Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Golf bitti zaten. Dağılın lan! Ben Kadir, Deli Kadir hüleeeeaaan. Şaka maka Golf IV'ten beri olmuyor, olmuyor, olmuyooor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ohoo.. Darmadağın olduk noluyor leyn ! Olmamış olmamış olmamış git tekrar yap gel.. Zaten VW bünyesinden ne beklersin ki.. Al Audiyi vur Golfe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 olmamış bencede .. bişeye benzemio.. farklı bişeler bekliorz artık a3 tarzı biraz daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Selam, Ben bu sefer Vodan'a katılıyorum. Daha Golfümsü olmuş bu araç. Benim gibi Golf'ün Golf III ile son bulduğunu düşünen bir kitlenin ortak fikri sanırım. Dikkatimi çeken o yakıt göstergesindeki geniş skala. Kardeşim bu ne hassasiyettir öyle! İnsan gaza fazla bassa, gözününü önünde ibre sola dönmeye başlar :P Arka taraf güzel ama daha da güzel olabilirdi elbette. Buna da şükür. Arada Audi ile VW'i tokuşturan arkadaşa benim Audi'ye binmeyi teklif ediyorum; ön plakanın azıcık üstüne duck-tape ile tutturulmuş vaziyette... İnan araca olan bağlılığın artacaktır :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Hadi bu seferlik katıl bakalım :p Bi foruma şöyle bi yorum yazdım; said: Volkswagen grubunun arabaları ıssız bir adada sürekli birbirleriyle çiftleşerek çoğalan bi kabile gibi. Hepsi birbirine benziyor. Malta adasındaki insanlardan farksız olmaya başladı. ps: yukarıdaki mesajımın 2. paragrafında B sütunu yazmışım C olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Biraz ağır mı olmuş ne... Rusya Gürcistan'a yapmamıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ya bugün aynada bi araba gördüm aa bu ne lan yeni golfmü demeye kalmadı Albea olduğunu farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Höeah! Sanayi hırsızlığı böyle birşey herhalde! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yalnız iki fotoya bakınca albea ne kadar tırt bişey direkt göze çarpıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben beğenmediğimi söylemiş miydim bu yeni golf ü... olmamış yaa ruhsuz özelliksiz bi araba yapmışlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar