maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 işte bu güzel oldu :) başarılar fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 lan en kötüsü geldi 4 ten.Neyse her takım birbirini yenecek güçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Fio,Atletico ve Shaktar'dan sonraki en zor rakip,4 tane beleş varken Kiev kötünün iyisi olmul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 2 den porto yu çekmemiz çok güzel. geçen sene beşiktaşla eşleştiğinde de dedim; porto o kadar güçlü bir takım değil. bizim olayımız, kiev ve porto dan 4 er puan, arsenalden de 3 puan çıkarmaya bakmak. ondan sonra ver elini ikinci turda werder bremen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 İçerde 9 puan alırız. Dışarda 1 veya 2 beraberlikle gruptan lider çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 [19:38:02] ayberk: 4. torbadan dinamo kiev falan gelirse [19:38:05] ayberk: iyi olur 10 dk önce böle demiştim. kesinlikle iyi oldu kötü falan çekmedik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 arsenal zorlar içeride. ayrıca kiev de kontralarla vuracak. porto yine son dakikalarda bir atak yaparak tehlikeli olacak. demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 grubun adi ustunde, fenerbahce GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Dinamo'nun CL maceraları çok fiyasko son yıllarda ama ordan bir BATE gelse ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 saraçoğlunda berabere kalırız arsenalla. porto ve dinamo da bizden güçlü takımlar değil. 2. olarak çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Fener çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oh rövanş var dinamo ile sevindim bu duruma. porto yu yeneceğimizi sanıyorum. arsenla ise güzel oldu, ingiletere ve üny aizlicek bu maçı bakalım maç günleri nasıl olucak o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yaklaşık 9 yıl aradan sonra Arsenal'i (her ne kadar eski Arsenal olmasa da) bir Türk takımına karşı izlemek keyifli olacak. :) Fb'ye başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 3. yuz bence. Portoyu ve dinamoyu icerde yeneriz, Arsenalle burada berabere kaliriz, Kiev'i de disarda yenersek leziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Eeht said: 6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum. tbh, moderasyondan yaptırım gelmediğine göre taraftar siteleri kıvamında yazabiliyoruz rakiplerimizin adını. hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yalnız D grubu mükemmel resmen : Liverpool Psv Marsilya Atletico Madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: Eeht said: 6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum. tbh, moderasyondan yaptırım gelmediğine göre taraftar siteleri kıvamında yazabiliyoruz rakiplerimizin adını. hmmm. tbh, yazamiyorsunuz cunku o kisi futbol bolumunden cezalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Zenit e yazık oldu adamlar ilk geldiklerinde ayakbastı parası alıyolar gibi :P hadin geldin gel bakalım çat 3 çat 3 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 daha iyi olabilirdi ya grup, zor cidden ama 2. cıkarız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Valla grup bence o kadar zor değil, adam gibi oynarlarsa çıkabilecek güçteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @ Zegna bilgi için sağol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 arsenal gençlerden kurulu bi tkaım bence şansımız var. porto birbirine çok alışkın bir tkaım takım oyunu ftw oluyor ama bizimle aynı güçte bile değiller yeniceğimizi düşünüyorum. dinamo kiev ise süper oldu ukranyaya gitmek istiyordum hehehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Khelben said: Zenit e yazık oldu adamlar ilk geldiklerinde ayakbastı parası alıyolar gibi :P hadin geldin gel bakalım çat 3 çat 3 :P Bence Zenit , Juventus'u grupta alcak altına...Rusya'dan minimum 7 puan çıkarırlar diye umuyorum. Bi de pazartesi son gün Inter çılgın teklif yapmış diyorlar Quaresma'ya,eğer bu transfer olursa Porto Fener'in altına düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Orta halli bir grup oldu ama ben yine de direk cikariz bu gruptan demememiz gerektiğini dusunuyorum. Umarım evimizdeki maçlarda sorun yaşamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Biri şu Celtic'i Manchester'dan kurtarsın yahu göbekten bağlandılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar