Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 böyle tercih mi olur yahu? üstte mühendislikler altta hukuk, edebiyat da mı yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ebediyat yapsada giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 neden giremesin ki? benim arkadaşım iki puan türünde de gayet ilk 1000'e girdi ki ea derecesi daha iyiydi mf olmasına rağmen. zaten mat2leri iyi oluyor üstüne bir de 15-20 edb koyunca fırlıyorlar üstlere, ea'lar daha tembel genelde o yüzden matematikten yiyorlar biraz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 http://img353.imageshack.us/img353/475/buurajx2.jpg Bayağı bir fantastik oldu, garip gelebilir ama bazı mantıksal yaklaşımlarla hazırladım.Yine de beslenme-diyetetik biraz alakasız gibi geldi o arada ama olsun.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ne zaman açıklanır ki? bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Deacon said: böyle tercih mi olur yahu? üstte mühendislikler altta hukuk, edebiyat da mı yaptın? ehü. girebileceklerim arasından yaptım yahu. ilk iki dışında rahat geliyordu çok şükür. en altta Azerbaycan Tıp vardı da korktum şimdi bi aksaklık filan olur, bi hata olur sistemde orası gelir diye. yazdırmadım onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sandino said: ne zaman açıklanır ki? bekliyorum... 20'si sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 En geç 20si dediler televizyonda, ben öyle duydum yarımağanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Neden giremez, Şu yüzden giremez. Fen çıkışlı bir adam eşit ağırlıktan Tercih yaparsa Okul puan 40 puan kadar düşüyor. Hiç sanmıyorumki bu adam eşit ağırlık 380-370 yapsında Okul puanı o kadar düşünce hukuka girebilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 puanı 30-40 düşüyor değil de aoöbpsi 0.8 değil 0.3 oluyor diyelim.ama ortak alan vs bişeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok öyle bir şey artık. mat2 yaptığın için ea2 puanın direk hesaplanıyor. tercih yaparken de 0,3 ile falan çarpılmıyor. kalktı onlar. geçen sene birisi yapmıştı ea tercihi. son 2 ay edebiyat çalıştı vazgeçti istediği bölümden. şimdi bilgi işletmede burslu(yani puanı yüksek) okuyor. mf'den mezundu ea tercihi yaptı gitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 güzel olmuş o zaman sistem kalktıysa o muhabbet sözel okuyan mühendis olabilecek o zaman he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Deacon emin misin kalktığından? Edit: yani ea'dan giren bir fm'nin katsayısı yine 0,8 oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ortak alan tercihleri dışında mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 işletme ortak alan deil mi zaten?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Evet.İşletme,iktisat,sınıf öğretmenliği misal.ama hukuk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Değişiklik şurda oldu, eskiden mesela ea2 puanının hesaplanması için hem matematik2den hem edebiyattan belli bi net yapmak gerekiyodu, geçen sene o kalktı. Artık edebiyat veya mat2den birinden net olması yetiyo. Ama hala alan dışı tercihler 0.3 ile çarpılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tmm o zmn sorun yok demektir. hala alan dışı tercih yaparsan aobp 0.3 le çarpılıo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 3 tercih yaptım bahçeşehir üniversitesi matematik bilgisayar %50 olucak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 işletmeyi ortak alan olarak bilmiyorum da ben, benim bildiğim kadarıyla da zaten sizin dediğiniz gibi değil. neyse yanlış biliyo olabilirim ilgilendirmiyo da artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 0.3 AOBPli EA2 tercihi yaparsan girersin Hukuk'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 buğra said: http://img353.imageshack.us/img353/475/buurajx2.jpg Bayağı bir fantastik oldu, garip gelebilir ama bazı mantıksal yaklaşımlarla hazırladım.Yine de beslenme-diyetetik biraz alakasız gibi geldi o arada ama olsun.:)o senin 3 te benim 4 te inşallah gelir :S puan kaçtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 abi bilkent fizik , nanoteknoloji ve katı hal fiziği istiyosanız kaçmayacak bir bölüm.Ama benim gibi sicim teorisi, genel görelelik , quantum alan teorisi, yüksek enerji fiziği gibi saf teorik istiyosanız takılmanızı tavsiye etmediğim bir bölüm ben pişmanım.Burda bide türkiye dereceli tipler , uluslarası olimpiyatçı tipler , lisede üniversite fiziği eğitimi almış tipler var ona göre.Ben 1 şansım daha olsa ya boğaziçi fizik isterdim yada odtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 350 küsürüncü tanıdığım da geliyor bilkent fiziğe bu sene. adamın hayali cern, yapar da zaten inanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 45 bin(313) :D Muhtemelen gelmez ama gelirse de şaşırmam. Üzerinde 6bin'e yakın kontenjan açıldı. Bir de millet "fizik mi başka bir şey mu bulamadın" mantığını devam ettirirse, yani mühendisliklere yüklenirse -ki yüklenecektir, girebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar