Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Pikachu** said: Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben severim böle aptal espirileri.. devam et. Seviyeyi düşürme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 nileppezdel said: Kanka uzun hikaye de dün bana iyi ki varsın diyen kız. Erkek arkadaıyla sorun yaşıyo. Bugün bi çocukla buluştum o aramaıynca :P yazdı. Geyik ben de rakı içmişim zaten. öle hayvan bi şekilde: "oo hayırlı işler :) umudu çabuk kestin?" dedim off yaa off gözden düşmenin dibine vurdum heralde sonra şaka dedim bi de boş mesaj attı özür diledim bi de uzunca bi mesajla cevap atmadı daha ama koca bi eşşeğim kıza aq demek gibi bişi oldu bu :( yazık..... dksjfaksdfjasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abi sizin orda araba koyulacak yer varmı? var tabi niye olmasın peki abi sizin orda arap varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 abi recall e dair hiçbişi görmek istemiyorum yapmayın etmeyin eylemeyin dfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 imkansız. recall içimize kal ort oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 -Fakat - piyuuvv -olmadı bidaha at HOAHAOHOAHOAOHOAOAHAOHOAOAHOAHOAOHAOHAOHAOHAOHOAAHAOHOAHOAHOAOHAHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 GwindonSurion said: -Fakat - piyuuvv -olmadı bidaha at HOAHAOHOAHOAOHOAOAHAOHOAOAHOAHOAOHAOHAOHAOHAOHOAAHAOHOAHOAHOAOHAHO ÇĞŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sevimli hayalet casper diilmi o Quibble said: balon bole oldu hacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 yok bu çirkin hayalet süleyman.. ne dion olm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 pardon arkadaşa benzettim sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 http://heidthebaw.files.wordpress.com/2008/04/casper.jpg hatta http://doopy1956.com/graphics/casper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ADAM GÜLMÜŞ SAKSIYA DİKMİŞLER ADAM YATMIŞ KARISI TEKNE YAĞMUR YAĞMIŞ EKMEK DE KARBONHİDRATMIŞ BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şişe git duvara işe O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 -konuya bak yaws. bunların daha aptalını görmedim. -öyleyse apt verelim sen de gör ühe fena yarattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 birde şey vardı biri gelir: -sana bir fıkra anlatayım mı? -anlat -öle anlat demekle olmaz. sana bir fıkra anlatıyım mı? -anlat -öle anlat demeklesd jhd lş s fsşuff şb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yazık..... dfsfsfsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bir varmış iki yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar