aritra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 aradım da bulamadım. dinleyeni, seveni, bileni yok mu?
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Benim dinlemişliğim var. Ama o kadar.
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 amerikan çıkışlı bi indie grubu. konsere gelmişler bi süre önce buraya. ama ben konserden sonra keşfettim. devotchka / myspace değişik bi tat oldu benim için. bi ara da libertines ile arcade fire'a takmıştım baya. bana epey sanatsal geliyo bana bu tür şeyler.
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Along the way şarkısını dinliyorum Gevende'ye benzettim.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 little miss sunshine dan sonra gaza gelip bikac sarkılarını buldum dinledim ama pek sevemedim belki de yanlıs sarkı tercihleri yapmısımdır.tavsiyeler alınır.)
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 such a lovely thing diye süper bir şarkıları var onu da bir deneyin.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Little Miss Sunshinre OSTLERi çok güzel bence. Ayrıca geçen konsere geldiler türkiye'ye.
Öne çıkan mesajlar