Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yaşaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Akhlaur said: Madrid said: asinanyavuz said: hayır zaten bu yıl 18 i bitiriyorsun. yaşamının 19. yılına gireceksin bu yıl. 18 yaşına geleceksin. Eminmisin = 5 kasım 90 - 5 kasım 91 = 1 yıl 91-01 = 10 yıl 5 kasım 01 5 kasım 06 = 5 yıl 5 kasım 06 - 5 kasım 07 = 1 yıl 5 kasım 2007 - 5 kasım 08 = 1 yıl + ----------------------------------- 18 . Bi dk kafam karıştı asinanyavuz yardım et gözünü seveyim. E yapmışın işte hesabını allah allah. dgsdfgsas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ya 5 Kasım 90'sa 6 Kasım 2008'de reşitsin gayet. Of ne saçma bi topic bu. Bu yaşına kadar bunu öğrenmemiş olman düşündürücü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Pardon reşitiz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 çocuğun kafası karışmış olabilir, laf çarpmayın boşu boşuna. edit: banı haketti, seviyesi düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ÇĞIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 koca herif oldun işlem yapamıyosun derler adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yaşasın reşitim oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 daverc said: ÇĞIŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 OOllleeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 daha reşit filan değilsin. ama yörünge dışına reşitlikten daha yakınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 madrid? istiyosan arşiv verebilirm bu fotolar bişi değil sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 seksi fotograflari icin tıklayınız trollcülüğü var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nileppezdel said: Ya 5 Kasım 90'sa 6 Kasım 2008'de reşitsin gayet. Of ne saçma bi topic bu. Bu yaşına kadar bunu öğrenmemiş olman düşündürücü zaten. 50 yaşına gelip de hala yaşını hesaplayamanlar var ki şahidim :D gtme çocuun üstüne madrid sen de daha reşit değilsin ki 6 kasım da reşit olcaksın hadi bakıım o zmn sevinirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Reşit troll'üm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi adam fakemiş kafa buluyo 2 saattir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madrid Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Reşitim ben,Trolüm ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bunu shut layın fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yeto ya safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 insanlarin iyi niyetini istismar ettin, ve sen haksızsın madrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 reşit değilsin raşitsin o zaman.SANA BU ESPİRİ YAKIŞIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 killer ve madrid aynı kişiler!111!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 6 Kasım'da bütün Galatasaray'lılar reşit oldu ki zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 shuTdoWnX said: killer ve madrid aynı kişiler!111!!!1! eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar