Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ledzeppelin başkalarına benzemez...

lizardking

Öne çıkan mesajlar

roxxor![signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Sosyal ağlarda paylaş

nerden esti bilmem ama benim de uzun zamandır dinlemediim halde dinleyesim geldi az önce sora bunu gördüm.. :p
stairway to heaven gibisi yoktur olamaz da.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki :
Ya resmen Kamp kuruyollaw ya..

Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Sosyal ağlarda paylaş

stairway to heaven'i tek gecerim[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

AHHHHHHHHHHHHHAHHHHHHHHHHHH OHHHHHH Icant quite you baby ......
BLues rock en guzeli tabiki Led Zeppelin[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
"Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Eksisoslukten bi c/p atalım o zeman ..
Bonzo'nun ölümünden sonra robert plant'e "led zeppelin tekrar bir araya gelir mi?" diye sorulduğunda, "tanrı, bonzo'yu gerir verirse neden olmasın" yanıtının baş kişisidir.

i$te ii muzik yapmalarının bir ba$ka nedeni ....[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late ..
Sosyal ağlarda paylaş

metal gibi tekdüze

Bana kalırsa metal dinlememişsiniz bugüne kadar.

Led Zeppelin tarihteki öncü gruplardan biridir ancak kararsız bir gruptur müzikalite olarak herşeyi denemiştir vede sonuç olarakta kaliteli ama her telden müzik yapmıştır. Adamların ilk klavye kullanma hikayesi vardır bunlar gezerken bir dükkanda görüp bu ne yahu diye alıyorlar ve hafta sonu klavyeyi denerken albüm yapıyorlar evde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SadButcher, 30 Mart 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
metal gibi tekdüze

Bana kalırsa metal dinlememişsiniz bugüne kadar.

Led Zeppelin tarihteki öncü gruplardan biridir ancak kararsız bir gruptur müzikalite olarak herşeyi denemiştir vede sonuç olarakta kaliteli ama her telden müzik yapmıştır. Adamların ilk klavye kullanma hikayesi vardır bunlar gezerken bir dükkanda görüp bu ne yahu diye alıyorlar ve hafta sonu klavyeyi denerken albüm yapıyorlar evde.

Bu direk bana uydurma gibi geldi cunku John Bonhom cocuklugunda fln kilise orgcusuymus...Ytr heralde bu tezi curutmeye[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

Yav Led Zeppelin topic onceden acılmıstı.Bi arama yapsanız.Ben takip ediyorumda ayda bir kesin 70 li yılların gruplarıyla ilgili konu oluo.Ayda bir acılıo Zuper Zuper bu adamlar die.T[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 30 Mart 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
evet hatta biz burda anlatilan ayinlerimizde background muzigi olarak kullanioduk :P

hatta gazetede bu konuda çikan haberiniz:
http://www.geocities.com/ejderhamizragi/tacizciler1

satanistler sizi..[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 31 Mart 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Albatros, 31 Mart 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Yav Led Zeppelin topic onceden acılmıstı.Bi arama yapsanız.Ben takip ediyorumda ayda bir kesin 70 li yılların gruplarıyla ilgili konu oluo.Ayda bir acılıo Zuper Zuper bu adamlar die.T

iyi de aramis zaten adam ocakta kalan topic'i uplamis...

tarihe bir baksan.[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...