Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Golf bitti zaten. Dağılın lan! Ben Kadir, Deli Kadir hüleeeeaaan. Şaka maka Golf IV'ten beri olmuyor, olmuyor, olmuyooor.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ohoo.. Darmadağın olduk noluyor leyn ! Olmamış olmamış olmamış git tekrar yap gel.. Zaten VW bünyesinden ne beklersin ki.. Al Audiyi vur Golfe..
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 olmamış bencede .. bişeye benzemio.. farklı bişeler bekliorz artık a3 tarzı biraz daha..
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Selam, Ben bu sefer Vodan'a katılıyorum. Daha Golfümsü olmuş bu araç. Benim gibi Golf'ün Golf III ile son bulduğunu düşünen bir kitlenin ortak fikri sanırım. Dikkatimi çeken o yakıt göstergesindeki geniş skala. Kardeşim bu ne hassasiyettir öyle! İnsan gaza fazla bassa, gözününü önünde ibre sola dönmeye başlar :P Arka taraf güzel ama daha da güzel olabilirdi elbette. Buna da şükür. Arada Audi ile VW'i tokuşturan arkadaşa benim Audi'ye binmeyi teklif ediyorum; ön plakanın azıcık üstüne duck-tape ile tutturulmuş vaziyette... İnan araca olan bağlılığın artacaktır :D Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Hadi bu seferlik katıl bakalım :p Bi foruma şöyle bi yorum yazdım; said: Volkswagen grubunun arabaları ıssız bir adada sürekli birbirleriyle çiftleşerek çoğalan bi kabile gibi. Hepsi birbirine benziyor. Malta adasındaki insanlardan farksız olmaya başladı. ps: yukarıdaki mesajımın 2. paragrafında B sütunu yazmışım C olacak o.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Biraz ağır mı olmuş ne... Rusya Gürcistan'a yapmamıştı :D
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ya bugün aynada bi araba gördüm aa bu ne lan yeni golfmü demeye kalmadı Albea olduğunu farkettim :)
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Höeah! Sanayi hırsızlığı böyle birşey herhalde! :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yalnız iki fotoya bakınca albea ne kadar tırt bişey direkt göze çarpıyo.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben beğenmediğimi söylemiş miydim bu yeni golf ü... olmamış yaa ruhsuz özelliksiz bi araba yapmışlar gene.
Öne çıkan mesajlar