Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Champions League 08/09

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 den porto yu çekmemiz çok güzel. geçen sene beşiktaşla eşleştiğinde de dedim; porto o kadar güçlü bir takım değil. bizim olayımız, kiev ve porto dan 4 er puan, arsenalden de 3 puan çıkarmaya bakmak. ondan sonra ver elini ikinci turda werder bremen :p
Mesaj tarihi:
oh rövanş var dinamo ile sevindim bu duruma.

porto yu yeneceğimizi sanıyorum. arsenla ise güzel oldu, ingiletere ve üny aizlicek bu maçı bakalım maç günleri nasıl olucak o önemli
Mesaj tarihi:
Eeht said:
6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum.

tbh,

moderasyondan yaptırım gelmediğine göre taraftar siteleri kıvamında yazabiliyoruz rakiplerimizin adını. hmmm.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Eeht said:
6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum.

tbh,

moderasyondan yaptırım gelmediğine göre taraftar siteleri kıvamında yazabiliyoruz rakiplerimizin adını. hmmm.

tbh, yazamiyorsunuz cunku o kisi futbol bolumunden cezalı :)
Mesaj tarihi:
arsenal gençlerden kurulu bi tkaım bence şansımız var.
porto birbirine çok alışkın bir tkaım takım oyunu ftw oluyor ama bizimle aynı güçte bile değiller yeniceğimizi düşünüyorum.

dinamo kiev ise süper oldu ukranyaya gitmek istiyordum hehehe ^^
Mesaj tarihi:
Khelben said:
Zenit e yazık oldu adamlar ilk geldiklerinde ayakbastı parası alıyolar gibi :P

hadin geldin gel bakalım çat 3 çat 3 :P

Bence Zenit , Juventus'u grupta alcak altına...Rusya'dan minimum 7 puan çıkarırlar diye umuyorum.

Bi de pazartesi son gün Inter çılgın teklif yapmış diyorlar Quaresma'ya,eğer bu transfer olursa Porto Fener'in altına düşer.
  • Yeni Oluştur...