kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ...Geçtiğimiz günlerde video oyun dağıtıcısı THAI, GTA'nin satışlarını durdurma kararı aldı. İlk bakışta GTA'nın satışının durdurulmasına bir anlam verilemese de, yaşanan bir cinayet, bu dağıtımın neden durdurulduğunu da gayet net bir şekilde açıklıyor... Kaynak edit: kabul ediyorum aratmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 old Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bende az once yemek yedim hep sims in sucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bıçakla öldürmüş, bıçağı yasaklamak gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Viktor said: bende az once yemek yedim hep sims in sucu Evet süper :D Her cinayet GTA'dan zaten. Godfather filmi çok masum ama, film olunca np oluyor oyun olunca "Amanın oyunlarda şiddet bıdı bıdı bıdı!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 pokemonuda damdan atlayan çocuk yüzünden bitirmişlerdi deyyuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 O çocuk da rahmetli ne küfrettim arkasından zamanında, şimdi de dalga geçiyorum evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Herkes adam öldürsün suçu gta ya atsın nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ben WoW a atsam? Daha iyi prim yapmazmıyım? Epic loot var dediler bende kestim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 RTE`ye aksam raid var, deli droplari varmis haberiniz olsun. Aggroyu Abdurrahman Yalcınkaya tutacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu konuda efsane sinif arkadasindan yedigi dayagi kaldiramayip, 3 5 gun sonra ustune gaz dokup yakan soparin 'kendimi fire mage sandim' diye wowa camur atmasiydi bu basit olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 meclise raid düzenlesek aşarız ama onu bence önce apogülü keselim ama, t6 düşüyomuş ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Get Outta Jail Free Card alsaymış lavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ShadowFury said: Ben WoW a atsam? Daha iyi prim yapmazmıyım? Epic loot var dediler bende kestim derim ahaha loot çikmadiği içinde depresyona girmiş bunalım genci oynarsın hakime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 said: komserim acikliyabilirm t7 dusurcek dediler biz bole toplandik saldirdik tankimiz kaptirmis kendini haklisiniz makam arabasina balta ile girismemeliydi cakmak+aeresol le fireball yapip addleri ehh sey yani korumalari yakan meycimizde ne yaptiginin farkinda degildi helikopterler geldiginde phase 3 e gectik sandik hunterlar biraz gaza gelmis BW acmislar bende tasvip etmiyordum devletin 5 helikopterini roketatarla dusurmelerini basbakanimiza arkadan caki ile saldiren rogue umuzu zaten warlockumuz patlatti, yok yok canli bomba olurmu hasa seed of corruption basmis alti ustu hep wow yuzunden komiserim biz terorist filan degiliz valla diyarbakir adeks den geldik kiem sorsaniz gosterirler efendim? evet liderleri benim, evet basbakanin akfasini yaran balyozuda ben firlattim gecen hafta retri speclemistim komserim niye guluyorsunuz? retlol mu? komserim?!! KOMSERIIIIM?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dün gazetede okuduk baya güldük espriler devam ettirdik habere ama simdi komik gelmedi nedense. gta4 ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ShadowFury said: Ben WoW a atsam? Daha iyi prim yapmazmıyım? Epic loot var dediler bende kestim derim asdjfaa öldüm allah cezanı :D ayrıca GTA'yı yasaklayacaklarına, bunun gibi çocukları toplayıp gaz odalarına götürsünler bence. Akli dengesi yerindeymiş bide. n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 said: Polis, yaptığı sorgulamada zanlının akli dengesinin yerinde olduğunu ifade ederken, zanlının sorgulama esnasında ise suçu neden işlediğiyle ilgili sorulan sorulara ise GTA'yi gerekçe gösterdiği belirtildi. allahdan akli dengesi yerindeymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar