Osso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Tercihlerimi yapicam birazdan 5. ve 6. tercihimde tikandim hangisini yazicagimi bilemedim okuyon varsa + ve - lerini yazarsa cok mutesekkur olucam. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ne yazdın lan 1 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 biz yeditepeyi gezdik gayet tatmin ediciydi ki ilk tercihim de orası oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Xaenin said: Ne yazdın lan 1 e Ahahahha off :D güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yeditepe yaz direk derim çünkü kişisel olarak tanıorum ordaki hocaları. (hayır yeditepede diilim ama annemin arkı olduu için tanıorum.) oranın elektronik kadrosu itü'den gelme. gayet kaliteli insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bahçeşehir'in yeri güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bahçeşehirin hukuk ile iletişim harici kötü diyorlar, ayrıca yeditepe bahçeşehir'den daha eski bir okul, bazı şeyler daha oturmuş-derli topludur en azından. bi de bahçeşehir beşiktaşın ortasında, yeri güzel ortaköy'e atlar gidersin ama yurt senin için problemse okulun yurtlarının olduğunu sanmıyorum. yeditepenin kampüs vs. var yine yurtları var kendi içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yeditepe de bedrettin sorunsalı var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bedrettin dalan sorunu nedir? naapıo yani adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 elinde namaz tesbihi olta atıyor okulda. BAD RED TEEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 oha şeriat karşıtıydı yahu bedrettin. olurmu öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar