Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Hunting Hakkında bilinenler

Gunn

Öne çıkan mesajlar

BHlığa soyunan arkadaşlar için şu anda Player Jedi Missionlar ne durumda bi netleştirmek istedim. Jedi olan arkadaşlar da faydalanabilirler. Ortada bir sürü dedikodu var, yok jediler tüm imperial BHlara tefmiş falan diye. Mesajın tarihi itibariyle durum şöyle: (ilerde değişecektir)
Terminallerde eskiden görev "Dynamic Mission" şeklinde çıkyıordu. Görev ismi olarak da Mid1 ya da Mit1 çıkıyordu. Artık görevin creatoru normal diğer missionlar gibi bi isim (belki bi ihtimal gerçek player ismi olabilir bunu bilmiyoruz, mesela jediyi force kullanırken gören biri otomatik olarak görevi yaratmış olabilir. Görevde jedinin gerçek ismi yazıyor ve altına düzmece bi hikaye uydurulmuş. Gördüğüm kadarıyla görevler gezegenden gezgene değişebiliyor. Yani tatooindeki terminallerde Sinat diye bi mission varken coronete gelir gelmez sadece Alistair diye bi jedinin görevi çıkmaya başladı. Bu bilgi denenmiş ve kesinleşmiş değil.
Görevi terminalden aldıktan sonra normal missionlar gibi bio signature alınabiliyor SpyNetten ancak probot fırlatamıyorsunuz. Eskiden fırlatıyordunuz ama cevap gelmiyordu. Şu anda hiç fırlatamıyorsunuz. Tahmin ediyorum bişeyler şu anda tamir oluyor. Probotu fırlatmasanız bile görev hala aktif durumda ancak jediyi bulmak size kalmış. En sık kullanınanlardan biri jediye /tell atıp kristal sattığınız söylemek ama bunu yiyen jedi yok gibi. Onun yerine ben Lok'teki starportu camplemenizi öneririm. Neticede gezegenden tek çıkış yolu var.
Jediyi bulduğunuzda hem jedi hemde jedinin gurubunda olan playerlar size mavi durumda oluyor ancak "cycle targets" tuşunuzla (default TAB) hedeflenebilir durumda oluyorlar. Fakat sadece jediye saldırabiliyorsunuz (nedense). Saldırıd saldırmaz tüm grup size, siz de tüm gruba düşman oluyorsunuz. Jediyi öldürüp DB atmayı başarırsanız 150K credits ve 3000xp sizin. Ölürseniz jedi ve grubu size revenge tef sahibi oluyor, yani hala saldırabiliyorsunuz ama görev siz öldüğünüzde iptal olmuş oluyor.
Siz jedinin radarında normal mavi görünüyorsunuz ve hedeflenebilir değilsiniz. Covert/overt olmanız hiçbirşeyi değiştirmiyor.
Eğer jedi sizin göreviniz değilse isterse titleını açsın yine de saldıramıyorsunuz. Eline saber alsa bile farketmiyor. Ancak saber ile savaşa girerse sırf size değil herkese TEF oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

3000 Bounty Hunter Experience veriyor.

Eclipse forumlarda screenshot var PatrickArzo yu olduren adam koymus[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar:
Nick: Ogoed | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master

Ogoed's Enhance Packs Vendor - RIP Mall
Dantooine - Hi'lal City / 6424 -6070
Sosyal ağlarda paylaş

jedi friendly sehirler mevcut gezegenlerde...onlarla kontaga gecip camplemekte bir baska hantal yontem..

nightsister cave ise bir baska camp yeri denilebilir...saber kinetic vurdugundan, NS lerinde kinetic resisti pek iyi olmadigindan jediler genelde "buddy" leri ile hem lootu hem xpsi yuksek buralarda takilabiliyorlar...[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

yaratici?

valla eclipse de acitigm karakter ile dantoone ilk ayak bastigim anda beni jedi sanip sehirlerini ve isimlerini yardimlarini veren bi konsül taniyorum..

bi guildin bi sehri varsa...o guilddeki jedileri el altinda tutmanin neresi lame annamadim hehe..
--

kettemoor icin se Lok da ki Pit sehri hemen cevresindeki gurk ve enraged kimo spawni ile (ve kirmizi volkana) yakinligi ile trackingi olanlar icin guzel bi spot...

Eatar motorla giderken carpmisti bi jedi ye sanirim :)[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 18 February 2004 04:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Master BH iken nerdeyse bütün Jedi ların nerde olduğunu biliyodum ama hiç gidipte Jedi kesiim demedim... Düşünüyorumda yazık be 150k için deymez yani =)

İlerde bizde Jedi olucaz kendi sistemimizi baltalamak gibi geliyo hehe... zaten BH master yaptığım günde surrender ettim hepsini Holo dediği için biraz mecburen yaptım sayılır.[signature][hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Escobar, 18 February 2004 04:05 tarihinde demiş ki:
Biraz daha yaratıcı olmakta fayda görüyorum bukadar lamer olmayın:)

Hareketin öznesi Ödül Avcısı ise, sonuca giden her hareket mübahtır.

said:
Blackice, 18 February 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
Düşünüyorumda yazık be 150k için deymez yani =)

para için olduğunu kims söyledi? :)

Ve evet, side ayrımı yapmam :) Popu bile kesicem sözü var
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm demekki bu sebeple adamin teki 4 5 gundur paso baan krayt pearl satiyorum nerdesin diye mail atiyor huehe[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

117500 One handed Lightsaber Xp
1200000 Two handed Lightsaber Xp
1200000 polearm Lightsaber Xp
33220000 jedi xp
and 620 App xp
To Jedi Master

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 18 February 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
simdi bi kere dark jedi icin misyon cikmamasi lazim terminallerde, empire dark jedi avlamaz kendi adami aslinda.

tersine, imparator ve vader dan baska bir dark jedi var olamaz. her sith in bir padawan i olur. palpatin bu konuda daha da bencil. kendilerinden baska dark - light yasayan jedi istemiyorlar. o nedenle direk tum imp ler tum jedi lara tef aliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

jedi missionlari alabilmek icin inves 3 bitirmeye calisanlara investigation missionlari hakkinda bir iki onerim olacak. benim gibi ardarda 9-10 mission bug li cikanlar, son 4 missionimda bug cikmadi.

normalde bug li cikan missionlarim:

difficulty 30-31 missionlar.
en yuksek price li olanlar elde llc varken secildi.
direk olarak arakyd e 3 nolu secimden signature veriyordum.
genelde fail eden gezegenler:
ayrim yapmiyordu, ama en cok endor ve corellia da fail ettim.

son saglam cikan missionlardaki ortak ozellik:

elimde scatter ile aliyorum, en yuksek paralilari almiyorum, ortadakilerden seciyorum, ayrica difficulty 26-27 ler.
arakyd de once calismayan 1 nolu secenegi 1-2 kere denedikten sonra 3 nolu scenekle bio signature i yukluorum.

gezegenler: endor ve corellia idi son basarili olanlar, normalde en cok fail ettiklerim yani.

su anda ardarda 4 mission im saglam cikti. hurafe olabilir tamamen :P ama yinede dunyanin bug li mission ini ardarda gordukten sonra her turlu pattern i ararim :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Namessar, 19 February 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 18 February 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
simdi bi kere dark jedi icin misyon cikmamasi lazim terminallerde, empire dark jedi avlamaz kendi adami aslinda.

tersine, imparator ve vader dan baska bir dark jedi var olamaz. her sith in bir padawan i olur. palpatin bu konuda daha da bencil. kendilerinden baska dark - light yasayan jedi istemiyorlar. o nedenle direk tum imp ler tum jedi lara tef aliyor.

hayir boyle birsey yok. imparator ve vaderden baska dark jedi olur. vaktiyle palpatin, yodadan dayak yiyen o adam, ve darth zaul vardi.

bunlardan baska jedinin olmamasi force sensitive bulamamis olmalari. luku leayi da dark yapacaklardi onun icin ariyorlardi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Namessar, 19 February 2004 05:45 tarihinde demiş ki:
6. filmde final sahnesinde luke imparatora katilmak icin once vader i oldurmeyi kabul etmek zorunda. palpatin sadece bir ogrenci kabul ediyor cunku.

olamaz.

cunku bu durumda episode i de darth maul oldugu, episode 2 de vaderden dayak yiyen abimiz oldugu icin uyusmazlik soz konusu olur.

simdi ep 2 de yoda ile kapisacak bir adamin sadece 20 yil icerisinde hem de o yasta iken birdenbire hudayiname jedi oluverip maul oldukten sonra palponun ogrencisi oluvermis olamayacagina gore, bu durumda maul ve bu sorolo episode i de de mevcuttu ve hepsi palponun isinde calisiyordu, zaten soz konusu adam palpatinin yaptigi entrikanin trade federation ayagini yuruten adamdi.

zaten ep 6 da once luktan katilmasi istendi, luk kabul etmeyip palpoya saldirinca vaderle savasti, ve esasen kotu tarafin bir ozelligi olan kendi cikari icin serefsizlik kavrami palpoda da mevcut oldugu icin gelecekte daha guclu olabilecegine kanaat getirmis olabilecegi luku dark sideye cekmek icin icindeki ofkeyi kullanarak babasini oldurtmeye calisti.

g.t oldu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bence o epsiode 2'deki yoda'ya şimşek çaktıran arkadaş kimsenin öğrencisi değildi, anladığım kadarıyla başka dark side'a geçecek jedi bulamamış kimseler kendi kendilerinin ustası oluyor padawan olmadan..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.starwars.com/databank/character/countdooku/index.html

herifin kendi master'mış council'de ama pulp-atine bunu kandırmış, ona da öğrenci olmuş. işin komiği aslında efendisine karşı savaşmak için bütün bu yaygarayı koparması, tabii haberi yok.. üçüncü filmde gebertirler herhalde..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

kont dooku zaten dark side a kaymadan once bir masterdi. kendisi obi wan i egiten masteri qui-gon jinn i egiten master. anlayacaginiz zaten saygin bir adam. jedi order dan ayrildiktan ve dark side a kaydiktan sonra palpatin tarafindan maul un olumu uzerine ogrenci olarak seciliyor. zaten master seviyesinde kuvvetli bir eski jedi oldugu icin dark side egitiminde yillara ihtiyaci yok.

[Bu mesaj Namessar tarafından 30 Mart 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

unity, palpatine zaten luke un kendisine ofke ile saldirmasini istiyordu. baska turlu vader la duelloya girmez, ayrica dark side in icinde uyanmasi icin nefret ve aci beraber buyuk yogunlukta olmali. vader da anakinken ayni asamalardan gecti.

bir de force icinde cok kuvvetli olanalr bir vision a sahiptir. palpatin vader ve luke un birlik olarak kendisini alasagi edecegini onceden gormustur. bu yuzden sadece iclerinden bir tanesini padawan olarak kabul edebilir. bunun yaninda her sith lord un sadece bir ogrencisi olur, onceki gucteki mahareti ne olursa olsun sith lord onun masteri olur. ve ogrenci lord a her zaman cok sadiktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...