Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 -Deno- said: Mortis said: Yavrular, ben ayvalığa gidiorum 2.5 haftalığına. Giremeyebilrim paticiğe ordan. Öperim hepinizi sağlıcakla kalın. haha galiba garbage a da ilk topiim bu oldu. mortiii gel engürü'de bekliyorum seni , zeytinliye de gideceaz lan ben de engürü sitesindeydim baydım geldim. bilsem dadanırdım sana. 35 numaradaydım. Annemler orda hala git ellerinden öp benim için xP pardon upladım , merak ettim topiie ne yazdınız ben gittikten sonra die de
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hoşdöndün o zaman. Gerçi dönmüştün zaten ama. Bu topicte postum olsun :D
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 PassivE_KesH said: evet evet mortis türkiye kupası vardı evet. Çığhşarıığğ !!
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mortis said: -Deno- said: Mortis said: Yavrular, ben ayvalığa gidiorum 2.5 haftalığına. Giremeyebilrim paticiğe ordan. Öperim hepinizi sağlıcakla kalın. haha galiba garbage a da ilk topiim bu oldu. mortiii gel engürü'de bekliyorum seni , zeytinliye de gideceaz lan ben de engürü sitesindeydim baydım geldim. bilsem dadanırdım sana. 35 numaradaydım. Annemler orda hala git ellerinden öp benim için xP pardon upladım , merak ettim topiie ne yazdınız ben gittikten sonra die de Ah ah gitti 2 kişilik pati buluşması. Bizde 27 nomerodaydık. Seneye artık. Gerçi gidilmez yer oldu artık benim için Ayvalık ama neyse.
Öne çıkan mesajlar