında olmuştur. Ve ne kadar patch çıkarırlarsa çıkarsınlar, önlerine geçemedikleri bu lanet LAG bütün fleet savaşlarının zevk veren inanılmaz heycanlı dakikalar olması yerine.. bastığınız hiçbir düğmenin çalışmadığı.. karakterinizin ne yaptığını anlamadığınız uzunca bir zamandan sonra geminizi çoktaaan birilerinin patlatmış olduğunun farkına vardığınız adeta işkence gibi zamanlara dönüştürüyor. 2. Skiller Bütün skillerin zamana dayalı olması, eski oyuncuların yeni gelen oyunculardan her zaman ama her zaman çok daha avantajlı olacağını garantiliyor. Yeni gelen oyuncu bir hafta boyunca 24 saat oynasa bile oyunu eski oyuncuların düzeyine gelmesi aylarını hatta yıllarını alıyor. Eski karakterimin kontrolünü saygısız bazı insanlar yüzünden kaybettikten sonra yeni karakter yaratıp tekrar oyuna dönmememin yegane sebebi budur. 3. Görevler Son derece sıkıcı. Yap yap bitmiyor. Oyunda bir fightersanız tek yapabildiğiniz şeyler korsanlık/alliance'a katılıp 0.0da savaşmak/aster.beltlerde NPC avlamak. Bu yani. Oyunda canım sıkıldı hadi aksiyona gidelim diyince olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 stargate words oyle pek ise yaramicak ben onun e3 deki video suna baktım hıc sfı-cı bı kısmı gormedım hem 2 factıon bıle bastan kaybetmesıne sebeb olcak tabi bunlar filimlere gore tahminler eve online nin uzun sure rakibi olmıcak bence oyna geri don ama cogu kısı gıbı eski bi char satın al bu arada sana sunu soyliyim bob la savasmadikca lag la hic karsilasmiyorum bob un sadece pos tuna 100 kisi local toplami saldırmak bile deli lag lı yoksa normal savaslarda 250 kısılık localde bile oyle cok lag olmadan guzel savaslar oluyo bazen bos sostemde bıle delirten laglar olabiliyo bob olayinda e adamlar servere bilinmeyen yazilimla baglanip yapmadiklari pislik kalmiyo gm lerinde yardimi olmadigi soylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yok artik o eski lag kalmadi evede cogu yerde cogu savasta cok rahat oynaniyo tabi biraz makinede istiyo. Ben en son lagi 2 hafta once yasadim 360 vs 310 gibi bi savasa girdik warpladiktan sonra bi 20sn kadar ekran kasti sonragene fena degildi o buyuk savasa gore ancak titan gozukunce ortalikta silahi bi acti 20dk oyun pert oldu :D ama o tur savaslarda iste anca yil 1-2 kere gozukebilcek savaslar onun disinda oyunda lag olayi artik yok denecek kadar az CCP bunu becerdi valla helal olsun diyen basit sacma sapan grafikli oyunlarda 200 adami yanyana gorsen mouse bile gucluk cekerken eve online dehset dx10 grafikleri ile 400-500 kisiye kadar kaldiriyo rahatlikla. Bide o sirada serverda 40bin adam oldugunu dusunursen bence acaip is yapiolar. Ustteki baska biyere yazdigimin aynisidir gene cewap olarak yazmistim baktim ayni konular war once bi kopyalayim onu dedim.Simde altta baska seyler yaziyo :D Skill olayindada cengizhanin dedigi gibi cogu yeni oyuncular karakter aliyolar. Boylece o fark ortadan kalkiyor. Ancak sana katilmiyorum yabi 4 yillik adami nerdeyse hep yenen 6 aylik oyuncular bilirim. Oyunun o kismi o yuzden super diger oyunlarda lvl 68 lvl 70i nerdeyse imkansiz denecek duzeyde yenemez iken eve onlineda 6 aylik adam 4 yillik chari cok rahat alabiliyo adam titanla geziosa capitalle geziosa ayri bi olay tabiki ancak onlarda yok ztn kac titan warki oyunda tmm cok ama oyle 100tane flnda yok. Onun disinda 4 yillik adamda battleship - hac - cruiser biniyo 6 aylik adamda pekala aynilarina biniyo 4 yillik adam skillere guvenip savunmadan kisiyo 6 aylik savunmadan kisip hiza yoneliyo bi bakiosun 4 yillik can cekisiyo orda :) Gorev kismina gelincede evet eger fighter olcaksan gorev - korsanlik - 0.0da rat - yada bigrupla pvp den baska sansin yok ama diger oyunlardada bu boyle. Bide gecen hafta yeni patch ile 100 tane yeni gorev eklediler ben hic ugrasmadigim icin iplemedim pek !ratting wins! Birkez daha belirtmekte yarar var artik evede oyle abarti sayili savaslar disinda (BOB disinda) bide jita market sistemi disinda cooook ama coooook zordur lag yasamak. NO LAG WINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 jedi adam yeniden learning kasmak istemiyo yeniden o 6 aylik skilleri kasmak istemiyo belki 6 aylik char satin alcak adam zaten gerekcelerini yazmis bende cozum soyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bende kassin demedimki ztn :) ama char alcaksada 2-3 yillik abarti chara gerek yok demeye getirdim. Learningler full char war bende :P ben ticarethaneyim biliosunki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar