Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Kullanılmamış Adidas T-Mac 5 Basketbol Ayakkabısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar annemler yakın bi tarihte 140 gibi bi fiyata almışlar ancak benim 45.5 luk ayağa 44 numara ayakkabı olunca fail olmuş oldu ayakkabılar bildiğiniz siyah adidas t-mac 5 ler fiyat olarak ise 100 ytl istiyorum.İstanbul göztepe de oturuyorum buda ek bi bilgi olsun

Mesaj tarihi:
90 ytl ye sum la anlaştık 2 gün içersinde daha yüksek bi fiyat veren çıkmazsa ayakkabu sum ındır arkadaşlar

Not:90 ytl 250 bin gibi rakamlar yerine daha insancıl 5 er 5 er yükseltirsek hani iyi olur
Not2:120 veren direk alır yoksa perşembeye kadar en yüksek fiyatı veren alacak arkadaşlar
Mesaj tarihi:
95 e marksmen e gidecek galiba ayakkabı bu arada ne kadara ucuza aldığınıza dair şöyle bişey diyim ayakkabının üstünde 216.00 lık fiyat etiketi var hala tabii şimdiki soru sen nasıl 70 ytl indirime aldın insanın dayısının olunca tabii mağaza :D
Mesaj tarihi:
NoS said:
95 e marksmen e gidecek galiba ayakkabı bu arada ne kadara ucuza aldığınıza dair şöyle bişey diyim ayakkabının üstünde 216.00 lık fiyat etiketi var hala tabii şimdiki soru sen nasıl 70 ytl indirime aldın insanın dayısının olunca tabii mağaza :D

senin dayınlara o zaman bir pati raid alışveriş şenliği düzenlemek lazım =)
Mesaj tarihi:
216 ytl lik ayakkabı olunca :D kendileri biraz da cimri diyebileceğimiz tarz da bi insan bu indirim için bile şaşırdım açıkcası :D
Mesaj tarihi:
Ben bunun değişik modelinin 230 a almıştım. 10 senedir aldığım basket ayakkabılarının arasından en iyisi çünkü parmakları sıkmıyor, su toplatmıyor ve çok iyi oturuyor.

Ani duruşlarda kaymıyor ayak ayakkabı içinde, tabanı ve dışı da güzel.

Tek sorun arka taraf biraz keskin ve bileği kesebiliyor. Plaster yapıştırın ayağınızın arkasına ve öyle kullanın. İnanılmaz rahat bir ayakkabı.
  • Yeni Oluştur...