CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bu nedir ya? Bazı sitelerde bu uyarıyı alıyorum da. Nasıl kurtulabilirim ? Bu uyarıyı yok say dediğimde de aynı uyarıyı alıyorum :) http://img515.imageshack.us/img515/4786/balksz1ue6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 pishing olayını açtysan olabilir. kapat öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 pishing te ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 başka bir siteyi taklit etmeye çalışan site misal bir siteye giriyorsun, banka sitesiymiş gibi davranıyor, seni kandırıp hede hödö yapmaya çalışıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Firefox'un kullanıcı içerikli koruma sitesi gibi bir şey! Şimdi mesela sen bir siteyi gezerken bakıyorsun adamlar çakallık ğeşinde account çalıyor yada virus yüklüyor rapor ediyorsun, eğer bir çok kişi rapor ederse otomatik bu uyarı geliyor. Aynı zamanda Firefox'un kendi bünyesinde çalışan elelmanlarda böyle bir siteye yada bir viruse rastladıklarında hemen sityi kara listeye ekliyorlar. Siteyi yaratanlar kötü niyetli olabiliceği gibi, Mambo , Joomla gibi CMS nin açıklarından yaralanıp siteyi elegeçirmeye çalışan tiplerinde eseri olabiliyor.( Patinin WAR sitesi son madurlardan) Eğer kendi sitenin başına geldiyse gerekli önlemleri alıp tehlikeyi temizledikten sonra firefoxa başvurusan onlar inceleyip siteni listeden kaldırıyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?71,3063658,3436933,page=4#msg-3436933 nedanko açıklama yapmış burda ayrıca gelirlenmiş değil, belirlenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 PhysX said: ayrıca gelirlenmiş değil, belirlenmiş :) ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 said: Konu: Saldırgan olarak gelirlenmiş site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 b ile g altalta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 laga luga yapacagina duzeltsene topici miskin mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ee simdi topic i degistirdiniz kimse ne dediginizi anlamicak, bari yeni bi topic acalim orada anlatalim typo durumunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 ben de onun için düzelmemiştim ama artistler var aramızda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 OMG MOD İSTİLASI eskiden msn block status mü öyle bir yer vardı, herkes de kullanıyordu baktım saldırgan diyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 demiyor be kızan http://www.blockstatus.com/msn/stchecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ee bi yolu yok mu kaldırmanın??? habire görmezden gel diyerekten kıl olmak istemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gizlilikten iptal ettim herhalde öle yapmalı da tek bi site için böle bi ayrıcalık tanı gibilerinden bişe olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 forum sapıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 internet explorer dan girebilirsin siteye. ben de aynı sorunu yaşıyom bi sitede. ie ile giriyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 "siteniz çok şeker. ısırır mı ?!" lol saldıgan site.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar