Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi 1 gün boyunca aramamak abesmidir?

ajikal

Öne çıkan mesajlar

Xinroth said:
ajikal said:
kardeşi şehir dışından geldi.onun bilgisayarını kurmuşlar.bazen oyundan kafasını kaldıramıyo.büyük konuşmıyım ama aldatmaya ihtimal bile vermem..

ooo en basit taktikler bunlar. kız arkadaşa oyundayım de vıınn

biz de oyun oynar olduk o yüzden :P
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
wow oynuyorsa silvermoon tavernde belf chicklere gold yedirirken unutmuştur seni : /

eyvah eyvah eyvah.

evlendikten sonra daha da beter olacak.

- hadi aşkım saat geç oldu.

+ ya bi saniye bitanem, 4k honor daha kasıp item alcam, sonra da arena yapıcaz son gün bugün, puan almamız lazım. sen yat ben gelicem 2 dk ya

- ...

ya da

- aşkım yarın akşam yemeğe çıksak ?

+ yarın mı ? hmm. OLMAZZZ. yarın liç lingi kesicez raid var, oraya sign up yaptım. ohho hayatta olmaz. zaten şimdi flask, pot farmlıcam. başka zaman

- ...

geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi 3 yıldır her gün arıyomuş mesaj atıyomuş adam, bi ara wow'a sardı diye "ANAMDA NERDMUŞ BU!!!!!" demenın alemi yok, olur arada böle dönemler.

ayrıca "benımle görüşmektense oyun oynuyo.... benı oyuna tercih ediyo" falan gibi söylemlerde sacma. oyun oynamak hobisi sende sevgilisisin, sen yokkende o oyun oynuyodu, dünya yıkılsa o yine oyun oynıycak cunki böle bişi ama bunun önemi yok sen onun sevgilisisin bikez, farklı noktalarda farklı değerlerde şeyler bunlar.

"anlış adamla evleniceksin"a zaten katılmıyorum dediğimdir bu dönemdir gecer bunlar, adamın işi oyun oynamak değilse max 1 bilemedin 2 hafta sonra kalkar zaten o makinenin basından, cunki yıllık izin zaten o kadar ama insan bu arada dünyadan kopmasıda kuresel ısınmayı arkasından bırakmasıda gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...