Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malazgirtte polise roketli saldırı: 1 şehit

Pikachu**

Öne çıkan mesajlar

Terör örgütü PKK üyeleri tarafından Muşun Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polis şehit oldu, 3 polis de yaralandı.

MUŞ - Muş Valisi Erdoğan Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Meydanıyakınlarında bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına saat 21.10 sıralarında yapılan roketli saldırıda bir polis memurunun şehit olduğunu, yaralanan 3 polis memurun da Malazgirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ifade etti
Sosyal ağlarda paylaş

israil tipi misilleme gerekli.her pkk saldırısı sonrası k.ırak a hava saldırısı yapılıp,barzaninin birkaç binası da "kaza sonucu" bombalanmalı..pkk nın orada barınmasına,eğitim,lojistik yapmasına madem izin veriyorlar, misilleme de doğrudan barzaniye yapılmalı..her şeyin bir bedeli olduğunu anlarsa,pkk da o saat yokolur, bu kadar basit..
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:
Amerika'dayim bir Kurtle tanistim gecen gun adam gercekten Turkiye'yi cok seviyor beni ikna etti yani. Kuzey Irakli. Dedi ki biliyorum ya ben bos daglari bombaliyorlar dedi. Gordum dedi. :/

Amerikadaki kurtlerin cogu bunu soyluyo zaten.Bu bir cesit moral ordaki insanlara yoksa kayitlarda bariz vuruyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakatten bir laf çok doğru. Halk desteğinden tamamen yoksun bırakmamız gerekli pkk yı. Bu tam anlamıyla olduktan sonra barınacak biyerleri kalmaz hainlerin. Barınacak yer olmasa bile birçok şeyi lojistik anlamda olsun getir götür , edinme vs. bir şekilde sempatizanları yardımı ile oluyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...