Berk Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Sux!!!! Fizboz da bilmiyormuş, ey ahali lise 3 organik kimyasından ve onun problemlerinden çakozlayan var mı?
metboy Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben seneye görcem valla =) radyoaktivitenin sanayide kullanımı zararları yararları günümüzde kullanımı hakkında süper bi kaynak var elimde diyen varsa banada yollayabilirmi bu arada =)[signature][hline];;suicidal icq
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Soruya bagli, alkollere kadar biliyorum denebilir, alkolleri azbucuk biliyorum, ilerisi yok henuz :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Peradur Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 sorun bakalım, ilk komitemizde organik kimya vardı, aklımda kaldıgı kadar cevap verebilirim. biyokimyadan falan da sorabilirsiniz
Berk Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 baştan sona bu manığını istiyorum mesela bana pentyne diyolar tamam 5 karbon var da bunun b i dolu h ı var neremizdne ubluyoruz bu H lar nereler geliyo
Peradur Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 :) bak simdi carbon 4 bag yapar, o yuzden karbon diger karbonlarla bag yapınca geriye ne kadar daha bag yapması gerekiyorsa o kadar H eklenir. mesela C -C burada karbonlar 1er bag yapmıs birbirleriyle, o zaman her bir karbona 3 H daha eklemeliyiz ki carbon 4 bag yapmıs olsun.
Berk Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hehe volfi sağolsun kurduğu bir cümleyle resmen aydınlanmamı sağladı
elesso Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 az alakalı bi topic[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 1 sene var daha .. :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 siklo olduğu zaman dairesel bağlanıyolar..çamaşır ipi gibi düz değil... çift bağ yapıyosa C ler o zmn isimlendirmede -en ekini alıyo mesela CH3-CH=CH-CH2-CH3 en uzun bağ 5 olduğu için "pentan"dır. fakat 2. C çift bağ yaptığı için penten olur... bu durumda adlandırma penten diye yapılır.. mesela 2. C ye bi de metil(CH3) bağlayalım: .....CH3 .......l CH3-C=CH-CH2-CH3bu durumda şöyle adlandırılır 2,metil 2,penten eğer 2 tane çift bileşik varsa: ......CH3 .......l CH3-C=CH-CH=CH2-CH3 olsun diyelim... 2metil 2,4 pentadien olur...çünkü 2 adet çift bağ vardır... *!engin bilgileriyle akılları aydınlatır* :D NOT:metilleri(CH3) bağlarken koyduğum noktaların bi anlamı yok...eğer koymasaydım 2. C nin üzerine gelmiyorlardı o yüzden koydum..[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 29 Mart 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 29 Mart 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 29 Mart 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hehe organik kimya bütün lise hayatımın en sevdiğim ilk 5 dersi sıralamasına kesin girer :-) Din dersini severdim çok tartışırdık sıkılmazdım zevkli geçerdi, tarihi severdim ki hep ilgimi çekmiştir, bilgisayar dersini severdim :-) birde kimya, özellikle organik kimya. Ancak o konuda bir soru sorsan cevaplayabilirmiyim, hiç sanmam zira 10 yıl oldu o dersi alalı:-) Ama az buçuk mantığını anlayınca süpper zevkli dersdir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
edi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 aman yav, kimay kabustur benim icin, hic sevmedim, en son kimya dersini universite 1 de mecburen aldim (CHEM105), zaten universiye sinavindaki butun hatalarimi da kimyadan yapmitim, ne fenaydi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bütün hatalarımı derken zaten 178 soruda 175 neti fln vardır dierleri hata olsa boş olsa ne yazar *!ediye göz kırpar*[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam
edi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ehem :utaniem:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 kimya zevlkiydi yaw , abuk sabuş şeyler sokar daha da abuk sabuk çıktılar alirdik , input/output dengesi vardi ne güzel .... ahh ahh :P[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
edi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ona chaos deniyo yav, denge deil :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Berk Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben bilmem kardeşim bugün sınavda kağıt bana baktı ben kağıda, sonra bir anda vahiy geldi bana hocanın sorduğu diğer osruşardan fian baka baka yaptım gayet sağlam oldu kağıt
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Evrenin varolmasını sağlayan en büyük denge unsuru kaos'dur. Düzensizliğin dengesi, düzenin dengesizliğinden çok daha güzel bir şeydir. Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin Kuzey Amerika'da çıkarağı kasırgayı istiyorum, ben Kaos istiyorum...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Berk Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben kendi kaosumun içindeki dengeyle kimsenin elleşmemesini istiyorum *! yine masamı toplamışlar imdak! sendromu *
Öne çıkan mesajlar