metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 selamlar, trial accountumu upgrade edip 1 aylık full versiona geçirmeye çalışıyorum ama sürekli şu error mesajıyla karşılaşıyorum. tam kredi kartı bilgilerimi girdikten sonra çıkıyor "If you are attempting to purchase World or Warcraft online, please be advised that the online upgrade feature is unavailable while some improvements are being made to the system. However, accounts can still easily be upgraded to retail accounts by purchasing a boxed copy of World of Warcraft- available at retailers everywhere" illa gidip orijinal box falanmı almam lazım? oyun bilgisayarımda yüklü, o yüzden almak istemiyorum. Tek istediğim 1 aylık açtırmaktı. neden olabilir? ve ne yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şu an için bişeyler yapıyormuş ondan kredi kartıyla online alamıyormuşsun, ama gidip bi yerden kutusunu ve ya key ini alırsan hemen upgrade edebiliyormuşsun sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 evet okadarını bende anladımda, mantıksız kaç gündür nekadar denersem hep aynı şeyi diyor. yani ben oyunu satın almadan kutusuna para vermeden sadece trial accountumu upgrade etmek istiyorum ve bu sorun oluyor. yani Oyunun kutusunu satın almak mı zorundayım şimdi ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ya beklicen sistemi duzeltene kadar. Yada gidicen kutu alıcan. Kutu alırsan aynı karakterle devam edemezsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yo edebiliyosun key i falan girerek. ama ben kutu almak ıstemıyorum sadece kredi kartımla 1 aylık actırmak ıstıyorum.. siteden kaynaklanabılen bı sorun oldugunu sanmıyorum kaç gündür böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 www.gamersloot.net buradan yalnızca cd keyi alabilirsin, 12.99 euroya mailine yolluyorlar. Fakat alış verişin tamamlanması için verdiğin bir numaradan seni arayıp girdiğin bilgileri onaylatıyorlar. Keyi girdikten sonra da bazen aktif olmayabiliyor, trial sürenin tamamen geçmesi gerektiğini falan söylüyorlar. Bu durumda Blizzard'a mail atman gerekli keyi girdim aktif edin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 illa oraya box key'ini girmek gerekiyor yani anladığım kadarıyla başka yolu yok bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Kredi kartıyla olan upgratelerde bir sorun olduğunu daha 2-3 gün önce okumuştum bi forumda, biz de arkadaşa upgrade edicektik o yüzden keyi aldık sonra mail attık aktif edin diye 1 gün sonra ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aslında oluyor ama şimdi siteden kaynaklanan sorun olduğu içinmi yapılmıyor? cd key almak istemiyorum blizzard dışında bi siteden ama neyse sanırım tek yol gidip boxını almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Gamersloot güvenlidir bu arada. Eğer daha ucuzsa ve direk ordan al zaten box istemiyorum demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar