Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 okan üniversitesinde güzel sanatlar fakültesinin sınavına girdim. neyse kazanamadım burslu :D ama önemli olan o değil. şöyle ki tanıtım için bunlar mavi bir kitapcık veriyorlar. orda kontenjanlarda, mesela plastik sanatlarda 6 kişi, grafikde 5, iç mimarlıkda da 5 kişi burslu girebiliyor yazıyor. sınavdan önce dekan ile konuşma fırsatım olmuştu, kendisi kayıt yapıyordu. o da kitapcıkda yazan aynı kontenjanı söledi. bu gün tüm sonuçlar açıklandı, çok ilginçtir ki, plastik sanatlardan 2, grafikden 3, iç mimarlıkdan 1 kişiye burs verilmiş. işim komiği bunlar bi tane daha kağıt dağıtıyordu, onda da burs kontenjanları daha farklı verilmiş. kitapcıkdan veya sınav sonucundan farklı bir kontenjan verilmiş. eh bu okulun yaptığı şimdi şerefsizlik değilmidir? o verilen bursları okulda aynen geri almaz mı adiler? sinirliyim, ayıptır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kontenjanları doldurmak zorundalar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sanırım doldurma zorunlulukları yok ama o kadar masum olduklarınıda sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 önce 6 burs gösterip öğrenci çekip sonra, eheh pardon 2 idi demişler abi, doldurup doldurmakla alakası yok, ilan ettikleri bursu vermemişler, birazdan resimleri de koyuyorum, scan edeyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://img225.imageshack.us/img225/767/89988147uq8.jpg http://img225.imageshack.us/img225/446/84490576qo6.jpg http://img225.imageshack.us/img225/5466/52181687ls8.jpg bu web sitelerindeki açıklanan liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Earenwen yanlışsın. Bursu kazananlar kayıt yaptırmadıysa okulun suçu ne? Sana verecek değiller bursu,sen o ilk sıradakiler kadar yetenekli değilsin ki. İkinci sınav falan yapılır, başvuranlardan o seviyedeki kişiler alınır burslu kontenjana. Ortada bir kazık göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 iyide özel yetenek de direk sınava gitmiomsn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Rakursi said: Earenwen yanlışsın. Bursu kazananlar kayıt yaptırmadıysa okulun suçu ne? Sana verecek değiller bursu,sen o ilk sıradakiler kadar yetenekli değilsin ki. İkinci sınav falan yapılır, başvuranlardan o seviyedeki kişiler alınır burslu kontenjana. Ortada bir kazık göremedim. hayır öyle bir olay yok, bursu kazananların kayıt yaptırmaması gibi. ki olayın benle ne alaksı var anlamadım, okuduğundan şüpheliyim yazdığımı. ki dikkat edersen ilk resimdeki iki listedede farklı kontenjanlar var. neyse olay şu ki, orda adı ilan edilenler kayıt yaptıranlar falan filan değil, burslu ve burssuz okula kayıt yaptırmaya hak kazananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Öyle bir olay olmadığını nerden biliyorsun? Özel okul bu, hep böyle olur. Burslu kesin kayıt yaptırmaya hak kazandı demek isterse bu okulu tercih edip burslu olarak kesin kayıt yaptırabilir demek. 5 kişiden 3ü başka okula gitmiş,2 kişi almışlar burslu bu kadar basit. İkinci-üçüncü sınavlarla boş kalan burslu kontenjanlarını doldururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 okulun da adı bazı yörelerde mahmut, kimi türki cumhuriyetlerde de recep olarak geçiyor. güven olmaz yani pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abi virgül eksikliğinden dolayı pek anlayamıyorum fakat, anladığım kadarıyla cevap vereyim. "kayıt yaptırmaya hak kazananlar" olduğunu şurdan biliyorum, 1) o liste 7 sinde açıklanmış, kayıtlar 9 unda başlıyor. 2) ben kayıt yaptırmadım ama %25 bursluların arasında adım var, e kayıt yapanların listesi olsa adım olmazdı. bir kaç tane daha sayılır aslında da, en garinti kanıtlayanı böyle edit: abi hangi ikinci üçüncü sınavda doldurcaklar bi de anlamadım :S o senin dediğin doğuş üniversitesinde oluyordu sanırım, fakar işte dediğim gibi kayıttan sonra belli oluyor o, daha kayıt 9 unda bunun, o liste 7 sinde açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 doğuş, okan şarkıcı şovmen falan gibi sdf ayıp tabii ki o ayrı konu da, burs verebileceğimiz kadar iyi değildi der geçerler. kontenjan dolmazsa eğitim başlamaz diye bir kural yok neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 O yazilan kontenjan siniri arkadasim.Ozel okullar bu konuda cok secici olurlar.Yani devlete bi ihtimal girersin ama ozelden burs daha da kastirir cunku orda olan hocalar zaten devletin en iyi kadrolarindan alinmistir.Okan universitesi olsa bile. Cevat hocayla konusma firsati buldugun iyi olmus cok kaliteli bi hocadir.Butun ozel universitelerin sinavlarida farksizdir.Bu arada ismini belirttigin okulda okuyodum zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 illa doldurcaklar diye bişey yok, daha sonra açılan sınavlardada alırlar bi kaç kişi. sınava 5 kişi girse hepsimi burslu olucak bu mantığa göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ekmek Üniversitesi kurucam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bi bardak soguk su icilesi durum. gecen sene cankaya universitesi kontenjan acti yandala 3 kişilik yandal şarti 2,5 ortalama benim ortalamam 2,9 alinmadim sebep olarak soylenen de, bölüm almak istemedi yandala oğrenci (sanırım tek bas vuru benimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Asteroth said: Ekmek Üniversitesi kurucam ben. HA-HA-HA seviye iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 okuma grafik okumaaaaaaaaaaaaaaaaaS:B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sağlam kazıktır. 5 kişiye verileceği açıklanan yüzde yüz burs 1 kişiye verilmiştir. ben de yüzde elli burs alabilecekken netice itibariyle babayı almışımdır. "şimdi kontenjan dolduramadık o yüzden burs kontenjanını yarıya indirdik" gibi şeyler sallandı. zaten 80 kişi alacağını açıklamış bir okuldan bahsediyoruz. e duyurulan mevut listede de 80'i asil, 80'i yedek olmak üzere (aynen de bahsettikleri gibi) toplamda 160 kişi mevcut. kontenjanı doldurabilselerdi bir de neler olacaktı tahmin edemiyorum. sonuç olarak ayın 25inde tekrar yetenek sınavı yapacak bu okul. ulan ben zaten sınava girmişim, 11. olmuşum. bursumu almam gerekiyor gerçi alamasam da. hala neyin sınavına alıyosun ki beni? böyle de güzel bir okul. tebrik ediyorum kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 okan üniversitesini kuran adamın yiğeni sıra arkadaşım adama sordum okan üniversitesine mi gitcen die adam yok olm manyak mısın gidilir mi oraya dedi :D gitme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar