DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ellerine sağlık emaleth bilesinki her tarifini takip ediyorum ve hattam soya soslu kremalı tavuğunubaya seviyorum so keep it coming
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 efenim ellerinize sağlık nası gözümden kaçmıs barbunya hem sevilir hem yenir ohh miss :) canım çekti
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 off zeytinyağlı barbunya. dur hazır evdeyken annem yaptırayım :D
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ayol sen kendin yap diye tuto yazıyoz o kadar. rahat bıraksana anneni, ehe.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 askerde çok yedim artık yiyemiyom bu yemeği
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 eregorn2 said: nie şeker? bütün zeytinyağlılara şeker konur azıcık, tadının altını çizer sebzenin, güzel olur.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 taze fasulyeye de koyuyodu bizimkiler ya :)
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 taze fasülye, pırasa, kereviz, barbunya, yer elması... hepsine konuyor şeker siz mışıl mışıl uyurkene :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 pırasaya limon sıkılıyo ya onda şeker olur mu ki?
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 anlamayanlar için tekrar ediyorum: BÜTÜN zeytinyağlı sebze yemeklerine şeker konur.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Koca yaz konserve barbunya yedikten sonra annemin eve gelmesi ve öyle olmaz böyle olur dercesine barbunya yapması, 3 ay bekar hayatı yaşamış bir gencin dram dolu anları geldi gözümün önüne tutorial'i görünce xD
Öne çıkan mesajlar