Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dini Okul Paniği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bune abi insanı gay liğe yönlendiriyolar bi kızla erkeğin konusması bile yasak son senem allaha şükür. gelmez olaydım ne biçim adalet lan bu artık yougay de takılırım ilerde.. kader çizgilerimi saptırdı şerefsiz puştlar.
Mesaj tarihi:
Adını vermiyim bi kolej fetullahın 1 sene geldik eve yakın diye.. hayata bakış açım değişti bunelan kantin bile farklı ahhh uğur kolejinda okumak vardı abi.. allah belasını versin
Mesaj tarihi:
oo süpermiş burası ama aman kardeşiniz fln varsa getirmeyin bunaldım ya bi kızla oturmayı bırak bakınca bile 3 gün uzaklaştırma alıosun en sonunda canlı bomba olarak giricem okula
Mesaj tarihi:
alkol al git okula kızlara da ver oh alem. Sonra skandal olsun okulda kızlarla alkol diye vatana millete hayırlı bir iş yapmış olursun

şaka bir yana bir de para veriyorsan gerçekten olmamış yani burslu isen anlarım bir derece de okul mu kalmadı yahu
Mesaj tarihi:
ama bişey diyimmi lisede ilkokulda ne olursa olsun öyledir zaten. kızla yanyana oturursun "BURASI OKUL HAÖHOAOHAL RÖAAAR!" yapıyorlar 5 dk bıraksan sanki tuvalete gidip sevişcez hayret bişey. böyle angut oluyor bu müdürler işte. neyseki geçti benden. (kel kafalı müdürüm hep kafasına bitane patlatıp "nörüyon len haldun vay top haldun vay" demek istemişimdir. ukteleer ukteleer ukteler.)
Mesaj tarihi:
Paralı okuyorum 1 milyar gibi bi ücret ayda... alkol götürdüm tekila koydum şişeye tuzla muzla baktım millet benden kaçıor aeohao kendimi kunteper canavarı gibi hissettim
  • Yeni Oluştur...