jason_crew Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ya ben bu ise baya merak saldım nerden daha fazla bilgi toplaya bilirim yardım ederseniz sevinirim :) msn:[email protected] burdan ulaşabilirsiniz :))...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 daha fazla bilgi ?? veritabanındaki tüm örnekleri çek ve ordan yavaş yavaş kendini geliştirirsin
jason_crew Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ya bab olde bi pok anlamdım ya biri kademe kadem anlatcak herale galiba sanırsam
Sorj Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 [itemdef i_bici_bici] // item a vereceğin isim boşluk olmaz _ olmalı id=i_katana //yapmak istediğin item ın id si name= asdjjk // isim ??? acıklamaya gerek yok demi :D Sonra on=@Create //item ı yaratma trigger'ı ( buda neyse crono trigger gibi bişey sanırım :hmm: ) color=0550 /renk bende law rengi cıkıyor bu attr=04 // bu item ın newbiefied oldugunu söyler 4 ise attr item ın durumunu belirler On=@Click / wan click trigger'ı message= DAGILIN LEYM!!! return 500 //bunun sonuna return koyulcakmı bilmiyorum hehe On=@Dclick /dabıl click trigger ı src.str 100 //burda str yi 100 leyeceğini belirliyor dikkat 100 str vermicek str yi 100 e kadar cıkaracak sysmessage LAYN hadi editci sana kiyak Geçtim // sol altta mesaj cıkıyorya orası icin sysmessage kullanırsın src.newitem= i_gold,20000 //yeni aytım cıkarmak icin src.act.bounce // direk cebine atar sysmessage=hadi harslik verem birde sana //aynı şey return 200 (buraya ne koyacaz 0 mı 1 mi? :D) ehehe yeteri kadar bilgilendirdimmi? :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
jason_crew Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bab anladımda ben scrib leri nereye atcam bi solesen :)))))
Sorj Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Yaw c:spherescriptsMyscripts die bi dosya yarat sonra sphere_tables.scp e sphere_hede sphere_hodo sphere_asdj sphere_shsdf myscripts.txt console dan bi R enter R enter tamamdır[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Hazirlari incelemeden ve ogrenmek icin ugrasmadan hicbir programlama dili ogrenilmez. Sitede baslangic icin yeterli dokuman var die dusunuyorum, biraz vakit gecirirsen yeterli bir baslangic olur, gerisi senin cabana kalmis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar