SiSL Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 benim directx'e bişeyler oldu.geçenlerde quake 2'yi yükledim tabii quakle 2 ile birlikte eski bir directxde yükledendi bende en son sürümü olduğu halde.sonra yeni oyunlarda yavaş yavaş çalışmamaya başladı.tekrar yükledim directx'in en son sürümünü.program yükleniyor fakat eskisiyle değişmiyor.hala quake 2'yi yüklemeden önce çalışan oyunlarda çalışmıyor.acaba directx'i tamamen nasıl kaldırırım pcden en baştan yüklemek için.[signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi? [Bu mesaj SiSL tarafından 30 Mart 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 direct x removal tool diye bulmuştum zamanında bana da oyle bişiler olmuştu ......bi arat google'da[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 deneme ben denedim birkere o programlardan birini tamamen bozdu directxi.silmesine sildi ma yenisini bilgisayara format atmadan yükleyemedim.en iyisi Directx diag ı açıp dosyaları tek tek silmek[signature][hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar