Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bune abi insanı gay liğe yönlendiriyolar bi kızla erkeğin konusması bile yasak son senem allaha şükür. gelmez olaydım ne biçim adalet lan bu artık yougay de takılırım ilerde.. kader çizgilerimi saptırdı şerefsiz puştlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dini okuldamı okuosun:S dini okuldan kastın ne fdkljsghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Adını vermiyim bi kolej fetullahın 1 sene geldik eve yakın diye.. hayata bakış açım değişti bunelan kantin bile farklı ahhh uğur kolejinda okumak vardı abi.. allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hö ? haa. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nerde bu yer ist ank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 istanbul - başakşehir tarafı anlarsınız zaten radyotv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 valla bi bilgim yok bende rtv okuorm da=) benimki ataşehirde ehauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 jhdaf kaç kişi rtv okuyor burda bende rtv'yim ist üni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oo süpermiş burası ama aman kardeşiniz fln varsa getirmeyin bunaldım ya bi kızla oturmayı bırak bakınca bile 3 gün uzaklaştırma alıosun en sonunda canlı bomba olarak giricem okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 alkol al git okula kızlara da ver oh alem. Sonra skandal olsun okulda kızlarla alkol diye vatana millete hayırlı bir iş yapmış olursun şaka bir yana bir de para veriyorsan gerçekten olmamış yani burslu isen anlarım bir derece de okul mu kalmadı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben lisede okuorm yannız lols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Zaten üniversiteleri yok diye biliyorum henüz Bi Yesevi var bir de bu sene izmire açılıyor izmir üniversitesi diye onlar da o ayak diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ama bişey diyimmi lisede ilkokulda ne olursa olsun öyledir zaten. kızla yanyana oturursun "BURASI OKUL HAÖHOAOHAL RÖAAAR!" yapıyorlar 5 dk bıraksan sanki tuvalete gidip sevişcez hayret bişey. böyle angut oluyor bu müdürler işte. neyseki geçti benden. (kel kafalı müdürüm hep kafasına bitane patlatıp "nörüyon len haldun vay top haldun vay" demek istemişimdir. ukteleer ukteleer ukteler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nası yok:S mimar sinan ne dg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bakinca uzaklastirma mi aliyorsun ? bu gercek olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paralı okuyorum 1 milyar gibi bi ücret ayda... alkol götürdüm tekila koydum şişeye tuzla muzla baktım millet benden kaçıor aeohao kendimi kunteper canavarı gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 RTV'ninmi üni'si yok anlamadım:S istanbul üni.deyim ben şu anda. (2 yıllık ama çaktırmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 epic fail oldum sanırım edit : vakıf diyeyim bari öyle kurtarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ışık ünisindede var auhahu her türlü failsın fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkalovic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abi böle herkesin çıplak gezdii bi okul bulamazmıyız :D .. insanı daha çok cinselliğe zorladılar ohh ne güzel bi forummuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Üniversiteye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Öle okullarda kızlar daha azgın olur okul dısı takılın sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 cinsellik fln. Yazık.... Yazık...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 karpuzseven said: Üniversiteye artık leyn ne guzeel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 istedikten sonra heryerde yapılır cinsellik feto'nun amerikadaki evinde ne fetişler oludur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar