Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 selamlar yeni üye oldum çok kaliteli bi forum ardından donanım haber geliyor:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 neye göre olsun en çok okuyana göre mi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yorum >> rütbe >> zeka ?! o_O nasıl bir bağlantı kurabildin ki ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hiç olmasın daha iyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 rütbenin herhangi bir yaptırımı yok zaten. Öle veteran insanlara verilmiş bişey. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 en çok post atan adam çokmu karizmatik oluyor? kaldırılması çok iyi olur bence Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok bunlar senin düşüncelerin kuruntu yapmışsın sen =) demişler ztn rütbe bile dgl sadece msg sayına göre nickinin altında birer işaret. ha illa amacını soruyosan sana en fazla bu adam buralarda ne kadar zmndr var diye bir fikir verebilir,budur yani Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 karizmatik die bişey yok, örneğin Cuce, adamda 3 tane madalya var ama leş bi adam yani hiç de karizması yok mesela gözümde! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mortis said: karizmatik die bişey yok, örneğin Cuce, adamda 3 tane madalya var ama leş bi adam yani hiç de karizması yok mesela gözümde! ahahahahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mortis said: karizmatik die bişey yok, örneğin Cuce, adamda 3 tane madalya var ama leş bi adam yani hiç de karizması yok mesela gözümde! sen öle diyorsan kaldırılması lazım ne kadar süredir buraya takılıyor senin gözünde leş bi adam ama bazılarıda fazla mesaj atmanın (gerekli gereksiz) bir karizmaya yol açacağına inanıyorlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 senide sözcü mü seçtiler ? =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yok öyle birşey ya. Fazla mesajın karizmatik olduğunu sanan belki bikaç kişi vardır ama forumun genelini bağlamaz. O rütbeler de daha değerli yapmıyor, madalyalılar özel bölümü yok. Aslında madalyalılara özel buluşmalar düzenlenmiyor Reina'da. Ve aslında ellerinde şampanyayla bizi sulayan seksi striptizciler de gelmiyor o partilere. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 rütbe zeka mı demek lan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ayrıca rütbe ne lan, madalya. nası da kastım postu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Forumun en zekisi Bone en çok mesaj onda var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 10000mesaj atmama 3098 mesaj kalmış yihu.. az kaldı azzz... neyse. -En çok yorum yapan çok mu zeki oluyor? +huh -En çok yorum yapan çok mu zeki oluyor? +soru mu bu? -evet +hmm sanırım evet.. -... +yani en azından bu soruyu sormayacak kadar zeki.. -o_O! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 öyle. daha yeni rütbe aldım ben mesela. salaktım önceden Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 çok post atanlar zekiyim diye ortalıkta dolaşıyorda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Göstersene bi tanesini. Örnek ver ama. Alıntı yapma sadece link de at. Yalvarırım merak ettim kim demiş öle bişeyi :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mesela da ayrı olcak. sen yeterince post atmamışın daha. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nileppezdel said: Göstersene bi tanesini. Örnek ver ama. Alıntı yapma sadece link de at. Yalvarırım merak ettim kim demiş öle bişeyi :D kimse dememiş sadece öyle bir hava sezdim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben dedim ben dedim çok yorum yapanlar zeki oluyor en çok brokoli yiyenler uzun yaşıyor benim banka hesabıma 15ytl yatıranları konu dışında gold üye yapıyorum aynı zamanda pati kızlarına selam etmeyi de unutmayalım.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sen yanlış havalar seziyorsun bence. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 dasaaa said: ben dedim ben dedim çok yorum yapanlar zeki oluyor en çok brokoli yiyenler uzun yaşıyor benim banka hesabıma 15ytl yatıranları konu dışında gold üye yapıyorum aynı zamanda pati kızlarına selam etmeyi de unutmayalım.. öm attım 15 lira. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 allah paracıklar.. aynı zamanda uzaylaların üstünlüğüne inanan aydınlanma derneğimize de mürit e pardon üye alıyoruz fox maldır starter pakedi 250ytl.. nilep'e bakar çaktırmadan.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.