Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercihler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neden giremesin ki? benim arkadaşım iki puan türünde de gayet ilk 1000'e girdi ki ea derecesi daha iyiydi mf olmasına rağmen. zaten mat2leri iyi oluyor üstüne bir de 15-20 edb koyunca fırlıyorlar üstlere, ea'lar daha tembel genelde o yüzden matematikten yiyorlar biraz =p
Mesaj tarihi:
http://img353.imageshack.us/img353/475/buurajx2.jpg
Bayağı bir fantastik oldu, garip gelebilir ama bazı mantıksal yaklaşımlarla hazırladım.Yine de beslenme-diyetetik biraz alakasız gibi geldi o arada ama olsun.:)o
Mesaj tarihi:
Deacon said:
böyle tercih mi olur yahu? üstte mühendislikler altta hukuk, edebiyat da mı yaptın?

ehü. girebileceklerim arasından yaptım yahu. ilk iki dışında rahat geliyordu çok şükür. en altta Azerbaycan Tıp vardı da korktum şimdi bi aksaklık filan olur, bi hata olur sistemde orası gelir diye. yazdırmadım onu :P
Mesaj tarihi:
Neden giremez, Şu yüzden giremez. Fen çıkışlı bir adam eşit ağırlıktan Tercih yaparsa Okul puan 40 puan kadar düşüyor. Hiç sanmıyorumki bu adam eşit ağırlık 380-370 yapsında Okul puanı o kadar düşünce hukuka girebilsin :)
Mesaj tarihi:
yok öyle bir şey artık. mat2 yaptığın için ea2 puanın direk hesaplanıyor. tercih yaparken de 0,3 ile falan çarpılmıyor. kalktı onlar. geçen sene birisi yapmıştı ea tercihi. son 2 ay edebiyat çalıştı vazgeçti istediği bölümden. şimdi bilgi işletmede burslu(yani puanı yüksek) okuyor. mf'den mezundu ea tercihi yaptı gitti yani.
Mesaj tarihi:
Değişiklik şurda oldu, eskiden mesela ea2 puanının hesaplanması için hem matematik2den hem edebiyattan belli bi net yapmak gerekiyodu, geçen sene o kalktı. Artık edebiyat veya mat2den birinden net olması yetiyo.

Ama hala alan dışı tercihler 0.3 ile çarpılıyo
Mesaj tarihi:
işletmeyi ortak alan olarak bilmiyorum da ben, benim bildiğim kadarıyla da zaten sizin dediğiniz gibi değil. neyse yanlış biliyo olabilirim ilgilendirmiyo da artık :p
Mesaj tarihi:
buğra said:
http://img353.imageshack.us/img353/475/buurajx2.jpg
Bayağı bir fantastik oldu, garip gelebilir ama bazı mantıksal yaklaşımlarla hazırladım.Yine de beslenme-diyetetik biraz alakasız gibi geldi o arada ama olsun.:)o

senin 3 te benim 4 te inşallah gelir :S

puan kaçtı?
Mesaj tarihi:
abi bilkent fizik , nanoteknoloji ve katı hal fiziği istiyosanız kaçmayacak bir bölüm.Ama benim gibi sicim teorisi, genel görelelik , quantum alan teorisi, yüksek enerji fiziği gibi saf teorik istiyosanız takılmanızı tavsiye etmediğim bir bölüm ben pişmanım.Burda bide türkiye dereceli tipler , uluslarası olimpiyatçı tipler , lisede üniversite fiziği eğitimi almış tipler var ona göre.Ben 1 şansım daha olsa ya boğaziçi fizik isterdim yada odtü
Mesaj tarihi:
45 bin(313) :D Muhtemelen gelmez ama gelirse de şaşırmam. Üzerinde 6bin'e yakın kontenjan açıldı. Bir de millet "fizik mi başka bir şey mu bulamadın" mantığını devam ettirirse, yani mühendisliklere yüklenirse -ki yüklenecektir, girebilirim belki.
  • Yeni Oluştur...