Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Eet var mı gönüllü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 multisi varmı gta2'nin? ben gelirim valla. ama oyun elimde yok sanırsam:D gizli kaynaklara baş-vurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Masticore said: GTA 2 kesinlikle oynayın çok eğlenirsiniz. GTA 1 ve 2 bedava oldu galiba artık.. şöle bişi okudum ama? bende hatırlıyorum buna benzer bişey doğrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 la heveslendim indiriliyomuş hakkaten indirdim bi ilgilenin şu topakla ya atraksiyon olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 GTA 1, expansionları ve GTA2 abandonware oldu, çekersiniz de netten eğlenceli gelmediydi bize GTA2. Deneyin gene de tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 olayı ne ki multiplayer'ın :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 TAMAM ATALIMDA KİME ATALIM ARKADAŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şimdi indirdimde uzun zaman sonra açtım, bencede eğlenceli olmaz sanırsam :D vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 multisi çok güzel oluo ama istekli yok neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bende hala gta1-2 nin orjinal cdleri var breh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oyun ıcınde 5-10 kişi oluyorsunuz. oklar birbirinizi gosterıyor. aranızda savaşıosunuz. ya da puan yarışı oluyor. limit konuyor. o puana ulaşan kazanıyor. bir diğer seçenekte questler oluyor tamamlayan kazanıyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 efsane eglenceli oluyoda kimse yanaşmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 e hadi kur oynicaz. 2-3 kişi yuklese gelir gerisi. yuklemek zor diil ya tıklayın bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi ben bu topak üzerine kurmuştum yukardada yazmışım zaten, oyunu açtım yani gözüme fazla eski göründü be abi:D ama talep olursa gelirim her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 2 kişi bayıyo ya 5-6 lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben yanaştım ama önce bi link at tutorial yaz ne bileyim tarif et. nerden ne indiricez ne yapıcaz. yılların oyunu, sidiciye sorsam sidigitlan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 http://www.rockstargames.com/classics/ burdan indiricen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oha ben ancak ekim ayında gelebilirim. 350 mb mış. benim kota sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ilk çıktığında kuzenle net kafede oynamıştık. eğlenceli ama çok değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 çok eğlenceli aksine. hatta oynadığım en eğlenceli mp oyunlardan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 p100 lü okul pc labaratuarında çalışan nadir oyunlardan biriydi. Bi adamın bi bölgeye araba yığarak patlatip pc leri kilitlemesi überdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 xenocide worms oynayan adam gtanın grafiklerini nasıl beğenmez?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar