sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahah yok o değil 12 yaşında olsak bi zevki olurdu şimdi anne baba olunca da bir şey değişmiyo özlüyorum ben falan
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Quibble said: İzmirli yada izmirde olmadan gelsek ? nası yapcan onu wepcamdenmi katılcan bize:D
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kalkar gelirim olm ayıp ediosun :P
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 paticik home parti vol.1 yapalım hadi
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 başlıkla 1 hafta içinde olması muhtemel atraksiyonlar hiç uyuşmuyor yanlız :)-D
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nhahah ben karı gibi yemek yaparım valla sarma mantı sote falan acımam tüm yemekleri yaparım tek hayatta aç kalmam eyt!
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 GwindonSurion said: nhahah ben karı gibi yemek yaparım valla sarma mantı sote falan acımam tüm yemekleri yaparım tek hayatta aç kalmam eyt! bunu ortalıkta söleme hocam bende aynı durumdayım deli yemek yaparım ama gel görki bunu bikaç kez söyledim diye benim olduğum ortamda kimse poposunu kaldırmıyo yemek için. direkt tüm gözler bana dönüyo.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yazlıkta bir hafta boyunca 6 izbanduta yemek yaptım doymuyo bide höpneler..
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 PhysX said: izmir uzak ama istanbul olsun şuan için izmir versiyonu var ya
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu Llama yine ev partisimi düzenliyo dfsdf
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 DeadSkinMask said: GwindonSurion said: nhahah ben karı gibi yemek yaparım valla sarma mantı sote falan acımam tüm yemekleri yaparım tek hayatta aç kalmam eyt! bunu ortalıkta söleme hocam bende aynı durumdayım deli yemek yaparım ama gel görki bunu bikaç kez söyledim diye benim olduğum ortamda kimse poposunu kaldırmıyo yemek için. direkt tüm gözler bana dönüyo. yemek yapan adam iyidir.yapın yapın
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 DeadSkinMask said: GwindonSurion said: nhahah ben karı gibi yemek yaparım valla sarma mantı sote falan acımam tüm yemekleri yaparım tek hayatta aç kalmam eyt! bunu ortalıkta söleme hocam bende aynı durumdayım deli yemek yaparım ama gel görki bunu bikaç kez söyledim diye benim olduğum ortamda kimse poposunu kaldırmıyo yemek için. direkt tüm gözler bana dönüyo. ahah bende +1 ama ben sadece yılbaşı ve özel günlerdeki yemeklerin sorumluluğunu alaraktan yırtmıştım eve bakalım ünide ne olacak
Öne çıkan mesajlar