ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 benim köpüşte kirpilerle oynuyo.inşallah bi gün oklarından birini yemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oklu kirpi olsaydı zaten şimdiye çoktan fırlatmıştı zavallı köpücük de veterinerdeydi korkma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 snowhite said: oklu kirpi olsaydı zaten şimdiye çoktan fırlatmıştı zavallı köpücük de veterinerdeydi korkma:D oksuz kirpidemi varmış upps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ajikal said: snowhite said: oklu kirpi olsaydı zaten şimdiye çoktan fırlatmıştı zavallı köpücük de veterinerdeydi korkma:D oksuz kirpidemi varmış upps :) normal kirpi dikenlerini fırlatamaz, oklu kirpi dediğimiz tür ok gibin fırlatır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bizim bahçede vardı armut veriyodum yiyodu çok korkak haywan yalnız, bide karanlıkta tut ölüverir yoksa doğal yaşamında gündüzleri saklanırlar gece dışarı çıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 snowhite said: yılanın en büyük düşmanı bir kirpidir iki baykuş falan. özellikle oklu kirpi ama onlar bize de zararlı, okları bir gelirse ameliyatlık ediyor maalesef bizde baykus var ama vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nası ürüyo bunlar? edit: bu arada yılanın en büyük düşmanı tavuklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yilanin dusmani mongoosedur arkadasim, yalan soylemeyin. korsanin dumsmani da ninca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bizim memlekette okunu fırlatan kirpi yok ki kunu fırlatan kirpi türü coook az zaten. ve evet korsanın dusmanın ninjadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Daemir said: nası ürüyo bunlar? e pipisi var işte orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 snowhite said: ajikal said: snowhite said: oklu kirpi olsaydı zaten şimdiye çoktan fırlatmıştı zavallı köpücük de veterinerdeydi korkma:D oksuz kirpidemi varmış upps :) normal kirpi dikenlerini fırlatamaz, oklu kirpi dediğimiz tür ok gibin fırlatır :D amazonmu bura ya naptınız ne arasın oklu kirpi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cuce said: Daemir said: nası ürüyo bunlar? e pipisi var işte orda tmm da nası bi pozisyonda ürüyolar onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 misyoner pozisyonunu tercih ediyolar, hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ayaga kalkıp dikenden bir top oluyoalr 2si :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aquila said: misyoner pozisyonunu tercih ediyolar, hey allam. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu kirpiler çok mikrop mu bakteri mi ne bişey taşıyomuş sanırım. çokta bilmiyorum gerçi yanlış bi bilgi olabilir o yüzden almadan önce bi araştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aquila said: misyoner pozisyonunu tercih ediyolar, hey allam. oturarark falan yapıyolar heralde.düşünsene hayatım okların başıyo fln muhabbetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Fena tatlılarmış ama ,büyükdülerinde sorun yaşabilirsin Kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bizim bahcede geziyor bunlardan ne isleri var,nereden geldiler hicbir fikrim yok. bu dikenlerin altından bu kadar güzel bi surat cıkacağını hiç düşünmezdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 http://therealsouthkorea.files.wordpress.com/2007/10/porcupine2_sm.jpg http://brawls.justsickshit.com/wp-content/uploads/2008/05/porcupine-dog.jpg tehlikeli be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 nasıl ayakta duruyor ya o :S tırstım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 pet shop'da bulabileceginizi pek sanmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bence beslemeyin büyüdüklerinde çok sorunlu oluyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 zaten evcilleştirilmeye yatkın değiller ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 denediğim ancak başaramadığım aktivite. ardından doğa'da uygun bir nokta bulup serbest bıraktım yumuşak karınlı dostumu. neden başaramadım. geceleri çok huysuzlanıyor ve boyundan beklenmeyecek şekilde homurdayarak ev ahalisinin uyumasına izin vermiyor. sinirlenince oklarını oraya buraya bırakıyor ve küçücük boyundan beklenmeyecek bir güçle eşyaları deviriyor. hepsinden kötüsü strese giriyor. bu nedenle kendine zarar vermesinden korkmaya başlıyor insan. ileride bahçeli bir evim olursa belki, ama dört duvarın içinde kirpi olmuyormuş. denedim test ettim, onayladım. ekşi link ayrıca bir kaç tanıdıktan duymuştum eti çok lezzetli oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar