fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 empati kurmasını sağla. sen de bana ilgi göstermiyorsun de mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ayrılma tribini bu kadar erken atıyorsa zaten yürümez o iş söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bi daha ayrılalım dediğinde tmm de bakalım napcak ne gereksiz gerginlikler yaşatıo insanlar birbirine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tamam iyi oldu benden önce davrandın bol şans de dön arkanı git.Ama cidden o anın fotoğrafını görmek isterdim.Hiçbir zaman durmak bilmeyecek ilgi ihtiyacı olan bir insan bahsettiğin kadarıyla ne kendine ne sana huzur vericektir.O yüzden mümkün olduğunca kurtulmuş olursun.Ha bakarsın sen tamam ayrılalım diyince o anın şokuyla düzelir kuzu kesilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yok yahu şuan durumumuz gayet iyi, sadece arada çıldırttığı minimal ilgi göster triplerinden biriydi. şuan herşey ilk başta ki gibi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Masteis said: yok yahu şuan durumumuz gayet iyi, sadece arada çıldırttığı minimal ilgi göster triplerinden biriydi. şuan herşey ilk başta ki gibi iyi fazla uzun sürmez. sen yine de bu anların değerini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bi kız ilgi görmeden kaç saat yaşayabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ben bu ilgi istediğini güvensizliğe bağlıyorum. Bir kere emin oldu mu "gerçekten" sevdiğinden, azalır/biter diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 azalır ama bitmez.eger ilgiyi bitirirsen iliski biter test ettim onayladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar