spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 321 banlı ezik... 6 ayda 321 ban nedemek yaa :S size dosyayı veriim import edin(server=eurobattle.net) http://rapidshare.com/files/135487691/banlist.xml.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 neye göre noob? sinir oluyorum şöyle banlist paylaşımlarına. Banlist kişisel birşeydir abisi, kimisi uyuz olduğunu bile banladıktan sonra paylaşımın ne kadar doğrudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bilip bilmeden mh kullanıyo diye banlayanlar falan da oluyo, her banlist güvenilir değildir, seninkini bilmem. oyunda kıl olunan adam banlanıyo daha çok kişisel bişi Masteisin dedigi gibi. banlist yerine prolist yapılsa daha kolay olurdu herhal ahah. sürekli yeni account acıyo cunku nooblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aciklayayayim, hepsi ama hepsi oyundan düsme değil direk oyundan çikanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sen nerden biliyorsun? şahsen benim banlistimde küfreden var, uyuz olduğum var, mhden şüphelendiğim var, oyundan çıkan var, takımıma zarar veren var. temiz ve güzel oyunları severim bu yüzden banlistim biraz kabarıktır. benimkisini sana versem tahminen kafan şişer "banned player detected... banned player detected... banned player detected... banned player detected... banned player detected..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ver lazım en azından bana; benimde şişmiyor değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar