snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 arkadaşlar paraya sıkıştık, iki adet age of conan hesabı satmak istiyoruz. geçen hafta aldık; kutusunda ve cdleri yepyeni.üç haftalık kullanım süresi daha var ve buddy keyleri kullanılmadı.istanbul içindeyiz, elden teslim edebiliriz.daha yeni aldığımız için 50şer ytlden düşünüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Beğenmedik deyince ürünün değeri düşüyor diye mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hayır gerçekten paraya sıkıştık yoksa oynamaya devam ederdim. hatta wow hesabımı da satmayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 millet age of conan mı beğenmiyo fiyatı mı çok geldi anlamadım ki bari bi yorum yapsanız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 fiyatta biraz indirim olursa 2 accıda alabiliriz bizde başlamayı düşünüyorduk internetten içinde karakterli uygun fiyatlı acc bakıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 düşündüğünüz fiyat nedir? ikisi için 90 ytl iyi mi? sonuçta bi tanesinin fiyatı şuan 70 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 snowhite said: millet age of conan mı beğenmiyo fiyatı mı çok geldi anlamadım ki bari bi yorum yapsanız :( aoc çoğu kişi için başlamadan biten bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 umarım bunu en azından end game'i görmüş, oyunun suyunu çıkartmış biri olarak söylüyorsundur. çünkü kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsan gerçekten çok garipseyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 AoC'da potansiyel var, insan gibi geliştirirlerse WoW'dan da güzel olur (ama sadece güzel olur, daha çok oyuncu toplayamaz). Şimdilik parayla beta tester olmaca gibi ama biraz, acele edip erken çıkardılar oyunu, hesapta WotLK - WAR ile mücadele etmekten kaçınmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Baggio said: AoC'da potansiyel var, insan gibi geliştirirlerse WoW'dan da güzel olur (ama sadece güzel olur, daha çok oyuncu toplayamaz). Şimdilik parayla beta tester olmaca gibi ama biraz, acele edip erken çıkardılar oyunu, hesapta WotLK - WAR ile mücadele etmekten kaçınmak için. Biraz değil bayağı erken çıkardılar. Ve şu saatten sonra toparlanması "çok" uzun sürecek. Wrath of the Lich King bomba gibi geliyorken AoC'un toparlanması çok zor geliyor bana. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quamra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 patladı aoc diye biliyorum bendede hiç daha oynanmamış aoc cd si var kutusunu açıp sadece el kitabını okudum yani o derece :) PC çok rahat destekliyor ama 5.000 oyuncuları kalmış sadece bence ümit vermiyor ondan bu kadar çok insan aoc satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 arkadaşlar fiyat indirimi için özellikle mi kötülüyosunuz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oyunu kötülemiyoruz dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 küstüm ben banane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 arkadaşlar iki oyunu toplam 60ytlye indirdik, duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ilgisi olan varsa alsın ki sanırsam baya ucuza geldi şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 boş aoc accountımı (level 20 kusur assassin var xD) satıyorum 25 yetale bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
itülmüþ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ben de ironi ve ukalalık satacaktım. varmış burada ama, ucuza gider şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 SATILDI ARKADAŞLAR İLGİLENENLERE TEŞEKKÜRLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar