Locklear Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ben dark elf actım , Ama gonlum battle mage'den yana , Dark elf'te Fog Of War foe'si var oldukca ho$ kar$ıma 3-5 tane eleman gelirse normalde hic $ansım olmaz ama onu atınca sis yuzunden saldırmıyorlar , Skiller olarak: Blade Combat 11 ( aMA Sadece Du'Blade'e i$ler dikkat ) Agility 8 Disarming 10 ( Para kaynagım ) Disarming'e abanın derim ben cunku msl disarm 10 iken %12 oranla du$uruyor silahları sadece silahları deil zırh , migfer ne varsa o yuzden cok zengin olabiliyorsunuz bazen kar$ınızdakininn elinde unique itemlar oluyor onnar da $ansa du$uyor ... Sizin karakterleriniz nasıl ?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Walla şahsen her oyunda oldugum gibi Human Mage oynuyorum.Specialty Lighting.Ama BattleMage oynamak cidden zor HELEKI SILVER ıse...[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 pek spoiler'lik bir olay yok aslinda.. oyun zevkini kaçirtan bilgiler vermemissin.. tersine oyunda yardim edebilecek seyler söylemissin.[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 darkelf ın en guclu olan confuse u yazmamıssın ... 1 levelde bıle atıldıgı yerdekı adamlar/yaratıklar bırbırıne gırıyor ... yanı bır kısmı gecıcı sure ıcın senın adına savasıyor ... bu olmazsa bıle stun oluyorlar uzun bır sure hıcbırsey yapmadan beklıyorlar ... sende gonul rahatlıgıyla kesıyorsun ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Vampire Hunter D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 level 24 dark elf hard hit verin sürekli,bir de 2 confuse yeter. böyle bi karakterle zorlanmanız çok zor,ayrıca disarm a hiç gerek yok.para diabloda olduğu gibi hiçbir işe yaramıyor,zaten ne almak isterseniz yetiyor paranız,hiç para sıkıntısı çekmedi 300 k param var şuan,altımdada atım var:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 2 tane Du'Bladele dövüşme imkanı var mı ya ben yapamadım karekter seçme ekranında adam tutmuş iki tane ya fitil oldum 2 saat uğraştım sadece bir sword bir de du'blade baka bir şey yokk yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 pardon 800k param varmış,işte dediğin gibi para hiç lazım olmuyor:) ayrıca skill olarakda,agilty,blade combat ve dual verseniz yetiyor. attr. olarakta str ve damage regeneration verseniz yeter.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 abi lvl atlayınca foe'lere verilebiliyor mu skill ?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 foe?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nikomedon Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Benimde dark elf karakterim var, en çok kullandığım özelliğide "sis" 2. dragonuda kestim bu özellikle. Ama şu skull'lar ne işe yarıyor hayla çözemedim, yoksa başka charlarmı kullanıyor bunu. Bu arada combo yapmanızı sağlayan elemana gittiğinizde "exchange" seçeneğini seçerseniz diğer charlara aiy skilllerin 4 tanesini verip sizin char a ait olan 1 tane ile değiştirebiliyorsunuz, yada silahlara veya zırhlara ekleyabiliyorsuzun... Silahlar deli oluyor böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Loading, 30 Mart 2004 10:52 tarihinde demiş ki: foe? Combat foe'leri var ya hani hard hit flm flm ? Onnara lvl atlanınca skill veriliyo mu yoksa yerden mi bulmak lasım illa ?[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 hem yerden bulabiliyosun bide combo hocasında exchange olayı var,ona 4 tane o taşlardan verince istediğin bi tane taş alabiliyosun,taş dediğimde işte foe oluyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 blade lore gereksiz,sadece du blade ve diger ezik dark elf kılıclarında ise yarıyorki normal kılıçlar çok daha üstün. Dual wield,Agility,Weapon lore ve Sword lore bu 4 üne abanınca karakter tanrısal oluyor.disarm a vermek hata bosa skill puanı,para oyunda gereksiz zaten iyi bişey düşerse kestiklerinizden düşüyor dükkanda bulunmuyor. En sevdiğim combo 4 tane level 4 revenge, totalde 3k damage koyuyor ,onada sadece abartı hakkı olan bazı yaratıklarda ihtiyac duyuluyo.level 1 den beri silver oynuyorum (yanlıslıkla secmisim oyun niye bu kadar zor demiştim bende :) ) speed 400, saniyede 5-6 vurus 500 damage per hit.fena diil :)[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar