sir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şöyle garip bi sorunla karşı karşıyayım, myspace sayfalarında hani şarkıların çalındığı bi kısım vardır ya, IE olsun, firefox olsun açamıyorum sayfaların o kısmını. geri kalan herşey gayet güzel çalışıyo bi tek onda sorun var. update yaptım flash yükledim java yükledim ama kar etmedi. oynatıcının olduğu yerde beyaz bi kare çıkıyo, sağ tıklayınca da movie not loaded yazıyo, altında da about adobe flash player 9 yazıyo, o kadar..bilemedim, çözemedim, yetemedim =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 video linkinde sorun varsa, eğer ki youtubeden bir video konulduysa(ttnet banladığı için) o yüzden yüklenemiyor video yüklenemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok video linki değil ya, atıyorum bi myspace sayfası açın myspace sağda hani şarkıların çalındığı bi zamazingo var ya, o çıkmıyo işte bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bende açılıyor ffox kullanıyorum ama nedeneinin bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar