Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trial account upgrade sorunu


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar, trial accountumu upgrade edip 1 aylık full versiona geçirmeye çalışıyorum ama sürekli şu error mesajıyla karşılaşıyorum.

tam kredi kartı bilgilerimi girdikten sonra çıkıyor

"If you are attempting to purchase World or Warcraft online, please be advised that the online upgrade feature is unavailable while some improvements are being made to the system. However, accounts can still easily be upgraded to retail accounts by purchasing a boxed copy of World of Warcraft- available at retailers everywhere"

illa gidip orijinal box falanmı almam lazım? oyun bilgisayarımda yüklü, o yüzden almak istemiyorum. Tek istediğim 1 aylık açtırmaktı.

neden olabilir? ve ne yapabilirim.
Mesaj tarihi:
şu an için bişeyler yapıyormuş ondan kredi kartıyla online alamıyormuşsun, ama gidip bi yerden kutusunu ve ya key ini alırsan hemen upgrade edebiliyormuşsun sorunsuz
Mesaj tarihi:
evet okadarını bende anladımda, mantıksız kaç gündür nekadar denersem hep aynı şeyi diyor.

yani ben oyunu satın almadan kutusuna para vermeden sadece trial accountumu upgrade etmek istiyorum ve bu sorun oluyor.

yani Oyunun kutusunu satın almak mı zorundayım şimdi ben?
Mesaj tarihi:
yo edebiliyosun key i falan girerek. ama ben kutu almak ıstemıyorum sadece kredi kartımla 1 aylık actırmak ıstıyorum..

siteden kaynaklanabılen bı sorun oldugunu sanmıyorum kaç gündür böyle
Mesaj tarihi:
www.gamersloot.net buradan yalnızca cd keyi alabilirsin, 12.99 euroya mailine yolluyorlar. Fakat alış verişin tamamlanması için verdiğin bir numaradan seni arayıp girdiğin bilgileri onaylatıyorlar.
Keyi girdikten sonra da bazen aktif olmayabiliyor, trial sürenin tamamen geçmesi gerektiğini falan söylüyorlar. Bu durumda Blizzard'a mail atman gerekli keyi girdim aktif edin diye.
Mesaj tarihi:
Kredi kartıyla olan upgratelerde bir sorun olduğunu daha 2-3 gün önce okumuştum bi forumda, biz de arkadaşa upgrade edicektik o yüzden keyi aldık sonra mail attık aktif edin diye 1 gün sonra ettiler.
Mesaj tarihi:
aslında oluyor ama şimdi siteden kaynaklanan sorun olduğu içinmi yapılmıyor?

cd key almak istemiyorum blizzard dışında bi siteden ama neyse sanırım tek yol gidip boxını almak.
×
×
  • Yeni Oluştur...