fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 cüce öyle kız bulursa beni de kardeşiyle tanıştır pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Cuce said: paylaşım hep benım le hep benımle demek değil, "yorulmuştur kafası bozuktur, bitkindir, bi iki gün oyun oynasın kafası dağılır" demektir yada bi kız bana msj yapsın ben biraz rahatlıyım yaa bugün demişte olabilir hep oyun hep kız arkadaş nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha 9 sayfa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fede said: cüce öyle kız bulursa beni de kardeşiyle tanıştır pls öle kız yok hazır zor gelir, sizin alıştırmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ehehe o da doğru. gerçi ben alıştırmıştım birisini de insan yetinmiyor azla tabi, bokunu çıkarınca kaçtı kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ülen bende biriyle 3 yıldan beri çıkıyorum ve dün hiç aramadım. yoksa?? edit: o salı günü aramamış ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahahsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sevgilim olmayacak bu başlıklar yüzünden. bir telefon yahu, bu kadar mı önemli ? unutmuştur gitmiştir yani ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 her gün belli saatlerde araşmak çok kötü be. yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Fly said: sevgilim olmayacak bu başlıklar yüzünden. bir telefon yahu, bu kadar mı önemli ? unutmuştur gitmiştir yani ne olacak ? sevgili unutulurmu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 çirkinse unutulur. Vermiyosa unutulur (neyi vermediğine bağlı).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kesin aldatıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 postları okumadım direk 10. sf'dan başlıyorum :) Tam tersi, hergün konuşmanızın ilişkinize zarar bile verebileceği kanaatindeyim açıkcası. çünkü hergün hergün bi süre sonra insan sıkılabilir. ama böyle 1 gün konuşmazsınız mesela, özlersiniz birbirinizi ertesi gün tekrar kavuşursunuz. bence böylesi daha sağlıklı daha güzel olur. ayrıca biri demiş kim hatırlamıyorum. neden hep o arıyor? sen ara bazen. seni düşündüğünü gösteriyor arıyor sende onu düşündüğünü göster bence. Sonuç: evet abartıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Dedim ya 1 gün boyunca konuşmadık diye (önceki akşam konuşmuştuk, 24 saat falan sonra) bana "Nasılsın?" demektense "Nerdesin?, Niye aramadın?, Niye sabah telefonuna bakmadın?" dediği için uzun zamandır şüphelendiğim "control freak" ruh halinin değişmeyeceğini görüp ayrıldım ben en son. Hiç gelemem, 2-3 yıllık ilişkide kaldıramadığım şeyi 2 haftalık insanın yapmasına izin veremem. Bu konuda benim gibi hassas birine çatmassınız umarım kızlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Benmi acaba anormal düşünüyorum yoksa cidden hergün sevgiliyi aramak (hemde 3 yıl boyunca) fazla abartı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abartının ötesinde bir şey bana kalırsa, telefon dediğin en dar periyot olarak haftada bir olur, yoksa acil durum veya yüz yüze uzun süre görüşememe durumunda ne telefonu ya ? ben cidden anlamıyorum ÜHÜH 2 SAAT ÖNCE ARAMIŞTI NİYE ARAMIYOR ŞİMDİ olayını. kontöre , giden pile , harcanan nefese ve zamana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Sabahın 7 sinde arayan sevgili istemiyoruz nan!!!11 Öğleden sonra sevin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 şahsen ben bir gün aramıyorsam sevgilimi muhtemelen sıkılmışımdır kendisinden, sevgi azalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bi insanı 3 yıl boyunca hergun arayamazsın.illaki arayamazsın.yada aramassın.insan annesini bile hergun aramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Madem cok istiyodun arasaydin.. Senin dusunce yapinda birisiyle evlenicekse tekrar dusunmeli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Fly said: abartının ötesinde bir şey bana kalırsa, telefon dediğin en dar periyot olarak haftada bir olur, yoksa acil durum veya yüz yüze uzun süre görüşememe durumunda ne telefonu ya ? ben cidden anlamıyorum ÜHÜH 2 SAAT ÖNCE ARAMIŞTI NİYE ARAMIYOR ŞİMDİ olayını. kontöre , giden pile , harcanan nefese ve zamana yazık.+ olarak 10 yıl cep telefonu kullanmak ve fazla konuşma yapmak insan ömründen 5 ayı götürüyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 5 ay çok azmış valla. ben bi 2-3 sene götürmesini beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Hergün,aynı saatte o kadar sene hiç aksamadı ilk defa mı aksadı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 düşüncesi bile korkunç ya :s yuvarlak hesap 4.5k kontör heba olmuş oldu 3 yılda sırf bu olay için. bazılarımızın 5 yıllık toplam konuşmaları etmiyor o kadar fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Cep telim yok =) istesede arayamıyor.. Kontor derdi de yok. Hayatımdan 5 ayda gitmicek. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar