Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA 4 cinayet sebebi

kenzap

Öne çıkan mesajlar

...Geçtiğimiz günlerde video oyun dağıtıcısı THAI, GTA'nin satışlarını durdurma kararı aldı. İlk bakışta GTA'nın satışının durdurulmasına bir anlam verilemese de, yaşanan bir cinayet, bu dağıtımın neden durdurulduğunu da gayet net bir şekilde açıklıyor...

Kaynak

edit: kabul ediyorum aratmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

komserim acikliyabilirm

t7 dusurcek dediler biz bole toplandik saldirdik tankimiz kaptirmis kendini haklisiniz makam arabasina balta ile girismemeliydi

cakmak+aeresol le fireball yapip addleri ehh sey yani korumalari yakan meycimizde ne yaptiginin farkinda degildi

helikopterler geldiginde phase 3 e gectik sandik hunterlar biraz gaza gelmis BW acmislar bende tasvip etmiyordum devletin 5 helikopterini roketatarla dusurmelerini

basbakanimiza arkadan caki ile saldiren rogue umuzu zaten warlockumuz patlatti, yok yok canli bomba olurmu hasa seed of corruption basmis alti ustu

hep wow yuzunden komiserim biz terorist filan degiliz valla diyarbakir adeks den geldik kiem sorsaniz gosterirler

efendim?

evet liderleri benim, evet basbakanin akfasini yaran balyozuda ben firlattim gecen hafta retri speclemistim

komserim niye guluyorsunuz?

retlol mu?

komserim?!!
KOMSERIIIIM?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...