Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercihler?

Theridone

Öne çıkan mesajlar

Deacon said:
böyle tercih mi olur yahu? üstte mühendislikler altta hukuk, edebiyat da mı yaptın?

ehü. girebileceklerim arasından yaptım yahu. ilk iki dışında rahat geliyordu çok şükür. en altta Azerbaycan Tıp vardı da korktum şimdi bi aksaklık filan olur, bi hata olur sistemde orası gelir diye. yazdırmadım onu :P
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle bir şey artık. mat2 yaptığın için ea2 puanın direk hesaplanıyor. tercih yaparken de 0,3 ile falan çarpılmıyor. kalktı onlar. geçen sene birisi yapmıştı ea tercihi. son 2 ay edebiyat çalıştı vazgeçti istediği bölümden. şimdi bilgi işletmede burslu(yani puanı yüksek) okuyor. mf'den mezundu ea tercihi yaptı gitti yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilkent fizik , nanoteknoloji ve katı hal fiziği istiyosanız kaçmayacak bir bölüm.Ama benim gibi sicim teorisi, genel görelelik , quantum alan teorisi, yüksek enerji fiziği gibi saf teorik istiyosanız takılmanızı tavsiye etmediğim bir bölüm ben pişmanım.Burda bide türkiye dereceli tipler , uluslarası olimpiyatçı tipler , lisede üniversite fiziği eğitimi almış tipler var ona göre.Ben 1 şansım daha olsa ya boğaziçi fizik isterdim yada odtü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...