Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben de yazı yazarken çok dibine girince defterin veya bişeyin böle bi gözüm atio sağa sola kayio bi an görüntü kaybı yaşiorum 1 saniyelik. ama bunun konuyla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 PhysX said: siz hiç eti cici bebe de yememişsinizdir allah bilir :) ahaha aklıma recall geldi yazık.. cici bebeyi kardeşim sayesinde baya baya yedim.. Doydum diyebilirim Küçük kardeş ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fede said: ben 3in1 nescafe alıyorum hala evdeki öküzler kavanoza sıçtığından puhahaha!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nesquik artık midemi bozuo ya neden bilmiyorum.oyuzden sade ve buz gibi süte devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Quibble said: eti ciic bebeeE !! çok severım ! oha kendimi tek sanıyordum :D üniversite okuyorum ama hala zevkle yiyiyorum :D çocuğum olunca oturup beraber yemeye de devam edicem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yemek daha güzel abi herşekilde. neskafe3ü bir aradaları bile çok severek yiyorum. nesquik, coffee mate falan.acımam kaşık kaşık götürrüm. pudra şekeri alıp yiyodum eskiden de kaşık kaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bir de Pirinç Unu Muhallebisi var ki oy oy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar