Naaxis_ekos Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ben evden adsl ile nete baglaniyorum 7/24 onlinem Snn den beri varim. Komutlardan anlarım . son derece ciddiyim ve kurulmus veya kurulacak olan bir serverde Staffda bulunmak istiyorum ilgilenenler olursa bu foruma yazabilir veya [email protected] adlı mail veya msn adresinden bana ulasabilir. Saygılarımla ...
karabocek Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Hmm iyi hoşta şu anda uo oynayan insanlara sorsan %65'i fln zaten gm komutlarını biliyor.Bence scripting fln da öğren alıcı artar hemde eğer uzun bir süre daha spherele uraşacam diyorsan kesinlikle öğren.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 scriptingte yetmez yanina bir öğün algoritma ve bir öbek te php+mysql öğrenmen gerek :)
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bu aralar amma çok staff adayı var arkadaslar burası iş bulma kurmumu sizce ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer
Naaxis_ekos Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben scripter veya gamemaster olmak istemiyorumki ne bileyim serverle ilgilenecek seer olabilirim mesela.[signature][hline]Ivan Wilheim
Khazab Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bu Forum da illa ki sunucular mı reklamını yapacak, adam da kendi reklamını yapıyor. Bunda kötü veya utanılcak bi durum da yok bence.Ama neden böle kınıyorsunuz insanları anlayamadım.[signature][hline]
Brook Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: DIEMASTER, 30 Mart 2004 18:36 tarihinde demiş ki: bu aralar amma çok staff adayı var arkadaslar burası iş bulma kurmumu sizce ? Yaşına göre uygun bi espri.
Khazab Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 [Bu mesaj Ardhath tarafından 30 Mart 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Khazab Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Yaşı artıkça espiri yeteneğide mi artıyor.İlginç bir bakış açısı... Bu arada özür dilerim, internet çok yavş bir kaç post gönderdim yanlışlıkla. [signature][hline] [Bu mesaj Ardhath tarafından 30 Mart 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Brook, 30 Mart 2004 20:27 tarihinde demiş ki: said: DIEMASTER, 30 Mart 2004 18:36 tarihinde demiş ki: bu aralar amma çok staff adayı var arkadaslar burası iş bulma kurmumu sizce ? Yaşına göre uygun bi espri. Öncelikle şunu belirteyim bu Brook denilen sahıs Dw Strong Life staff Payrodur (kovuldu server kurtuldu) bu sahıs benle olan problemlerinden dolayı böle abuk sabuk amaçsız yazılar yazar dikkate almayın,Birde benden yaşça büyük ama malesefki bilgi ve olgunluk olarak 6 yaşındaki çocuk kadar degil...Nese bu arada ilk yazımda dedigim gibi bu tür topicler bana gereksiz geliyor ancak stafflık yapmak için istekli olmak gerektigini herkez bilir takdir ediyorum saygı duyuyorum...[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 30 Mart 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Ardhath, 30 Mart 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Yaşı artıkça espiri yeteneğide mi artıyor.İlginç bir bakış açısı... Bu arada özür dilerim, internet çok yavş bir kaç post gönderdim yanlışlıkla. Laf soktugunu sanıyor bırak eğlensin....[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer
Naaxis_ekos Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 yaw ben siz kavga edin diye acmadım bu topici. varsa seere veya counsa ihtiyacı olan birisi yazsın buraya 7/24 onlinem[signature][hline]Ivan Wilheim
Brook Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: DIEMASTER, 30 Mart 2004 20:48 tarihinde demiş ki: said: Brook, 30 Mart 2004 20:27 tarihinde demiş ki: said: DIEMASTER, 30 Mart 2004 18:36 tarihinde demiş ki: bu aralar amma çok staff adayı var arkadaslar burası iş bulma kurmumu sizce ? Yaşına göre uygun bi espri. Herkes kendine göre yazılar yazar tabi.. DİEMASTER Stronglife adminliği yaparken bu sayfalarda amentes alehine topicler açarken sırf oranın player sayısı çok diye ezik gordugu amentes serverine developper olarak gitti. Bende bu konuyu Stronglife Owneriyle konusup orayı amentesi yada stronglifeyi seçmesini soyledim bizlere amentesi bıraktığını soylediği halde amentesde developerlik yaptığını anladık ve serverden kovuldu... Daha sonra yine bu olaylar yüzünden mesengerde karşılıklı konusmalara girdik ve benım alehine soyledigim yazıları alıp ownere ilettikten sonra daha benimle konusmadan (ownerle diemaster daha yakın oldukları için) hesabımı bloke ettiler. Daha sonra Diemaster tekrar servere alındı. Yani ben o serverden hatalı oldugum için yada servere zarar verdigim için çıkarılmadım. Ayrıca scripting konusunda senin kadar tecrübeli olmamam senden daha küçük olduğumu göstermez. Bana post kasıosun diyen şahıs aynı zamanda 2 yazı üstüste yazıp niyetini belli etmiştir. Nick'im değişikliğide kesinlikle bu konudan dolayı değildir.Stafflık yaparken bu nick alınmıştır. Öncelikle şunu belirteyim bu Brook denilen sahıs Dw Strong Life staff Payrodur (kovuldu server kurtuldu) bu sahıs benle olan problemlerinden dolayı böle abuk sabuk amaçsız yazılar yazar dikkate almayın,Birde benden yaşça büyük ama malesefki bilgi ve olgunluk olarak 6 yaşındaki çocuk kadar degil...Nese bu arada ilk yazımda dedigim gibi bu tür topicler bana gereksiz geliyor ancak stafflık yapmak için istekli olmak gerektigini herkez bilir takdir ediyorum saygı duyuyorum...
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Hep seçim yapmasını istedik diyosun hemde kovuldu diyosun amenteste dev oldugu oırtaya çıktı diyosun nedir bu çelişti pembe dizimi ?[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Amentes Old Developer [Bu mesaj Baggio tarafından 30 Mart 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Bir ustteki mesaj quote edilmez, 9218 quote iciceyse de o post oldugu gibi atilmaz, insan keser bicer biraz. Forumumuzu temiz tutalim, dbmizi sevelim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Brook Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 eheh anlayamadın tabi. seçim yapmanı söyledikten sonra bize stronglifeyi seçtim dedin ama amentes'de devam ettin.bunu için serverden kovuldun. mesenger açarsan daha da açıklayabilirim.
Blackhand_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ben şimdi bu diemaster ve brook ile ilgili konuda tarafsız olarak görüşümü sunacağım (haddim olmayarak) ben dw stronglife da görev filan almadım ama okuldan sevdiğim bir arkadaşım var nick'i Revenant o dw de gamemaster olarak görev alıyordu onun monitöründen izlediğim kadarı ile yorumluyorum. Diemaster dw de gerçekten faydalı işler yapıyordu ve server ile gerçekten uğraşıyordu aynı zamanda Amentes isimli shardda player olarak oynuyordu. Fakat dw deki sorunlar nedeni ile bağlantı yavaştı vb.. sunucuda fazla player yoktu Amentes ise her zaman full idi ve amentes de injection sorunu boy gösterdiğinde client yazıcak birisi lazımdı. Bizim TaZMaNYaK arkadaşımızda Amentes'de developer arkadaşı var diye (sanırım nick'i Chaosdemon olmalı.) yardım etme amaçlı karşılık beklemeden onlara client yazmıştı fakat altında by taz yazdığı için ve amentesdeki bazı kişiler (üstdüzey yöneticiler) bu forumlardaki bazı tepkileri yüzünden tazı pek sevmedikleri için bu clientı kullanmadılar. (bahane olarak playerlar stone oluyor filan dediler [ne alakası warsa client ile] ) bu durumdan faydalanmak isteyen Diemaster bir gece taz'a "ya babajm şu clientı nası yazıoz bi öretsene bana iyice" gibilerinden mesaj attı. Taz'da bişeyler göstermiş Diemaster'a ertesi gün baktık amentes client By Diemaster ve diemaster birden dw yi bırakıp Amentes de dev olmuş. Şaşırdık filan sonra Amentes biliyorsunuz doruk.net ile malum sorunlar oldu sunucu bi süre kapalı kaldı. Baktık ertesi gün Admin Diemaster login oldu dwde :) yani ben haddim olmayarak alakasız bi kişi olarak sadece yorumluyorum kimseye laf sokmak gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın ama bence Diemaster kardeşim yaptığın şey yanlış gibi biraz. Tabiki kimsenin sana karışmaya hakkı yok en iyisini kendin için sen bilirsin ama dw den nedensiz ayrılıp amentese dev olmak amentes problem yaşayınca geri dönmek filan bence yalan işler biraz. Saygılar.[signature][hline]See you at the bitter end
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 beyler bu staff lar hakkındaki topicler neden insanların birbirini yedigi konulara donusuyor? burası isci bulma kurumu degil ama ring de degil. bide forum kilitlenmis bu tip arkadaslar bence ultimayı cevresine tanıtacak olan arkadaslar. cunku bir aceminin heyecanını yasarken bir profesyonel kadar bilgili de olabilirler. ama kendine profesyonel diyen ve gercektende biseyler bilen adamların cogu da o heyecanı kaybettiler. bence herkes de bi server acabilir ama onemli olan 2 gunluk bi server degil kalıcı olan ve arkadaslıkların kurulabilecegi server lar. mesela Wildarea bu konuda gusel bi ornek: biz basından beri wa cıyız ama server kapandı ve bu ara hala acılabilir ve biz yine oradayız ve sonuna kadar da orda olacagız. soylemek istedigim bizim gibi adamlar bi serverda seer lık, counselor luk ararken boyle dusunuyor olmamız. lutfen bu tip topiclere sadece yardımcı olabilecek arkadaslar cevap versin.
Blackhand_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Wild Area günleri gerçekten unutulmaz Dread Masters , Lost Symphony ve SouL savaşları :D Dread hep eziyodu gerçi ama gerçekten serverda az player vardı 40 - 50 kişi filan ve herkes birbirini tanıdığı için muhabbet gerçekten çok güzeldi.[signature][hline]See you at the bitter end
Naaxis_ekos Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 yaw millet neden benimki daha buyuk yarisinda anlamadim. ben adminlik developerlik yapamamki. ben page bakarım takılırım yardım ederim.varsa ihtiyacı olan bana ulassın dedim. adamlar direk agız dalasına girmişler ömsden ulasın[signature][hline]Ivan Wilheim
Öne çıkan mesajlar