fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aha gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 -Deno- said: Mortis said: Yavrular, ben ayvalığa gidiorum 2.5 haftalığına. Giremeyebilrim paticiğe ordan. Öperim hepinizi sağlıcakla kalın. haha galiba garbage a da ilk topiim bu oldu. mortiii gel engürü'de bekliyorum seni , zeytinliye de gideceaz lan ben de engürü sitesindeydim baydım geldim. bilsem dadanırdım sana. 35 numaradaydım. Annemler orda hala git ellerinden öp benim için xP pardon upladım , merak ettim topiie ne yazdınız ben gittikten sonra die de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hoşdöndün o zaman. Gerçi dönmüştün zaten ama. Bu topicte postum olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 PassivE_KesH said: evet evet mortis türkiye kupası vardı evet. Çığhşarıığğ !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mortis said: -Deno- said: Mortis said: Yavrular, ben ayvalığa gidiorum 2.5 haftalığına. Giremeyebilrim paticiğe ordan. Öperim hepinizi sağlıcakla kalın. haha galiba garbage a da ilk topiim bu oldu. mortiii gel engürü'de bekliyorum seni , zeytinliye de gideceaz lan ben de engürü sitesindeydim baydım geldim. bilsem dadanırdım sana. 35 numaradaydım. Annemler orda hala git ellerinden öp benim için xP pardon upladım , merak ettim topiie ne yazdınız ben gittikten sonra die de Ah ah gitti 2 kişilik pati buluşması. Bizde 27 nomerodaydık. Seneye artık. Gerçi gidilmez yer oldu artık benim için Ayvalık ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar