Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı Surf İçin Buyrun


Private

Öne çıkan mesajlar

Forumlara baktım ve sizinler paylaşmak itedim. TTNet'in yayınladığı bu programda amaç girdiğiniz web sayfalarındaki resim ve text kalitesini istediğiniz derecede düşürerek hızlı ve göz zevkinizi bozmadan surf yapmanızdır. Sizi bilgilendiriyim dedim. Güvenilirliği sonsuz. Bende beğenerek kullanıyorum.
Link : http://hizli.ttnet.net.tr
Her türlü bağlantıda kullanabilirsiniz. Memnun kalmadığınız zaman kolayca silebiliyorsunuz. Keyifli ve hızlı surfler! ;)[signature][hline]Only privates can be hero!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Private, 29 Mart 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
text kalitesini istediğiniz derecede düşürerek


!?!?!?!?! text kalitesi mi? zaten tect dediğin 1 byte bişi :)[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]


[Bu mesaj Deep-Night tarafından 29 Mart 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm site hiçte official türk telekom sitesi gibi gözükmüyor? ismi dışında?

ayrıca ne türk telekomun ana sitesinde böyle birşeyden bahsediyor nede bu sitede oraya link vb var. daha çok dialer programlarında kullanılan siteler gibi bu..[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 29 Mart 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar firmaları bile gidip yüklüyor bu programları korkmayın zararlı bir şey değil ama ben bi arkadaşın evine gidince gördüm bilgisayarcısı yüklemiş bende gidince kaldırdım gözle görülür hiç bişey farkedemedim ama belki 14.400 ile test edersek işe yarayabilir.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ttnet anasayfasından link verilmedikçe kimsenin kullanmasını önermiyorum. illaki kullanacaksanız web accelerator programını bulun bi yerlerden onu indirin, çünkü anladığım kadarıyla bu program zaten onun customize edilmiş hali.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...