Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi 1 gün boyunca aramamak abesmidir?

ajikal

Öne çıkan mesajlar

postları okumadım direk 10. sf'dan başlıyorum :) Tam tersi, hergün konuşmanızın ilişkinize zarar bile verebileceği kanaatindeyim açıkcası. çünkü hergün hergün bi süre sonra insan sıkılabilir. ama böyle 1 gün konuşmazsınız mesela, özlersiniz birbirinizi ertesi gün tekrar kavuşursunuz. bence böylesi daha sağlıklı daha güzel olur. ayrıca biri demiş kim hatırlamıyorum. neden hep o arıyor? sen ara bazen. seni düşündüğünü gösteriyor arıyor sende onu düşündüğünü göster bence.

Sonuç: evet abartıyorsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dedim ya
1 gün boyunca konuşmadık diye (önceki akşam konuşmuştuk, 24 saat falan sonra) bana "Nasılsın?" demektense "Nerdesin?, Niye aramadın?, Niye sabah telefonuna bakmadın?" dediği için uzun zamandır şüphelendiğim "control freak" ruh halinin değişmeyeceğini görüp ayrıldım ben en son. Hiç gelemem, 2-3 yıllık ilişkide kaldıramadığım şeyi 2 haftalık insanın yapmasına izin veremem. Bu konuda benim gibi hassas birine çatmassınız umarım kızlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

abartının ötesinde bir şey bana kalırsa, telefon dediğin en dar periyot olarak haftada bir olur, yoksa acil durum veya yüz yüze uzun süre görüşememe durumunda ne telefonu ya ?

ben cidden anlamıyorum ÜHÜH 2 SAAT ÖNCE ARAMIŞTI NİYE ARAMIYOR ŞİMDİ olayını. kontöre , giden pile , harcanan nefese ve zamana yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
abartının ötesinde bir şey bana kalırsa, telefon dediğin en dar periyot olarak haftada bir olur, yoksa acil durum veya yüz yüze uzun süre görüşememe durumunda ne telefonu ya ?

ben cidden anlamıyorum ÜHÜH 2 SAAT ÖNCE ARAMIŞTI NİYE ARAMIYOR ŞİMDİ olayını. kontöre , giden pile , harcanan nefese ve zamana yazık.
+ olarak 10 yıl cep telefonu kullanmak ve fazla konuşma yapmak insan ömründen 5 ayı götürüyormuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...