Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 fso = free space optics evet dün hürriyetin e-yaşammıydı ne ekinde gördüm türkiye'de bu işi omnitek yürütüyormuş o kadar yazıyı okudum sitesine girdim hala bişi anlamadım :) www.omnitek.com.tr/ yukardaki linkde resmi sitesi var.. benim anlayamadığım mesela ank'de odtü'de var ben nasıl yararlanıcam, ne kadar ödiyeceğim vs. :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 lazer olayını diyorsan (ki gazetedeki oydu) o ev hatta kurumsal kullanıcıyı bile aşan birşey dünyada bir ilk olacak gerçekleşirse bize ne faydası olur bilemem, mevcut fiber optik sistemlerin bana bi faydası yok bunun da olmaz herhalde :)[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ha bu arada sitede sağdaki grafik simcity den arak sanırım :D[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 "omnitek is your friend" diyesim geldi bi an (ismide AO'dan araklamışlar lol)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: arcane, 27 Mart 2004 23:00 tarihinde demiş ki: ha bu arada sitede sağdaki grafik simcity den arak sanırım :D Evt cidden ordan araklamışlar üstüne çizgiler çizip gif yapmıslar ahhaha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 isim arak , resim arak ...bu adamlarin yapacaği işten bi bok çıkmaz kannımca , teknolojileride araktır kandırıktır vsvs ... böyyle arak zihniyete tenezzul etmemek lazım :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Norak, 27 Mart 2004 23:30 tarihinde demiş ki: "omnitek is your friend" diyesim geldi bi an (ismide AO'dan araklamışlar lol) MUHAHAHAHHAA HAHAHAH AHA AHAHAH euheuheuheuh AHAHAHA :lol: eahahah hah uehuhah uahahahaha hehahuahu :lol: ehehehhe ahahaha abi karnima agrilar girdi, ben de aynisini düsünüyordum.. :lol:[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: hired_gun, 27 Mart 2004 23:36 tarihinde demiş ki: isim arak , resim arak ...bu adamlarin yapacaği işten bi bok çıkmaz kannımca , teknolojileride araktır kandırıktır vsvs ... böyyle arak zihniyete tenezzul etmemek lazım :) eheh süper tanı :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 hmm peki şimdi dizüstü makina aldığım zaman bu teknolojiden yararlanmak için ne yapmalıyım? ayrıca bu lazerler nasıl internete bağlanıyor[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bilgisi yokmu?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Bonecrusher, 27 Mart 2004 23:58 tarihinde demiş ki: said: Norak, 27 Mart 2004 23:30 tarihinde demiş ki: "omnitek is your friend" diyesim geldi bi an (ismide AO'dan araklamışlar lol) rofl,herkeste aynı tepkı varmış anlaşılan,benımde ılk aklıma gelen şey o oldu[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bla bla :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bla bla :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar