maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 MrMarvelous said: tapılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 O değil de dışarıdan hiç ses geçirmiyomuş kornaları felan paso mikrofondan mı duyacak içerdeki sesin nerden geldiğini nası anlayacak? zuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Benim düşündüğüm, önceki paşalar çerez sanırım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 4 kez suikast teşebbüsünde bulunulmuş olsa diğer kuvvet komutanlarına ve genel kurmay başkanlarına da bu tür araba alınabilirdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Bu tür biraz zor da en azından zırhlı Laguna veya Passat olabilirdi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 paramecium said: Selam, Bu tür biraz zor da en azından Zırhlı Laguna veya Passat olabilirdi : Saygılar. Şöle bi hayal ettimde okuyunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Haber yalanlandı gerçi ama yine de yorum yapayım. Bence doğru yapıyorlar. O 1m euro emekli bir gk. başkanından daha değerli değil. Bu tarz bi eylemle terör örgütlerinin yapacağı reklamı düşünsenize. Alsınlar. Ama bi tur atalım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Tamam bir risk olabilir ama 1M nedir? Bütün zırhlılar 1 M den mi başlıyor?!? Bilmediğim için soruyorum! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Zırhlarında bir çok çeşidi var. Kimisi sadece camları zırhlı oluyor kimisi kurşuk geçirmek oluyor, kimisi el bombasına dayanıklı oluyor falan gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 15kg tnt yi löp diye arabanın üstüne koyup patlatırsan bişi olmaz tabi, ama sanmıorum şekil verilip tepki yönü ayarlanmış 15kg tnt ye karşı koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Vodan said: Zırhlarında bir çok çeşidi var. Kimisi sadece camları zırhlı oluyor kimisi kurşuk geçirmek oluyor, kimisi el bombasına dayanıklı oluyor falan gibi düşün. Vodan sana paşa emanet edilmez gözüm :P 'Biz kurşun geçirmez demedik , kurşuk geçirmek dedik' Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 bitane tank alsaymış depodan daha kolay olurmuş. a8l filan ne gerek pehh.. :D düşünüyorumda o paraya ferrari,bugatti falan filan ohhh.. dsfsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Cuce said: 15kg tnt yi löp diye arabanın üstüne koyup patlatırsan bişi olmaz tabi, ama sanmıorum şekil verilip tepki yönü ayarlanmış 15kg tnt ye karşı koysun öle bi suikast vardı.. bir bisikletin selesinin arkasındaki çantaya bakır plaka+patlayıcı yerleştiriyorlar. patlamayla birlikte ısı ile eriyen bakır plaka projektil gibi SUV'ye sağdan çarpıp aracı deviriyordu ya da öle bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ferrari istemistim, a8l verdiler zorla lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Usturubuyla kurulmuş her türlü bomba tuzağı (Amerikalıların IED-Improvised Explosive Device - Uydurulmuş Patlayıcı Cihaz) tankı bile tarumar eder, değil ki zırhlı A8L ona dayanabilsin. Bir de zırhın olayları var, mesela bazı araçları mayına dayanacak kadar zırhlarken bazılarında sadece kırılmaz cam ve kevlar içlik yeterli oluyor. O bisikletin arkasındaki düzenek zaten RPG, TOW gibi tanksavar silahlarla aynı. Yüksek ısıyla metali eritip, basınçla eriyen parçaları hedefin içine püskürtürsünüz, içerde kim varsa menemen olur. Ona karşı koyacak ve hem makam aracı hem zırhlı araç olarak otomobil pek yok. Hayırlı olsun paşama ne diyeyim. Gümrük vergisi ödememişler, "Daha ucuza geldi" diyorlardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 aslında evet, öküz alıp armor kasıcağına, ferrari alıp dodge dur evade dir kassaymış daha mantıklı olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 CoolRider said: Tamam bir risk olabilir ama 1M nedir? Bütün zırhlılar 1 M den mi başlıyor?!? Bilmediğim için soruyorum! :) 1M eur değilmiş ya. Sıkmışım ben. 400 bin euroydu yanlış hatırlamıyorsam, aşağı yukarı 750 bin lira işte. 1M YTL ye yakın ya oradan şey etmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 paramecium said: Selam, Vodan said: Zırhlarında bir çok çeşidi var. Kimisi sadece camları zırhlı oluyor kimisi kurşuk geçirmek oluyor, kimisi el bombasına dayanıklı oluyor falan gibi düşün. Vodan sana paşa emanet edilmez gözüm :P 'Biz kurşun geçirmez demedik , kurşuk geçirmek dedik' Saygılar. Para gözlerim bi acayip 1 haftadır doğru düzgün ekranı okuyamıyorum sizi bensiz bırakmamak için bu yarı-kör halimle bişeyler yazıyorum onada laf ediyosun çok darıldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Öperim barışırız. Hatta ÖM attım, moralin düzelsin ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Cuce said: 15kg tnt yi löp diye arabanın üstüne koyup patlatırsan bişi olmaz tabi, ama sanmıorum şekil verilip tepki yönü ayarlanmış 15kg tnt ye karşı koysun gene bişey olmaz... 4 tondan bahsediyoruz burda, kolay kolay ayrılmaz yerinden. altında patlatsan havalanmaz bile bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Olay havalandırmak değil ki, basıncı bir noktaya yönlendirip zırhlı delmek ve içeridekileri öldürmek. Şekilli patlayıcıyla yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Kalın etli boru alınır. Dibine sağlam kaynakla kapak yapılır. İçersine patlayıcı konur, fitil mekanizması yerleştirilir. Ağız kısmından da huni şeklinde bronz konik yerleştirilir. Patlat. Ani volümetrik genişleme sebebiyle bronz kütle atalet kazanacak ve ilerleyerek önündeki kütleye dalacaktır. TV'de bakır kullandılar bronz yerine. Kayanın üstünde yaptılar. 10cm'lik kayayı yardı ve toprakta 25cm gömüldü. Eritme ile pek birşey olacağını sanmam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Her gecen gün paramecium'un yeni özelliklerini keşfediyoruz arkadaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 220 ye pasta cilaya vericektim bende korktum şimdi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paticiği kapatmasınlar 2 güne! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar