Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Pikachu** said: Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği için :(
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben severim böle aptal espirileri.. devam et. Seviyeyi düşürme ama.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nileppezdel said: Kanka uzun hikaye de dün bana iyi ki varsın diyen kız. Erkek arkadaıyla sorun yaşıyo. Bugün bi çocukla buluştum o aramaıynca :P yazdı. Geyik ben de rakı içmişim zaten. öle hayvan bi şekilde: "oo hayırlı işler :) umudu çabuk kestin?" dedim off yaa off gözden düşmenin dibine vurdum heralde sonra şaka dedim bi de boş mesaj attı özür diledim bi de uzunca bi mesajla cevap atmadı daha ama koca bi eşşeğim kıza aq demek gibi bişi oldu bu :( yazık..... dksjfaksdfjasda
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abi sizin orda araba koyulacak yer varmı? var tabi niye olmasın peki abi sizin orda arap varmı?
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abi recall e dair hiçbişi görmek istemiyorum yapmayın etmeyin eylemeyin dfss
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 imkansız. recall içimize kal ort oldu.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 -Fakat - piyuuvv -olmadı bidaha at HOAHAOHOAHOAOHOAOAHAOHOAOAHOAHOAOHAOHAOHAOHAOHOAAHAOHOAHOAHOAOHAHO
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 GwindonSurion said: -Fakat - piyuuvv -olmadı bidaha at HOAHAOHOAHOAOHOAOAHAOHOAOAHOAHOAOHAOHAOHAOHAOHOAAHAOHOAHOAHOAOHAHO ÇĞŞARI
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sevimli hayalet casper diilmi o Quibble said: balon bole oldu hacı..
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok bu çirkin hayalet süleyman.. ne dion olm ?
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 http://heidthebaw.files.wordpress.com/2008/04/casper.jpg hatta http://doopy1956.com/graphics/casper.jpg
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ADAM GÜLMÜŞ SAKSIYA DİKMİŞLER ADAM YATMIŞ KARISI TEKNE YAĞMUR YAĞMIŞ EKMEK DE KARBONHİDRATMIŞ BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 -konuya bak yaws. bunların daha aptalını görmedim. -öyleyse apt verelim sen de gör ühe fena yarattım
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 birde şey vardı biri gelir: -sana bir fıkra anlatayım mı? -anlat -öle anlat demekle olmaz. sana bir fıkra anlatıyım mı? -anlat -öle anlat demeklesd jhd lş s fsşuff şb...
Öne çıkan mesajlar