Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Terör örgütü PKK üyeleri tarafından Muşun Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polis şehit oldu, 3 polis de yaralandı. MUŞ - Muş Valisi Erdoğan Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Meydanıyakınlarında bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına saat 21.10 sıralarında yapılan roketli saldırıda bir polis memurunun şehit olduğunu, yaralanan 3 polis memurun da Malazgirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ifade etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Onları mağaralarında bombaladıkça böyle adi eylemlerini sürdürmekten vazgeçmeyecekler. Ancak böyle zavallı yöntemleri kullanırlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ne demek istiyorsun tatlı dillemi yaklaşalım insan dışı yaratıklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 terorist deme, kurdish rebels onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Oha roketle saldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ağır sanayi hamlesimi yapsın adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 israil tipi misilleme gerekli.her pkk saldırısı sonrası k.ırak a hava saldırısı yapılıp,barzaninin birkaç binası da "kaza sonucu" bombalanmalı..pkk nın orada barınmasına,eğitim,lojistik yapmasına madem izin veriyorlar, misilleme de doğrudan barzaniye yapılmalı..her şeyin bir bedeli olduğunu anlarsa,pkk da o saat yokolur, bu kadar basit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Amerika'dayim bir Kurtle tanistim gecen gun adam gercekten Turkiye'yi cok seviyor beni ikna etti yani. Kuzey Irakli. Dedi ki biliyorum ya ben bos daglari bombaliyorlar dedi. Gordum dedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Giovanni said: Amerika'dayim bir Kurtle tanistim gecen gun adam gercekten Turkiye'yi cok seviyor beni ikna etti yani. Kuzey Irakli. Dedi ki biliyorum ya ben bos daglari bombaliyorlar dedi. Gordum dedi. :/ Amerikadaki kurtlerin cogu bunu soyluyo zaten.Bu bir cesit moral ordaki insanlara yoksa kayitlarda bariz vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Hakatten bir laf çok doğru. Halk desteğinden tamamen yoksun bırakmamız gerekli pkk yı. Bu tam anlamıyla olduktan sonra barınacak biyerleri kalmaz hainlerin. Barınacak yer olmasa bile birçok şeyi lojistik anlamda olsun getir götür , edinme vs. bir şekilde sempatizanları yardımı ile oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar