Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 2. Ön Eleme Rövanş Maçı: MTK - Fenerbahçe

Apex

Öne çıkan mesajlar

burak gayet iyi oynadı neyini eleştirdiniz ki?
kazım gene iyiydi baya da sarı kart gördükten sonra showuna devam edemedi.
emre güzel oynadı 30 dakka oyunda kalmasına rağmen.
carlos 90 dakika boyunca koştu,deli hareketlerine devam etti.
alexin yeri kötü olmuş biraz pek etkili değil ama zamanla alışabilir.
uğur boral bugün takımın en kötüsüydü diyebiliriz(normal de severim ama bu maç ı ıh)
defans 4lüsüne dicek lafım yok vazgeçilmezler =)
semih koçumsun.
4 gol ne olm sakin ol =)
ayrıca 6.gol geliyordu burakla,hakem 6 olmasın o cimboma kalsın diye faulü yanlış tarafa verdi,sarı kartta verdi lol =)
Sosyal ağlarda paylaş

5 gol dışında pek bişey yoktu zaten maçta. semih kendinden geçti, geçirdi. alex selçuk'a yakın oynadı rew sormuşsun. eskiden forvetin hemen arkasında oynuyordu şimdi orta sahanın içerisinde oynuyor. 64. dakikada yerine emre girdi zaten.

roberto carlos maçın başından sonuna kadar ciddi bi şekilde sürekli görevini yaptı roberto carlossun be adam boşver biraz arada, yine saygı duydum kendisine.

guiza gol pozisyonlarına güzel giriyor çok akıllıca koşular yapıyor ofsayta yakalanmıyor ama son hareketlerde bugün kötü tercihler kullandı. 1-2 maç üst üste gol atar ve kendine gelir diye düşünüyorum çünkü golün nereden gelebileceğini iyi seziyor.

bu maçla alakalı yazacak daha fazla bişey yok antreman maçı gibi bişeydi. semih mükemmeldi. attığı gollerin hepsi güzel. hele aşırtma golü müthişti. birde verdiği alex pasları vardı gollerin yanında. yapması gerekenin 3 katını filan yaptı diyebiliriz bugün için.

rakip partizan oldu. partizan'ı eler şampiyonlar ligi'ne katılır fenerbahçe.
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:
Ben açıkcası memnunum buraktan , hırslı oyuncuyu severim , selçuk da çok iyi oyuncu değil teknik olarak ama adam en azından en iyisini yapmaya çalışıyo , başkaları gibi paramı alıyorum diye bütün yıl yatmıyo

beşiktaşta eliyle gol atınca çirkef oluodu da, fenere gelince mi hırslı oldu hacı :)
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç bi maçtı ya. MTK arada bi güzel ataklar yaptı da, zayıflar bayağı tabi. Kolay maç oldu Fener için.
Güiza çok etkili diildi aslında ama güzel düşünüyo. Ofsayta girmedi hiç, "nası alsın o topu ya" dediğin topları koştu aldı, vs. Yalnız bikaç gol atıp pişmesi lazım işte.
SEMİİİH! Bu adama bi şey demeye gerek yok zaten.
Burak da aslında fena diildi. Çok koştu, uğraştı, çabaladı. Tabi biraz apaçi olduğu için hatalar da yaptı. Ama genel olarak iyiydi diyelim, BJK'deyken de gereksiz hareketler yapıyodu hem.
Alex yine sahada yoktu pek, yanılıyo muyum?
Lugano. Adam her zaman sert giriyo abi. Hem, bi gün de düşürdüü adamdan özür dilesin, yok :P
Kazım da fena diildi. O da çabaladı baya bi.
Genel olarak fena diildi takım. Fazla zorlamadıklarını varsayarsak, umut verici bi performans aslında. Umarım adam gibi oynarlar, bu performanslarını arttırırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ben napıyım ofsayta düşmüyorsa. adamı siz ofsayta düşmemesi için mi yoksa gol atması için mi aldınız. illa iyi yönden bakmaya kasıyorsunuz. emin olun sizinde içinizde "nerden çıktı bu adam :(" dediğinizi duyar gibiyim :)

kabul edin adam 2 maçtada sahada futbol adına birşey yapmadı bir golcü olarak. hayır bu adama iyi diyen fenerlilerin hakan şükürü ağzına almaması lazım. adam 35 yaşında şu andaki guizanın yaptıklarını yapıyor :)

yine nocom fenere laf sokuyor bilmem ne falan diyeceksiniz ama cidden bu guiza fenerde iyi patladı.
Sosyal ağlarda paylaş

guiza ile beşiktaşın ne alakası var şimdi :)

jardel gibi bi adam olsa her sene 20+25 gol barajını geçse alsanız kötü oynasa ilk maçlarda hadi diycem alışma süresi şusu busu, ya guiza dediğiniz adam ispanyol değil mi ? geçen sene ispanyada penaltı kullanmadan gol kralı oldu değil mi ? ee o zaman barça real salak mı 20 m euroya kendı vatandaşını transfer etmiyorda gidip yabancı kontenjanlarını kullanıyorlar ?

internetten bi arayın bakalım guizanın geçen sene attığı golleri, izleyin ondan sonra yazın bişiler. adamın attığı gollerin neredeyse %80 i boş kaleye dokunmak.

sonra kalkıp buradan rıdvanın dediğini, yok ofsayta kalmıomuşta falan hikaye bunlar. forvet dediğin adam gol atar. gol attığı sürece takımda yer bulur.

adam mtk karşısında iş yapamadı. tr de iş yapsa nolacak ? 20 milyon euroya tr de iş yapsın diye aldıysa fener :)

mtk ilk maçı sırasında yazmıstım. fener kezmanı projektör ile arar bu guizadan sonra. bakalım kim haklı çıkacak. o zaman konuşuruz tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
adamın daha 4.maçında güiza patladı demek de güzel bir şeymiş hani.

erucalavera sen buna ne dersen de ister 4. maçı olsun ister 40. maçı, hayatlarında guizayı görmeden fener ispanya gol kralını aldı diye yaygara kopartanların 4 maç sonunda guiza için söyleyebildikleri tek iyi şey ofsayta düşmüyor olması.

mantıklı birşey söylüyorum. abartı bır golcu olsa, barça ve real 15 milyon euroya serbest kalan bır ıspanyol golcüyü hayatta kaçırmazlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha adam 4 maç yaptı siz herifi nereye getirdiniz e biraz insaf be , Kezman geldi ilk 2 maç uzaktan bi gol bide aşırtma attı oo kezman fln derken sonra naptınız ? adamı halı sahaya almam gibi laflar ediyorsunuz , buda biraz ironik tabi , lig bi başlasın izleyelim ozaman konuşulur bu konular sonuçta oyuncu , takıma alışması , lig bi başlasın ondan sonra konuşun siz , bence aldığı para ve ortaya koyduğu futbol hakkında konuşulcak bi isim varsa oda Lincoln dür xD
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
erucalavera said:
adamın daha 4.maçında güiza patladı demek de güzel bir şeymiş hani.

erucalavera sen buna ne dersen de ister 4. maçı olsun ister 40. maçı, hayatlarında guizayı görmeden fener ispanya gol kralını aldı diye yaygara kopartanların 4 maç sonunda guiza için söyleyebildikleri tek iyi şey ofsayta düşmüyor olması.

mantıklı birşey söylüyorum. abartı bır golcu olsa, barça ve real 15 milyon euroya serbest kalan bır ıspanyol golcüyü hayatta kaçırmazlardı.

iyi bi golcü dendiysede o kadarda değil sonuçta barçanın elindeki oyunculara bak realin elindeki oyuncalara bak ona göre kıyasla..
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:
Daha adam 4 maç yaptı siz herifi nereye getirdiniz e biraz insaf be , Kezman geldi ilk 2 maç uzaktan bi gol bide aşırtma attı oo kezman fln derken sonra naptınız ? adamı halı sahaya almam gibi laflar ediyorsunuz , buda biraz ironik tabi , lig bi başlasın izleyelim ozaman konuşulur bu konular sonuçta oyuncu , takıma alışması , lig bi başlasın ondan sonra konuşun siz , bence aldığı para ve ortaya koyduğu futbol hakkında konuşulcak bi isim varsa oda Lincoln dür xD

ben anlatamıyorum sanırım. 20 milyon euroya avrupadan yabancı oyuncu getirtiyorsan arkadaşım, bu adam 4.maç falan dınlmeden çıkıp çatır çatır oynaması lazım. ha adam alışcak, adam ısınacak falan ya tutarsa mantıgı olur. 20 milyona boyle bır adam alınır mı ya tutarsa mantıgı ile ?

carlosu getırdın yıllık 3-4 milyon euroya, çıktı çatır çatır topunu oynadı. alex desen adam gelir gelmez tozunu atmaya başladı. ha illa ilk maçtan itibaren adam çıkıp tozunu attırcak demiyorum. ama 20 milyona aldığın adam bunu yapacak. kezmanı fener yanlıs hatırlamamakla beraber 9,75 m $ a aldı, yanı tahmını 6-7 m euro yapıo sanırım. adamın 3 te biri fiyatı.

sorun casionun iyi olup olmaması değil. adam gerçekten ilk haftalarda esti geçti. sonra devamını getirmedi ki bu da kişisel birşey olsa gerek. sergen tipli birisi. adam o adama o para verilir. en azından satma potansiyelin var. guiza patlarsa fenerde, aynı oranlarda satabılecegını dusunuyor mu acaba :)

fazla yazmanında bır anlamı yok. lig başlasın belki sizin dediğiniz gibi olur. ama bendeki şu anlık imajı ilk 11 e bile alınmayacak derecede kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...