leyonidas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Arkadaşlar merhaba, Benim sorunum anatomik olarak omuz başlarım çok zayıf ve doğal olarak bu da omuzları çok kötü gösteriyor ve tişört gömlek vs. hiç iyi durmuyor.body yapmak çözüm olur dedim ama kollar göğüsler gelişti fakat omuz başları ve kanatlar malesef aynı kaldı, profosyonel destek almama rağmen. Benim sormak istediğim şu; yüzmenin etkisi ne olur, ayrıca hangi yüzme stili daha etkilidir. Bu konuda beni bilgilendiriseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kelebek ve serbest stil , fakat yüzmenin fizige etkisi kücük yaslarda daha etkili oluyor , ayrıca düzenli ve uzun süreli calisma istiyor, body den pek kolay kalır yani yok yani. Omuzlarin ve catin dar ise trapezlere yonelik hareketleri calismamani tavsiye ederim,bu kaslari gelisimi omuzlarini oldugundan daha dar gösterir. . Düsük kilolarla yana acma hareketleri ( cünkü yüksek kilo trapezlere binip asil etkilemesi gereken kaslari es gecmeye sebep oluyor) ve yüksek kilolarla Neck press ve Front barbell raise. Gerci body ile ilgili profesyonel yardım aldigini söylemissin zaten. Yüzme ile ilgilenmek herzaman iyidir belki omuz gelisimi acisindan cok katki saglamaz ama genel vücüt saglıgını cok olumlu etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kilo alıp omuz başlarını doldurcaksın abi başka çaresi yok bunuda spor la beraber , protein vs alarak kas yakımını engelleyip ek olarak protein de alarak orayı doldurcaksın bunun başka yolu yok ha bide Özellik spor yapinca saat akşam 11 le gece 3 arası uyumaya dikkat etki , büyüme hormonunu iyice alabilsin vücudun , çünkü kaslar dinlenirken , uyurken gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ya da vatka tak kolay çözüm istiyosan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Amino Asit al X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben de orantısızım biraz, sıradan insanlar beni iri buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 omuzların arkasındaki kasları hangi hareketlerle geliştirebiliriz? trapez dedikleri kaslar orasımı oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 trapez ense kası oluyor. omuz arkası derken nereyi kastettin anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 arka omuz işte omzun arkası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 omuzlarin cokuk yane olay duzelmez onnar kascan yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 burdakilerin hiçbirinin doğru söylediğini bilemessein prfosyonel yardım fizik terapi uzmanı ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Adamın anatomik olarak omuz başları küçük veya kasları daha zor yaptığı antremana tepki veriyo olabilir bu çoğu kişide vardır yani mesela adamın bicepsleri kolay gelişmez ama göğüsleri şişer , bunu düzeltebilecek bişi yok diye biliyorum anatomik olarak. Sonuçta yapabileceğin tek şey çalışmaya devam edip orayı doldurmak yani sonuçta iyi vücudu olan adamlar bunu 5-6 ayda yapmıyor en az 3-4 yılın emeği vardır öle iri omuz başlarına sahip olmalarının yani öle tv de fln duyup da inanmayın :D , yok Brad Pitt Truva filmi için 6 ay çalışmış öle olmuş adam 6 ay çalışmış ama o adamın en az 5-6 hatta daha fazla olan bi vücut çalışma geçmişi var adam 0 dan 6 ayda öle olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar