asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bana gönderilen bir maili yorumsuz yolluyorum... SEVEN-ELEVEN Son yurtdisi seyahatimde Londra Trafalgar Square 'de bir imza kampanyasi yapan bir grubun ne ile alakali olarak imza kampanyasi duzenlediklerini merak ederek yanlarina yaklastim ve baslangicda gorduklerime sasirmadim. Cifte standartligi ve her firsatta terorizme karsi oldugunu ifade eden bu avrupa ulkesinde uc bes eskiya PKK-KADEK adina imza topluyorlardi. Niyetleri teroristbasinin ozgurlugunu kazanmasi imis...Daha once ifade ettigim gibi bu sasirttici degil ama imza kampanyasinin buyuk sponsorlarindan birinin ulkemizde de faaliyet gosteren SEVEN-ELEVEN firmasi oldugunu gorunce afalladim. Turkiye'ye dondugumde gordugum bir detay ile saskinligim bir kat daha artti. Seven Eleven magazalarinin tabelalarindaki renkler tamami ile PKK bayragindaki renklerle ayni; yani adeta PKK-KADEK bayragi... Ulkemizi seviyor isek bu magazalardan alis-veris etmeyelim, edenlere de bu durumu iletelim. Bu mesaj ne kadar cok kisiye ulasir ise ulkemiz adina o kadar yararli olacaktir. Dr. ILKAY ORHAN Department of Pharmacognosy Faculty of Pharmacy Gazi University 06330 Ankara-Turkey URL: w3.gazi.edu.tr/web/iorhan/eng/index_e.html[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bana gore seven eleven'in Turkiye'deki pazar payini almaya calisan rakipleri boyle birseyi sallamis olabilir..Hatta bence oyle yapmis...[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Kadekin neyi desteklenebilir anlamıyorum.. allahtan avrupa birliği resmen tanıdı artık kadeki[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar!
Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Soyu belli olmayan bir toplulugun böyle devletler tarafından maşa olması doğaldır asıl olan bizim tokatımızın geciktirilmesi! Sertçe bir tokat şart![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§
Sensible Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Arkadaşlar konuyu fazla kurcalamayalım şimdi kitlenicek. Herkes görsün bu topiği[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Rakiplerince yapılmıştır veya ordaki 7/11 sahibi Kürttür o yüzden desteklemiştir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 zaten kıl kaptıydım ben o mağazadan habire yer değiştiriyodu antalyada şimdide kapandı sanırım[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Aynı yazının migros versiyonunu yazıp yollasam nete yaysam yada yurt dısında olan herhangi bir versiyonunu o zamanda inanıcakmıydınız ? , Yani böle birşey olsaydı basın kaçırmazdı basını bırakın Türkiye Silahlı Kuvvetleri binmişti tepelerine. Tamamen uydurma olduğuna inanıyorum. İnternetteki çoğu dedikodu gibi.
StRencher Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Gazi Ü.'ndende link falan vermiş ama... Doğruluk payı olabilir[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
metboy Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Estel_Anorien, 30 Mart 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Kadekin neyi desteklenebilir anlamıyorum.. allahtan avrupa birliği resmen tanıdı artık kadeki ülkemizde gözü olanlar, bölmek isteyenler vs. kadeki destekler tabi ki. başta amerika[signature][hline];;suicidal icq
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 doğruysa yazık ya ama bence de rakip firmaların sallaması olabilir saf milletimiz inanır die[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: RazorJimmy, 30 Mart 2004 20:15 tarihinde demiş ki: Seven eleven diye bir market zinciri kalmadı benim bildiğim.. Route 24 olarak ad değiştirdi.. yok be hala var :([signature][hline]C'mon baby light my fire the doors
SethGarrett Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende karalama politikası olduğunu düşünüyorum bu tarz şeyler fazlaca dolaşıyor nette
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bilmiyorum dediğim gibi yorumsuz yayınladım...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Yazıyı yazan kişi[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard -----------------------------------------Crosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar