Schwarzkopf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 selam arkadaşlar, acil yardıma ihtiyacım var. MYO endüstriyel elektronik mezunu bi arkadaşım bu sene öss ye girdi,ama öss puanına gerek duyulmadan direk açık ögretime kayıt yapabilir mi? MYO dan direk açık ögretime geçiş diye bi olay varmıydı? bi de yerleşip kayıt yaptırmama durumunda puanı gene düşer mi açık ögretim fakültesinden de? ve de şu açık ögretim harçları ne zaman yatırılıo,kayıtlar ne zaman başlıo, hangi aylarda kayıtlar yenileniyo? şimdiden tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 valla en son barajlar düşürülmeden önce 160 üstü yapması gerekiyordu açık öğretim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben de bir soru sorayım mı?ben 4 yıllık lisans programındayım.direk kayıt zamanı aöf'ye gidip kayıt olabiliyorum değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bende bu konuyla ilgili bişey sorucam. şimdi bu açıkögretimi tercih listeme ekleyesim var ama önceki tercihlerimden birini kazanırda kayıt olmazsam ve açıkögretime gitmek istersem direk girebiliyor muyum? yoksa illa kazandıgım tercihe mi kayıt yaptırmam gerekiyor? bu arada CthuLhu said: ben de bir soru sorayım mı?ben 4 yıllık lisans programındayım.direk kayıt zamanı aöf'ye gidip kayıt olabiliyorum değil mi? 4 yıllık lisans programına kayıtlıysan olabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 -2 yıllık bölüm bitirenler, bir dönem başlangıç derslerinden sonra 3. sınıftan başlayabilirler aö e. -4 yıllık okuyanlarda, okudukları süre içerisinde sınavsız geçiş hakkına sahipler. -Kazandığınız okul 4 yıllık olursa, sanırım 1.sınıftan sonra aö e de kayıt yaptırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 thnx whoops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osman3345 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Selam arkadaşlar Ayrı konu açmak istemedim ben MYO bilgisayar prog. mezunuyum aöf ye başvuru yapacağım ama şimdi 1sene hazırlık var sonrada 2 sene okuyoruz buraya girince tekrar dgs ye girme şansımız oluyormu? Eğer Dgs şansımız elimizden alınıyorsa düşünmem gerekecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 açık öğretimde istediğin zaman istediğin derslere girebiliyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Evet, okulunun derslerine girebiliyor olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar