sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahah yok o değil 12 yaşında olsak bi zevki olurdu şimdi anne baba olunca da bir şey değişmiyo özlüyorum ben falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Quibble said: İzmirli yada izmirde olmadan gelsek ? nası yapcan onu wepcamdenmi katılcan bize:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kalkar gelirim olm ayıp ediosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 paticik home parti vol.1 yapalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 izmir uzak ama istanbul olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 başlıkla 1 hafta içinde olması muhtemel atraksiyonlar hiç uyuşmuyor yanlız :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nhahah ben karı gibi yemek yaparım valla sarma mantı sote falan acımam tüm yemekleri yaparım tek hayatta aç kalmam eyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 GwindonSurion said: nhahah ben karı gibi yemek yaparım valla sarma mantı sote falan acımam tüm yemekleri yaparım tek hayatta aç kalmam eyt! bunu ortalıkta söleme hocam bende aynı durumdayım deli yemek yaparım ama gel görki bunu bikaç kez söyledim diye benim olduğum ortamda kimse poposunu kaldırmıyo yemek için. direkt tüm gözler bana dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yazlıkta bir hafta boyunca 6 izbanduta yemek yaptım doymuyo bide höpneler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 PhysX said: izmir uzak ama istanbul olsun şuan için izmir versiyonu var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 konu nerden nerelere gelmiş?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nerden ??!?1#@? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 allah diyen kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu Llama yine ev partisimi düzenliyo dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 DeadSkinMask said: GwindonSurion said: nhahah ben karı gibi yemek yaparım valla sarma mantı sote falan acımam tüm yemekleri yaparım tek hayatta aç kalmam eyt! bunu ortalıkta söleme hocam bende aynı durumdayım deli yemek yaparım ama gel görki bunu bikaç kez söyledim diye benim olduğum ortamda kimse poposunu kaldırmıyo yemek için. direkt tüm gözler bana dönüyo. yemek yapan adam iyidir.yapın yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 DeadSkinMask said: GwindonSurion said: nhahah ben karı gibi yemek yaparım valla sarma mantı sote falan acımam tüm yemekleri yaparım tek hayatta aç kalmam eyt! bunu ortalıkta söleme hocam bende aynı durumdayım deli yemek yaparım ama gel görki bunu bikaç kez söyledim diye benim olduğum ortamda kimse poposunu kaldırmıyo yemek için. direkt tüm gözler bana dönüyo. ahah bende +1 ama ben sadece yılbaşı ve özel günlerdeki yemeklerin sorumluluğunu alaraktan yırtmıştım eve bakalım ünide ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar