sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Xinroth said: ajikal said: kardeşi şehir dışından geldi.onun bilgisayarını kurmuşlar.bazen oyundan kafasını kaldıramıyo.büyük konuşmıyım ama aldatmaya ihtimal bile vermem.. ooo en basit taktikler bunlar. kız arkadaşa oyundayım de vıınn biz de oyun oynar olduk o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aldatıyoo ben söylüyorum yalan yok erkekse kesin yoksa 3 sene arıcak bi gün aramıcak neden aramıcak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yaaa abartmayın yaaa konuyu saptırmayın nie kızın aklına zorla sokuyosunuz pufff pati alemi böle işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hehe ben daha cok vakit geçirelim diye wow'a başladım. Hatta o okuldayken derslerine calışsın diye honor ben kasıyorum. bence oyun kötü bişey değil bu kadar takılma ben diğer takılma tarzlarına baktığımda oyunu cok destekliyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hahah makrowoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 wow yüzünden kızmı unutulur yaa kesin kıza gitti kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 öle deme Llama arena varsa unutuluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 trollediğin yeter lama xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Llama said: wow yüzünden kızmı unutulur yaa kesin kıza gitti kesin hmm yalnız hak vermek zorundayım sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ajikal said: Şu kahrolası oyunları icat edenleri bir yakalasam :( şşş sakin, oyunlara laf yok! inanmıyorsan saygı duy. ayrıca abartıyorsun ne olucak bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahah Cuce kızdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 cüceyi kızdırmayın yoksa whirle bağlar topağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben şeyi cok severim. -Cuce kac oldu saat gec kaldın yine! bi saatir bekliyorum burda havada sıcak zaten -üzgünüm, ama cok lag vardı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 wow oynuyo arkadaşlar gece gündüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Nişan olmus :) adam kızı almıs . artık olaylar evlenme yonune kaymıs :) . evlılık zaten alıskanlık. Ilgı olayı zamanla azalır :D hanı derlerya sen onceden bole deıldın :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ajikal said: wow oynuyo arkadaşlar gece gündüz sende başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ajikal said: wow oynuyo arkadaşlar gece gündüz sende başla, evt. ayrıca siz nişanlandınız hala kaçıramadı mı seni ? o nerde sen nerdesin ve tabi niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Böjeek said: ajikal said: wow oynuyo arkadaşlar gece gündüz sende başla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Masquerade said: wow oynuyorsa silvermoon tavernde belf chicklere gold yedirirken unutmuştur seni : / eyvah eyvah eyvah. evlendikten sonra daha da beter olacak. - hadi aşkım saat geç oldu. + ya bi saniye bitanem, 4k honor daha kasıp item alcam, sonra da arena yapıcaz son gün bugün, puan almamız lazım. sen yat ben gelicem 2 dk ya - ... ya da - aşkım yarın akşam yemeğe çıksak ? + yarın mı ? hmm. OLMAZZZ. yarın liç lingi kesicez raid var, oraya sign up yaptım. ohho hayatta olmaz. zaten şimdi flask, pot farmlıcam. başka zaman - ... geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben gördüm senin nişanlını.manitalarla geziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Quibble said: Llama said: wow yüzünden kızmı unutulur yaa kesin kıza gitti kesin hmm yalnız hak vermek zorundayım sana.. bizde erkeğiz abi : ) yani doğruları söylüyorum ama kızıyorlar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 eminim pc başından kaldırmanın bi yolunu bulur ya. öle bi yol yoksa yanlış adamla evleniceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 +1 Qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya şimdi 3 yıldır her gün arıyomuş mesaj atıyomuş adam, bi ara wow'a sardı diye "ANAMDA NERDMUŞ BU!!!!!" demenın alemi yok, olur arada böle dönemler. ayrıca "benımle görüşmektense oyun oynuyo.... benı oyuna tercih ediyo" falan gibi söylemlerde sacma. oyun oynamak hobisi sende sevgilisisin, sen yokkende o oyun oynuyodu, dünya yıkılsa o yine oyun oynıycak cunki böle bişi ama bunun önemi yok sen onun sevgilisisin bikez, farklı noktalarda farklı değerlerde şeyler bunlar. "anlış adamla evleniceksin"a zaten katılmıyorum dediğimdir bu dönemdir gecer bunlar, adamın işi oyun oynamak değilse max 1 bilemedin 2 hafta sonra kalkar zaten o makinenin basından, cunki yıllık izin zaten o kadar ama insan bu arada dünyadan kopmasıda kuresel ısınmayı arkasından bırakmasıda gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hem kendini oyunla bir mi tutuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar